Might and Magic X Legacy

• MaRee
    Egyébként elég baj, hogy JÓ partyt kell csinálni, mert csak úgy lehet haladni a játékban, ha táp karaktereid vannak. Szerintem nem erről kéne szólnia, és egy átlagos játékost akinek kevés ideje van játszani pl én, eléggé el tud kedvteleníteni, hogy rossz a party és kezdje előröl egy mások által kitalált partyval. Van tank, mágus, ranged meg melee, de ez nem jó. A pontok ésszerűen elosztva tanknak hp, meleenek erő, mágusnak mana stb ez sem jó.

Arról nem beszélve, hogy tudom hogy oldschool, de legalább egy minimális segítség lehetne a küldetésekben. Pl a két óra játékidőmből egy biztos arra megy el, hogy egyáltalán kitaláljam, hova kell menni. Pl keressem meg a desolate wilds-ban a meteort. Oké. És az hol van? A nagy térképen(ami néha értelmezhetetlen) nincs ilyen hely, a kicsin szintén. Lehet el vagyok kényelmesedve már a sok mai játéktól és velem van a baj. Nem várom, hogy nyíl mutassa merre kell menni, de legalább lehetne egy minimális segítség, hogy mondjuk megjelölik egy értelmes térképen, hogy ugyan merre van a keresett hely.