Might and Magic X Legacy


  • SaGa Jr
    #1019
    Nincs olyan, hogy víz fődruida.
    Olyan sincs, hogy fire promotion, se más skill promotion. Trénerek vannak akik egy része ad feladatot amit teljesítened kell majd lejelenteni azt neki, egy másik részük nem igényel ilyesmit. Feladatot igénylő tréner például a bow/crossbow/water magic/magic focus/warfare és még pár skill grandmaster trénere.

    A 100 lépés megtételét lejelentetted a nágánál aki a feladatot adta? Eltűnt maga a feladat a listádból? Ha igen akkor csak simán annyi hiányzik, hogy a kis druidád elvégezze a promotion küldetését és nagy legény legyen belőle. Ehhez menj el az erdőbe a jungle határára és ott találod a druida promotion feladatot adó manust egy toronyban. Ő elküld hogy vadássz le egy démonimádót amit ha megteszel akkor már csak vissza kell bandukolnod hozzá és előlépteti a druidádat. Na utána mehetsz vissza Crag-ba a nágához aki megtanítja a druid-nak a water magic grandmaster szintet. Amennyiben minden klappol és mégsem akarja az okítást elvégezni, akkob bug-ba futottál, tölts vissza egy régebbi állást és csináld onnan újra (még mielőtt előlépett volna a druida vagy mielőtt elvállaltad volna a vízen sétálgatást). Ha már nincs ilyen mentésed akkor new game marad csak.

    Ha itt a topikban visszaolvasol pár oldallal korábban be lett linkelve egy térkép amin minden rajta van (nem mint ha szükség lenne rá egy ennyire kicsi játéktéren de ha valakinek nem megy a dolog akkor az segíthet).