1124
Might and Magic X Legacy
-
tarati #1044 Sziasztok, ismét egy kéréssel fordulok hozzátok. Megszereztem a levegő szilánkot, bementem a terembe is, de nem tudom milyen sorrendben kell a kőlapokra ráállni hogz eljussak a levegő főnökhöz. -
Beornmaci #1043 Nem tudom, én megvettem a dobozost, feltelepítettem, elindítottam, elindult az U-play, és közölte, hogy addig nem futtatja ám a gammát, amíg le nem húzom az említett sokgigás foltot. :) Akkor most mi is van? :) -
polse001 #1042 Köszi a segítséget, akkor ezek szerint nem lényeges a frissítés. Csak azért voltam csalódott mert ha már megveszi az ember eredetiben és pénzt áldoz rá akkor legalább működjenek rendesen a funkciói. Köszönöm szépen még 1X a felvilágosítást, azt hiszem most már belevetem magam én is a játékba :D. -
SaGa Jr #1041 Az a nagy patch pont nem kell a dobozoshoz.
Azt kimondottan az early access változathoz készítették, a többire felpakolni értelmetlen mert azon fájlokat tartalmazza csupán amik a dobozos verzión is ott vannak. Az UBI marhaságaival meg nem kell foglalkozni (amúgy is cseszik működni a szinkronizálás, a felhőbe mentés és egyéb opciók, ha meg működni méltóztatnak akkor több velük a baj mint ha nem is lennének). -
Beornmaci #1040 Igen, a dvd-s deluxe editon dvd-ről telepítése után le kell tölteni egy (ha jól emlékszem 8,2 GB-os !) patchet, és még talán két másik kisebb foltot is, hogy rendesen fusson minden. :)
Nem tudom ez miért jó az UBInak, de evvan.
Jobb, ha online játszod, mert van pár olyan cucc, amit csak az online játékos teljesítmény után kapott UBIpontból lehet megvenni. A háttérkép és az 1 db új társ felejtős, de a +4 játék elején kapott relic és a +1 dungi azért nem olyan rossz dolog. -
polse001 #1039 DVD-t vettem deluxe editiont. mikor elindítom a uplayt és játszani akarok akkor kidob egy olyat hogy MMX Deluxe Edition telepítése, amit valójában nem tudom miért csinál mert elvileg fel van telepítve. Írja továbbá hogy online játékhoz le kell töltenem a játék legújabb frissítését és mikor ráclickelek a letöltésre azt írja hogy a letöltés nem indult el. ellenőrizzem az internetkapcsolatot vagy a tárhelyet. minden okés mégsem... de ha valaki tud más módot a frissítésre akkor várom a választ :) offline módban amúgy megy a játék és nagyon fasza, nem csalódtam benne :P. -
pjboy091 #1038 Nem próbálta valaki ki esetleg a modding kite-ot a játékhoz? -
tarati #1037 Köszönöm
-
#1036 Uplay-en vetted meg vagy steam-en? Mert a steam-es is az uplay-t indítja ha játszanál , de maga frissíti. -
polse001 #1035 Sziasztok kedves MM fanok! Én most vásároltam meg nem régiben az eredeti játékot csak 1 baj van vele, a uplay szolgáltatásban nem engedi letölteni a frissítést és csak offline módban enged játszani. Ha esetleg valaki tudna erre magyarázatot adni azt nagyon megköszönném. -
Beornmaci #1034 Az Elveszett Város 3. szintjén lakik a pókica. -
tarati #1033 Hello, az átok ellenszeréhez kellen valami kristálypók szive azt lehet ott megtalálni -
#1032 Van respawn, csak egy bizonyos idő után, és csak a kinti ellenségnél. -
starfun #1031 Rájöttem mit hiányolok a játékból de nagyon a szörnyek respawn-ját. Végigvittem ott állok és nincs a játékban sem 1 db enemy sem. Pedig de frankó lenne grindelni kicsit:)Valami megoldás nincs még erre? -
vic85 #1030 nem az elátkozott romokat keresed? -
Beornmaci #1029 Segítene a dolog, ha megmondanád melyik küldetés szól oda. Mert így névről nem ugrik be. -
tarati #1028 Hello, érdeklődnék hogy a santiri romokat merre találom meg, mert már össze-vissza járkáltam ezen a kva félszigeten de sehol nem találom, köszi -
Beornmaci #1027 Elnézést mindenkitől, de olyan jó lenne, ha a kérdezők előtte olvasgatnának pár bejegyzést. :)
1019-ben és 1013-ban magyarázta el részletesen SaGa Jr :)
megoldás: teljesítsd a promociós küldetéseket előtte, és utána a prómótált karaktered tud már GM skillt venni. -
blackpedro #1026 Egy olyan kérdésem lenne hogy most jutottam el a fény és a buzogány grandmaster szintre és azt írják a trénerek hogy "csak akkor érheti el ezt a fokozatot ha előtte előlép" .
-
Adler #1025 kösz
megoldottam
-
vic85 #1024 Might and Magic X Legacy/Might and Magic X Legacy_Data/StreamingAssets/Dialog/
balra per jelet sehogyse lehet? :) -
vic85 #1023 az alábbi linkröl letölthetö file-t:
http://www.filedropper.com/levdialog
másold bele az alábbi mappába:
Might and Magic X Legacy Might and Magic X Legacy_Data StreamingAssets Dialog -
Beornmaci #1022 ... igen kihagytál: nem fizettél a programért. :)
olvass vissza, kérlek, kb. 15 bejegyzést, és megleled a megoldást is... -
Adler #1020 megcsináltam a kastélyos küldetést, mennék a kohóba, beszéltem Levvel, de valamiért nem választható, hogy elvigyen a madarával, nincs lovam.
Valamit kihagytam esetleg? -
SaGa Jr #1019 Nincs olyan, hogy víz fődruida.
Olyan sincs, hogy fire promotion, se más skill promotion. Trénerek vannak akik egy része ad feladatot amit teljesítened kell majd lejelenteni azt neki, egy másik részük nem igényel ilyesmit. Feladatot igénylő tréner például a bow/crossbow/water magic/magic focus/warfare és még pár skill grandmaster trénere.
A 100 lépés megtételét lejelentetted a nágánál aki a feladatot adta? Eltűnt maga a feladat a listádból? Ha igen akkor csak simán annyi hiányzik, hogy a kis druidád elvégezze a promotion küldetését és nagy legény legyen belőle. Ehhez menj el az erdőbe a jungle határára és ott találod a druida promotion feladatot adó manust egy toronyban. Ő elküld hogy vadássz le egy démonimádót amit ha megteszel akkor már csak vissza kell bandukolnod hozzá és előlépteti a druidádat. Na utána mehetsz vissza Crag-ba a nágához aki megtanítja a druid-nak a water magic grandmaster szintet. Amennyiben minden klappol és mégsem akarja az okítást elvégezni, akkob bug-ba futottál, tölts vissza egy régebbi állást és csináld onnan újra (még mielőtt előlépett volna a druida vagy mielőtt elvállaltad volna a vízen sétálgatást). Ha már nincs ilyen mentésed akkor new game marad csak.
Ha itt a topikban visszaolvasol pár oldallal korábban be lett linkelve egy térkép amin minden rajta van (nem mint ha szükség lenne rá egy ennyire kicsi játéktéren de ha valakinek nem megy a dolog akkor az segíthet). -
vic85 #1018 rejtett a ProgramData könyvtár, nem azért nem találod? -
Renegade #1017 win7 x64-ben valamiért az all userbe teszi -
BRobee #1016 Nem azért, mert nem az early beta-val játszol? Megvett játéknál a uplay-be menti az állásokat. Esetleg valaki nem tudja, hogy lehet uplay-ben (Steamben) arcivalni a mentett állást?
-
BRobee #1015 Köszi a helpet. Igen, Mester szinten van, teljesen kitolva a skillje, ergo az utolsó GrandMaster pötty hiányzik neki. Druid a karakter, a 100 lépést is megtettem, csak Kai sipol a promotion miatt. Nagy nehezen megtaláltam a Fire promotiont és tudtam is 5000-ért GM-mé tenni, viszont a water fődruidát nem találom, hogy adjon feladatot. Melyik erdőben kell keresni? Esetleg a nevét nem tudod? (Mert akkor rágugliznék a location-re) Köszi! -
#1014 De nekem nincs ilyen orbit mappám -
SaGa Jr #1013 Mert nincs olyan hogy water promotion quest. Promotion quest csak a karakterek kasztjaihoz van nem a skill-ekhez. Ha megcsinálta az adott promotion küldetését az illető és átlépett a fejlettebb kasztba akkor tud majd tanulni grandmaster szintű skill-eket, feltéve ha az adott kasztban el lehet sajátítani az adott skill-t azon a szinten, emellett már megvan a master fokozat és 25 skill pont rá lett áldozva a skill-re. Na majd ekkor tudod megtanulni a grandmaster fokozatú water magic-et. Csak a druid és az orc shaman tudja amúgy elsajátítani a grandmaster water fokozatot ha már mindent megtettek hozzá (fejlett kasztba léptek, elvégezték a grandmaster tutor feladatát a 100 lépést vízen, teljesen ki van tolva a skill-jük aminek a master fokozata már megvan).
Az orc shaman promotion quest-je Crag templomában indítható ha beszélsz az ott lévő nővel, a druidáé meg az erdőben kell felkeresni saját szállásán a fődruidát és ő adja a feladatot.
Ha a két class egyike sincs a csapatodban akkor nem is fogja tudni senkinek megtanítani ezt a fokozatot a tutor.
-
vic85 #1012 Mentés...
Win7 esetén:
c:ProgramDataOrbit401RLD! mappából törölj mindent
XP esetén:
C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataOrbit401RLD! mappából törölj mindent
az alábbi linkröl letölthetö file-t...
https://docs.google.com/file/d/0B4lUnIs7iWDibFRPdWQzSDQ3ZU0/edit
másold bele az alábbi mappába:
Might and Magic X Legacy_DataStreamingAssetsLocalisationhu
------------------------------------------------------------------------------
Mentéshez ne használd az F5-öt és ne legyen ékezet a mentés nevében -
BRobee #1011 Üdv,
Nem találok infot, hogyan lehetek Water Magic Grandmaster. Crag-ben megtaláltam Kai-t a parton, azt mondja, hogy ok lépj 100-at a vizen. Az is megvolt, de promo-t kér, hogy azzá tegyen.
Promotion quest-ekről is hallottam, a rune lord-ot most csináltam meg, viszont semmi infot nem találok a waterhöz és már kezd nagyon idegesíteni.
Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném. Hol találom a quest-et adó embert és hol teljesíthetem magát a quest-et.
Köszi!!! -
kapik #1010 A szélkardom már minden skilljét felpakolta a nagymesteri témára, de sajna így nem lesz meg...a hegyek közt az ezer valaminek a valamijében meg jól elakadtam. a 3 ik szinten :-) -
SaGa Jr #1009 Van olyan karaktered aki tanulhatná (tehát már megcsinálta a promotion küldetését és elérhető neki a grand master szint, már megvan neki a master fokozat és 25 skill pont figyel a warfare skill-en)? Ha nincs akkor nem is lesz senki aki kitanulhatná a skill ezen szintjét. -
Renegade #1008 hidd el, ott vannak azok, én is virágboltival játszom és már az utolsó feladatot csinálom (már ha az ostrom az utolsó). :)
most így fejből nem vágom, de asszem csak a steam-es localt kell hegeszteni, meg kikeresni a save könyvtárat a doksiban. Mondjuk arról érdemes néha mentést csinálni, mert néha összeomlik a komplett save könyvtár, nálam mindkét esetben a lebegő tornyos félsziget ismeret kvíz után tette. -
kapik #1007 Imádom a bugokat egy eredeti játékban...Hadvezetés nagymestere Sándor megadja a küldijét, h zúzam le az orkjait.Ezt örömmel megteszem, kipipálja zöldel a küldi és mondja menjek vissza Sándorhoz.Visszamegyek de nem tanít meg a nagymesteri szintre... :-( -
#1006 Nem, nállam nem csökkent a rezsi, én a munkámat veszítettem el miattuk Az átírogatás egy baromság, nállam azok a sorok nem is léteznek sehol -
Renegade #1005 nálad nem csökkent a rezsi? :D
egyébként már párszor le lett írva, hogy melyik az a file, amiben néhány dolgot átírva lehet menteni, megkapod a kocsmában az ereklye tőrt, tovább lehet menni Chapter 2-be, ha már valakire rá akarod kenni a játékbeli bugokat, érdemes a fejlesztők figyelmetlenségén puffogni, na meg azon, hogy mekkora szenyók, hogy szó nélkül localizálták sok futottak még ország nyelvére ;) -
#1004 Nem jó, angol nyelven sem ment. Hála orbán viktorkának nekem nincs pénzem az eredetire.....