Might and Magic X Legacy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
balra per jelet sehogyse lehet? 😊
http://www.filedropper.com/levdialog
másold bele az alábbi mappába:
Might and Magic X Legacy Might and Magic X Legacy_Data StreamingAssets Dialog
olvass vissza, kérlek, kb. 15 bejegyzést, és megleled a megoldást is...
Valamit kihagytam esetleg?
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Olyan sincs, hogy fire promotion, se más skill promotion. Trénerek vannak akik egy része ad feladatot amit teljesítened kell majd lejelenteni azt neki, egy másik részük nem igényel ilyesmit. Feladatot igénylõ tréner például a bow/crossbow/water magic/magic focus/warfare és még pár skill grandmaster trénere.
A 100 lépés megtételét lejelentetted a nágánál aki a feladatot adta? Eltûnt maga a feladat a listádból? Ha igen akkor csak simán annyi hiányzik, hogy a kis druidád elvégezze a promotion küldetését és nagy legény legyen belõle. Ehhez menj el az erdõbe a jungle határára és ott találod a druida promotion feladatot adó manust egy toronyban. Õ elküld hogy vadássz le egy démonimádót amit ha megteszel akkor már csak vissza kell bandukolnod hozzá és elõlépteti a druidádat. Na utána mehetsz vissza Crag-ba a nágához aki megtanítja a druid-nak a water magic grandmaster szintet. Amennyiben minden klappol és mégsem akarja az okítást elvégezni, akkob bug-ba futottál, tölts vissza egy régebbi állást és csináld onnan újra (még mielõtt elõlépett volna a druida vagy mielõtt elvállaltad volna a vízen sétálgatást). Ha már nincs ilyen mentésed akkor new game marad csak.
Ha itt a topikban visszaolvasol pár oldallal korábban be lett linkelve egy térkép amin minden rajta van (nem mint ha szükség lenne rá egy ennyire kicsi játéktéren de ha valakinek nem megy a dolog akkor az segíthet).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az orc shaman promotion quest-je Crag templomában indítható ha beszélsz az ott lévõ nõvel, a druidáé meg az erdõben kell felkeresni saját szállásán a fõdruidát és õ adja a feladatot.
Ha a két class egyike sincs a csapatodban akkor nem is fogja tudni senkinek megtanítani ezt a fokozatot a tutor.
Win7 esetén:
c😛rogramDataOrbit401RLD! mappából törölj mindent
XP esetén:
C😄ocuments and SettingsAll UsersApplication DataOrbit401RLD! mappából törölj mindent
az alábbi linkröl letölthetö file-t...
https://docs.google.com/file/d/0B4lUnIs7iWDibFRPdWQzSDQ3ZU0/edit
másold bele az alábbi mappába:
Might and Magic X Legacy_DataStreamingAssetsLocalisationhu
------------------------------------------------------------------------------
Mentéshez ne használd az F5-öt és ne legyen ékezet a mentés nevében
Nem találok infot, hogyan lehetek Water Magic Grandmaster. Crag-ben megtaláltam Kai-t a parton, azt mondja, hogy ok lépj 100-at a vizen. Az is megvolt, de promo-t kér, hogy azzá tegyen.
Promotion quest-ekrõl is hallottam, a rune lord-ot most csináltam meg, viszont semmi infot nem találok a waterhöz és már kezd nagyon idegesíteni.
Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném. Hol találom a quest-et adó embert és hol teljesíthetem magát a quest-et.
Köszi!!!
most így fejbõl nem vágom, de asszem csak a steam-es localt kell hegeszteni, meg kikeresni a save könyvtárat a doksiban. Mondjuk arról érdemes néha mentést csinálni, mert néha összeomlik a komplett save könyvtár, nálam mindkét esetben a lebegõ tornyos félsziget ismeret kvíz után tette.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
<#banplz>#banplz>
egyébként már párszor le lett írva, hogy melyik az a file, amiben néhány dolgot átírva lehet menteni, megkapod a kocsmában az ereklye tõrt, tovább lehet menni Chapter 2-be, ha már valakire rá akarod kenni a játékbeli bugokat, érdemes a fejlesztõk figyelmetlenségén puffogni, na meg azon, hogy mekkora szenyók, hogy szó nélkül localizálták sok futottak még ország nyelvére 😉
Erebos(s) elõtt vagyok,nálam a prímet a tûzet használó rúnaúr területre sokszor sebez 3000-4000 körül,42 es tûzmágia szintet használva. A két 2 kezes harcos csak szomorúan aprítja le a maradékot. Eddig talán Falagar mansion volt a legizgalmasabb de direkt úgy helyeztkedve a partival hogy 12 en körültudják õket venni 😊 Azért hogy a pengetáncos mészárlása és a freemage szikrák varázslata egyszerre tudja mind a 12 ellenfelet sebezni. A perzselõrúnákkal kombinálva gyerekjáték az egész harc...
Nazgul kb 5x levolt írva régebben.
Ahelyett hogy a két harcosod verekedne csak (tehát ne varázsolgasson béna védelmet a crusader) és sebzés helyett buff-ot nyomnának a varázslóid.
Például a freemage a shadow cloak-ot + celestial armor duót vagy épp water membrane-t amint megvan a master water.
A törpe runepriest nyomhatja a burning setermination és regeneration + stoneskin kombinációt. A varázslókat ne sebzésre használd arra ott vannak a verekedõid. Hidd el sokkal eredményesebb ha a mágiahasználóid inkább csak erõsítenek és gyógyítanak az olcsó varázslatokkal mint ha sebezni próbálnak (fõleg air magic-kel ami ellen az élõholtaknak egész jó védelme szokott lenni, nem úgy a light magic ellen amit mindig megszívnak). Idõnként eldurrantható akár 1-2 varázslat de például egy kisbaltával a törpe pap (pláne pajzs mellett) egész szépen verekedni is tud a freemage meg használhatja nyugodtan a foci-kat.
ghoul-ok egy idõ után ittis piték lesznek, csak a megfelelõ szinten kel lvelük találkozni, akkor nem lesz rossz benyomásod róluk😊
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Ez a taktikám: Crusader celestial armort nyomja minden körben, Blademaster 2 tõrrel üt, Runepriest fireball/fire bolt-ot nyomja és a Freemage lightning/gust wind-et ellenféltõl függõen. Igazából a taktikai repertoárom erõsen közelít az 1-hez. 😊
Ugye az kell hozzá, hogy õ maga nyírja ki a monsztát közvetlen közelrõl fegyverrel és akkor kap egy újbóli cselekvési lehetõséget abban a körben (amit használhat támadásra is), magyarán kétszer lehet majd vele ütni.
Ha más kezdte el abálni a dögöt akkor csak abban az esetben fogja megkapni a plusz cselekvést ha legalább 50%-nyi Hp-t õ vert le a célpontról a közelharci támadásaival. Lövés vagy varázslás útján kinyírt ellenfél után nem jön az extra cselekvés.
A viharpenge sisakot milyen kóddal tudom megnyitni? Megvan eredetibe a játék de valami floppy kódot emleget ami nincs a dobozban...
Illetve ha biztosra akarsz menni akkor kombináld a warfare skill háríthatatlan támadásával (az úgyis olcsó mana ügyileg) és úgy biztosan szuperálni fog ha még nem sérült meg a lény.
Alacsony attack értékkel mindenki mellé fog ütni, mindegy mekkora a szintje, mennyire van top formában és milyen fegyvert használ.
1.) Limbo labirintusban mi a kód-karok megoldása? 2-es számrendszer? és hogy?
2.) hogy indítom el a szerkesztõ programot?
Meg csináltam a kohós küldetés és kaptam kettõ másikat az egyik hogy menjek a szirthez valami kalózhoz a másik meg valami csillagvizsgálót kell megkeresni és az a gondom hogy nem tudom merre menjek és hogyan ha valaki esetleg segítene azt meg köszönném 😊
A föld adta regeneráció, a tûz adta védelem (buning determination) és a víz adta membrane mellé nem kell nagyon más spell. Simán fegyveresen is lenyomható minden ellenfél sebzõ mágia nélkül is problémamentesen. A játék kezdetén, míg meg nem lesz master szint a vízbõl még jól jönnek az egyéb védelmek (cloak, armor) de aztán feleslegessé válnak. A support varázslatok mint a whispering shadows, a clairvoyance is elvesztik szerepük amint a hozzájuk tartozó shard-ok megtalálásra kerülnek és aktiválva lesznek.
1. a játék befejezése után kapott Limbo labirintus nem kellett volna... nagyon nem... Az ötlet nem rossz, de az egész össze van csapva, ezen kívül így fél 11 fele nem volt kedvem megfejteni az ajtó kódokat sem, úgyhogy ennyi...
2. a 3 új labival együtt olyan 36-37. szinten lehet befejezni a gammát úgy, hogy a lehetõ legtöbb ideig visszük a +10%-ot adó manusokat magunkkal (a végsõ csata elõtt vittem el a kilátóba az egyiket, de a másik mindvégig velem volt)
3. a játékkal alapvetõen a következõ gondom van:
igazából semmilyen skillt, promó-skillt, ravasz varázslatot nem kell használni, a kb. 16-os szinten megszerzett mester föld és vízmágia (+ vízpajzs) után. Én innentõl 3 spellt használtan csupán: regenerálás + vízpajzs + (ha kellett) izzó idegek, slussz.
Jó, a tárgyakat a tárgyazonosítás spellel azonosítottam, és a sötét szilánk leadásáig kellett a suttogó árnyak, vagy mi. Semmi más nem. Egy idõ után már a warfare páncéltörését, biztos ütését sem használtam, az attack - attack - attack - kell spellet frissíteni? nem, akkor: attack gombok nyomkodásával végig lehet szaladni mindenen. Egy helyen volt, ahol vissza kellett tölteni az állást, amikor elfeledtem, hogy ott három irányból árnymesterek, vagy mi a bánatok ugranak rám, akik lepurgálták rólam az összes spellt, és a fõgonosszal együtt lecsapták ájultba a varázslómat. Az utolsó szakaszt, onnan, hogy hajóra szálltam, 3 kajával és 10 nagy manaitallal meg lehet csinálni (a többit találod hozzá).
A fentiek miatt nem nagyon használtam semmilyen karakter specet. Nem volt szükség a dudu extra gyógyítására (egyszer kipróbáltam, és annyi), a szélkard ugrására, vagy a pengetáncos kaszabolására. Tök felesleges felfejleszteni a zsoldosok warfare skilljét GM-re, mert azt sem használtam. (Amúgy nem is akkora királyság, szvsz pengemester a kétfegyveres bajnok!). A támadó varázslatok jó része warrior fokozaton felejtõs, úgy is újítgatni kell a védõ spelleket, ahhoz meg kell mana.
Szintén nem sok értelmét láttam a közepes és nehéz páncéloknak. Egyedül a varázslóm viselte a relic bõrvértet, a többiek a felesleges skill pontjukat inkább lõfegyver és kitartás / kitérés fejlesztésbe ölték. Amióta levették 1 pontra a támadóérték csökkenést skillpontonként, azóta nagyon sokat kell rátenni úgy, hogy nem igazán hozza be az "árát". Köpenyekben is lehet találni +8 erõt adót...
4. A magyarításban még maradt pár hiba a titkos kincs megtalálásán túl: pl. manaital, néhány könyvoldal fordítása kilóg a könyvbõl, a skilleket rosszul fordították (a two handed weapon és a dual wield tárgybónuszait mindenhol kétkezes fegyvernek fordították - találd ki, épp melyik), stb.
Mindenesetre az uccsó patch nagyon jót tett a gamma stabilitásának! Élvezhetõvé vált. 😊
Egy kérdés csupán: honnan, hogy indítom el a modderelõ programot?
Törpék többet profitálnak minden egyes vitality pontból mint a többi faj tagjai, így nekik lehet szolidabb mennyiségben oda pakolniuk. 120-180 körüli HP mennyiséget ha ki tudsz hozni, akkor gond nélkül letudható még warrior nehézségen is a játék.