garadas20#26
Már vártam, hogy belém kössön valaki :). Amúgy nem sugalltam olyasmit, hogy génmódosítás nem létezik, ezek szerint vallás fanatikusnak találtad a hozzászólásom, de nem vagyok az, vagy pedig másnak akartad címezni az irományod. Amúgy tényleg nincs értelme fáradoznod, mert csak a véleményem írtam le a témához, nem értem az ilyen és ehhez hasonló fórumokat, hogy miért agresszívek az emberek szinte minden hozzászólásnál. A génmódosítás és a klónozás olyan szinten összefügg, hogy a génállomány másolása a klónozás a génmódosítás meg lehet véletlenül kiválasztott kód sorba fűzése vagy szakaszok cserélése és mással pótlása. A természetes kiválasztódásod meg nem sok minden magyarázza azt se hogy Isten teremtése az egész és minden adva van. Egy embert nem láttam aki elfogulatlan lenne a témában, mert egyik oldal se tud érdemit felhozni, csak magáévá tette valamelyik nézőpontot és úgy hiszi az az igaz, mert milliónyi érvet hoztak fel rá. Az állatkert az részben közeg megteremtés, de az állat szempontjából rossz, mert nem érzi jól magát ott. Teremteni meg csak akkor van értelme, ha megnézzük mi mihez köthető és milyen feltételeknek kell teljesülnie. Amúgy életben lehetne tartani azt, amit ismersz annyira, hogy tudd, mi kell neki, de akkor is csak látványosság lenne és azon kívül értelmetlen.