• Archenemy
    #79
    "Igazgatótól a csövesig"
    "mert pont az ilyen emberek azok, akik eltartják a kamugép csalókat, az egész ezoteriát és alternatív gyógyászatot úgy ahogy van, hátráltatják a tudományt"

    Na ez az. Hogy vagy mondjuk te, a lakásod falait a melősok rakták le, bútorokat a bútoros, a villanyszámlás leolvas, a postás kihozza a leveledet, elmész a boltba, az árufeltöltő felpakolta neked az árut hogy könnyen válogass, a kereskedő meg beszerezte és eleve odavitte, amit a parasztbácsi megtermelt, a kasszás kiszolgál, a rendőr vigyáz hogy ne lopjanak, bemész a munkahelyedre busszal, amit a buszvezető vezet, bekapcsolod a gépedet, amit betanított munkások raktak össze, és beíord a kommented:

    EZ A SOK HÜLYE MIND A TUDOMÁNYT HÁTRÁLTATJA!!
    kezdve az óvónénitől, aki megtanított, hogy a bilibe szarj, a tűzoltóig, aki eloltja az égő házadat.


    Az, hogy ez a sok részecskefizikához nem értő ostoba véglény mintegy mellékesen egy működő társadalmat alkot, aminek köszönhető pl. az, hogy el tudnak tartani néhány tudóst, aki viszont ért a részecskefizikához, meg valahogy nem esik le.

    Szerinted ők hátráltatják a tudományt. Szerintem meg nélkülük lehetetlen lenne tudománnyal foglalkozni, mert valakinek azért csak el kéne menni vadászni.