• asysoft
    Szerintem tavaly voltak azért nagy újdonságok, főleg Nokia részéről, csak ott ugye az alkalmazott OS-ek nem túl népszerűek. Év elején jött a "valódi" PureView 808 (a 41 megapixeles, és mobilos tekintetben páratlan kamerájával - félreértések elkerülése végett, nem a képpontok számával vágott oda), Lumia 920-ban a kesztyűs képernyőkezelés (bár ezt pl Xperia Sola is tudja, és most már floating touch-ból ítélve GS4 is - szerintem ez az egyetlen értelmes újdonsága), valamint OIS-es "PureView" (rossz fényviszonyok között kiemelkedő, egyébként normál körülmények között átlagos képminőséggel). Tehát igen is lehet újítani, bár egyelőre ipar nagy része pusztán a specifikáció feljebb srófolásával szórakozik - de pl HTC a One-nal elindult más irányba, legalábbis kamera tekintetében mindenképp.

GS4-ben semmi meglepő nincs, Samsung hozta a formáját, mindenhol javított a specifikáción. Igazából, eddigi eszközeit is viszik mint a cukrot, nem kellett annyira megerőltetnie magát, mint anno. Az amúgy meglepett, hogy a design-hoz nem igazán nyúltak hozzá, GS3-mal kapcsolatban még nem olvastam olyan véleményt, akinek kifejezetten tetszett volna, erre megtartják kb ugyanazt, ráadásul már egész termékpaletta szinte ugyanúgy néz ki...