• Skyline
    Na 2-3 órát beletoltam.
    A 2. rész után nem vártam sokat, azt is kaptam.
    Lényegében megint csőpályán haladunk. Széles a cső, csak kicsit nevetséges hogy olykor fejmagasságba kell felmászni, olykor meg nem képes a katonánk fellépni a bokamagasságban lévő sík kőre ahonnan frankó kilátásunk lehetne..Vagyis lövöldözz onnan ahol a készítők megálmodták...
    Ez volt a legfőbb gondom a 2. résszel is.... Nem beszélve az ostobaságokról...Lőjj amikor zaj van...Minden, még az egérfing is elnyomná a puskánk zaját a készítők szerint..:) Például egy generátor lepöfögése mellett nekem sem tűnne fel ha valaki egy puskával lőne..:)
    A piroskupakos járművekről nem beszélve, igaz még csak üzemanyagtankos teherautókat láttam, de félő hogy megint előkerül a piros üzemanyagkupakos tank amit 1 lövéssel intézünk el..Vicc....
    Az igénytelenségről... 2014-ben azt gondolom alap lenne egy játékban az hogy ha már ott vagyunk egy rohadt sivatagban, hagyjunk lábnyomot..Rosszul gondoltam...Ahogy azt is hogy egy őrjáratozó katona mozgását illene megcsinálni, hogy amikor fordul ne minden átmenet nélkül pördüljön...
    AI? Elmegy, mert itt legalább van és nem scriptek mint a BF-COD és hasonló címekben.. De ennél évekkel ezelött is sokkal de sokkal komolyabbakat alkottak.
    Téma? Dögunalmas, tényleg ez a "gonosz náci" téma már az ember könyökén jön ki...

Az egész játékot az itt ott csilivili látvány, valamint ezek a belassított xray-es lövések viszik el a hátán, pont mint az elődöt. Nem több nem kevesebb. Ezek nélkül egy totálisan középszerű szint alatt teljesítő fos lenne. Így megér egy végigjátszást, nem többet...Továbbá a témára visszatérve ha nem állandóan a "gonosz nácik" téma menne hanem például csinálnának egy Sniper Elite 4-et amiben palesztin mesterlövészként kéne az izraeli agresszorokat avagy afgán ellenállókként kéne a kamubékefenntartó amcsi szarháziakat hasonlóan kellemes effektusok közepette lelövöldözni, kíváncsi lennék hány országban jelenhetne meg..... De persze aktuális VALÓS téma nem kerülhet a játékba, csak a szokásos agymosás...:)

7/10...De csakis a hangulatos sniperlövésekért van meg a 7-es....Nélküli egy 5/10 lenne reális...