• Zero 7th
    Csak a szintedre ereszkedtem, hogy ne érezd magad kényelmetlenül, te pöcs. Nem tudom, feltűnt-e, de az alpári paraszt stílust te kezdted itt. Vagy ha a faszság szón akadtál fel ennyire, hát azon nincs mit szépíteni. Úgy látom kényelmesen elvagy a stílusban, hát maradjon is ez a hangnem.

Na figyelj, te idióta:
    "van egy olyan dolog hogy elvonatkoztatás"

Aminek egy tudományos vitában semmi helye. Verselemzésnél biztos fasza, ez most nem az a téma.

"Erre irtam azt hogy ez marhaság, hisz az összes élőlény (pl. egy macska is) ugymond a génjei által meghatározott ösztönök hajtanak (még az embert is) mégis képes új dolgokat kitalálni."

Igen, te baromarcú, mert milliószor összetettebb az idegrendszere egy pókénál, így nem összehasonlítható a kettő, a következtetésed egy faszság. A pók inkább biorobot, a macska meg egy intelligens állat, fejlett központi idegrendszerrel. Ha ennyire picsahülye vagy, hogy ezt az alapvető különbséget sem vagy képes felfogni, akkor mi a gecinek ugatsz bele a témába?

"mégis képes új dolgokat kitalálni. Ha nem igy lenne már rég kihalt volna az élővilág a Földön."

Nem gondoltam, hogy tudod fokozni az ostobaságot, de sikerült, engedd meg, hogy gratuláljak. Mert bazdmeg úgy bő egymilliárd évig, míg csak egysejtűek voltak, nemhogy idegrendszer, akkor is kihalt az élővilág, ugye? Mert azok aztán nem tudtak "új dolgokat _kitalálni_", az tutikurvaúristen. Úgy körülbelül a csalánozók magasságában jelent meg az idegrendszer, ami még szintén nem tud "új dolgokat kitalálni". Akkor az "elméleted" szerint ki kellett volna pusztulnia az élővilágnak a Földön.
    Mivel ez nyilvánvalóan nem történt meg, egyértelmű, hogy te vagy a fasz.

Azt kéne felfognod, te seggfej, hogy az, hogy ellentmondok neked, az nem azt jelenti, hogy nem értettem meg, hogy mit mondasz. Tipikus faszparaszt hozzáállás, amit művelsz. De mivel hülyeséget beszélsz, ezért hiába fejted ki még hússzor, akkor is faszság marad, akármennyit személyeskedsz is mellé.

Majd túllendülünk az első mondatodon, amint visszavonod az állítást. Mert teljesen egyértelműen baromság. És csak egy idióta ragaszkodik a nyilvánvalóan téves hülyeségeihez. Viszont idiótákkal meg nem vitázok.