• Macropus Rufus
    értem. Akkor még is, hogyan alakúlt ki pl. a mimikri? :)

rákerestem a hiányzó láncszemekre :)
    van egy pár:
    hiányzó láncszem 1
    hiányzó láncszem 2.
    hiányzó láncszem 3.

ezek mind különböző évben bejelentett, különböző hiányzó láncszemek. Ha meg lenne az a bizonyos sor az szenzáció lenne, de egy cikket sem találtam ami arról szólna, hogy kétséget kizárólag meg van az a bizonyos faj, ami köztünk és a többiek közt.
    Ami részemről az evolúcvió ellen szól: a természet soha nem alkot olyat aminek nincs meg a fékje. Ez pl. a táplálék lánc esetén azt jelenti, hogy a csúcsragadozó szaporulata függ az alattuk lévő egyedeg számától .Ez az embernél egyáltalán nem megy, gy.k. azzal, hogy fejlett agyunk lett kikerűltünk a természet körforgásából, vagy hogy mondjam. Minket igazából nem nagyon befolyásól az, hogy mi van a körynezetünkben. Persze mi is függünk a természettől, de csak részben. Ez viszont nem fér bele az evolúciós folyamatba, és ugye a hatása is érezhető már a környezetünkben. (tönkrevágott, kifacsart bolygó) Aztán lehet, hogy mi vagyunk az a bizonyos hiba, amit egy ilyen bonyolúlt rendszer óhatatlanúl is kitermel magából. :o És egyuttal a végét is jelenti ez a rendszernek, csak idő kérdése. Ez is egyfajta evolúció. Csak ez az evbolúció evolúciója. Hibásan alakúlt ki a körfolyamat, ezért ez egy zsákutca és mint ilyen záros hadáridővel meg is fog szünni. Csak azok a folymatok mennek sokáig amik "tökéletesek"