10804749371369819038.jpg
Shadowrun Returns
  • Bucser
    "hiányoltam az erősebb gyógyítást, az alap a vége felé nem sokat ér.. nem igazán sikerült rájönnöm a logikájára, hogy miért engedi néha többször is gyógyítani adott társat vagy önmagát, és néha (bár inkább többnyire) miért nem.."

Ap fuggo hogy engedi e meg hogy kapott e egy adott korben tobbszor sebzest. az Alap gyogyitas csak az utolso bekapott sebzest tolti fel ha magussal hasznalod a Cure-t. Tehat a vegen ha egy bogar sebez beled 18-at aztan a szellem bogar a szokasos 1-et akkor az utolso egyet gyogyitja eloszor aztan ha megint elsutod massal akkor meggyogyitja a 18-at. (az hogy mennyi a max az willpower meg int fuggo meg fugg a cast szintjetol is)

"elég nagy kibacás, hogy mielőtt a végső nagy küldetésnek nekivágnánk, már nem enged gyógycsomagokat venni.. legalább is én nem leltem árust, lehet én vagyok a béna..."

A Telestrian szolgajanal lehet venni barmit a kastelyban....

"és az sem tiszta, hogyha ott van velem a decker a csapatban, miért nem enged minden biztonsági cuccost feltörni (pl a legvégén a széfet)
    van amit meg enged, szóval ez is tök random.."

Kurvara nem random. Meg mondjak is hogy a szef mechanikus mert a paranoias a csavo hogy valaki tavolrol feltorik. Btw tok egyszeru volt kinyitni...