Shadowrun Returns

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Igy már sajnos érthetõ.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Calver
annyira nem, okkal ilyen. õk is jobb szerettek volna rendes mentési rendszert, de a rendes mentés ki-be-baszottul bonyolult.

"The trees move. Do you not see it?"

wedge31
Legalább egy órával több lesz igy a játékidõ és van egy olyan érzésem, hogy ezt patchel se fogják megoldani, tényleg érthetetlen...<#nemtudom>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

shadow
starfire vagy mi a szar valami star
chicago

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Azert az autosavenek a k. anyjat! Megcsinalok ket osszefuggo matrixkuldetest, aztan latom, hogy lehet mar jobb cuccokat is kapni, es bevasarlok. Sajnos a ruhamat magamrol adtam el, es bebugolt, egy szal gatyaban teblaboltam, es nem tudtam semmilyen ruhat felvenni. Gondoltam, kilepek. Autosave a matrix kuldetesek elott. Anyad! El sem tudom kepzelni, ezt hogy gondoltak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

A szobában mind megtalálod a válaszokat, ne legyél lusta, lesz még pár ilyen feladat.

Egyébként
az állat valami smoky vagy shadow vagy ilyesmi nevû kígyó lesz(a naplóban van), a szülõváros chicago (a falon a bazi nagy poszter) a kedvenc együttesre nem emlékszem 😛. Már ha egy küldetésrõl beszélünk 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

sárkánylovag
Na gyorsan mondjátok el nekem a válaszokat 😊
Mi a gyermekkori kisálatom neve?
Mi a szülõvárosom ?
és mi a kedvenc együttesem ?

mikrobis arra jo hogy van par epulet ahol szepen lehet menni szerviz alagutban a robotokkal (strategialiag jo nehezebb szinten). a dekas meg arra hogy vege fele elo elofordul par komolyabb "ágyu" amit erdemes meghackelni😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

j0nNyKa
fegyvere melletti le-fel nyilakat nyomkodd, ott ki-be tudod kapcsolni a robotokat
egesz jo robotok vannak egyebkent, en mindig vittem magammal egy erre specializalodott tarsat

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Calver
shotgun + haste. más nem is kell, mindent végigpróbálgattam, ez egyszerûen MINDENT üt.

wedge31
14h alatt végeztem melee karival a játék elejét leszámitva már apritottam vele rendesen. Most jöhet egy ranged végigjátszás.

Én mágussal nyomom, az elején tényleg nem nagyon éri meg varázsolgatni mert a lõfegyverek többet sebeznek, de most már egész jó, fõleg az aoe spellekkel lehet aratni, az AK-mat nem is használom már rég.

A rigónál nem jöttem még rá a mikrobit hogy kell irányítani, igazából én sem sok értelmét láttam sem annak sem a dekásnak eddig a partijaimban.

Én is idézõs sámánnal nyomtam végig, az nagyon bejött. Most egy dekást próbálgatok, de eddig igazából az összes karakter közül ez tûnik a leggyengébbnek. Nem sok mátrixos rész van, ergo hiába fejleszted a dekás skilleket és veszed meg a programokat és deckeket, igazából alig használod ki.

Ki milyen speccen játszik? Eddig egy pisztoly + summon speces shamannal és egy pure rifle samuval toltam végig. Magust nagyon gyengének találom. :/ Sokkal több dmget kéne kiosztania.. supportnak jó ( heal + pajzs stb. ), de dpsnek hulladék. Nem látom a fényt, hogy ebbe a rendszerbe behoznának jármûveket, így a Rigónak se nagyon látom értelmét.. vagy jól sebeznek a robik?

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Ott szenvedek épp. Falloutokban is lehetett meg kellett is menteni minden 5percben, vagy gyakrabban mégis volt kihívás 😄

Legalabb van kihivas nem ugy mint az ufoba hogy siman lehetett menteni ket loves kozt😊 temetoi palya volt nekem a legnehezebb. Vegen a boss fight az csak hosszu volt.

Rohadt életbe már ezzel az autosave fassággal, hardon harmadjára kezdek újra egy pályát és minden alkalommal kb 20perc..

hat ez nagyon jo jatek..
Hardon kivegeztem mage-el johet a kovetkezo fokozat valami tunning cyberware harcossal!
kivancsi leszek milyen contentek jonnek hozza majd!

Vagy a felbérelt dekásnak nincs kellõen magas skill-je. De én eddig abba futottam bele, hogy ha volt is valakinek skill-je és megfelelõ értékû, mindig a karakteremre ugrott a kép mikor használni akarta a skill-t és csak akkor jött össze a dolog ha az én legényemnek is megvolt a kellõ értéken a skill.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Utóbbi. 😊

Másnál is elõfordult, hogy kellene decking skill, de hiába mész oda a felbérelt dekásal egyszerûen nem hajlandó elfogadni?
Vagy annyira öntelt lenne a karakterem hogy ha õ nem tudja megcsinálni akkor a külön erre felbérelt dekásnak se fog menni? 😛

wedge31
Patch 1.01.

Sokat javit...<#vigyor3>

Nekem úgy tûnik, hogy akkor bugzik be, ha túl hamar lenukolod a csajt. Amelyik pillar világít azt sebezve kapja a hölgyike is. 4-5 ilyen után lelõttem, beadta ugyan azt a dumát, de közbe frissült a küldi.

Változó. Lesz ami zárva marad, akad amit hekkeléssel lehet kinyitni, a legtöbb azonban egyszerûen kinyílik magától ha egy bizonyos feltétel teljesül vagy felszeded az egyik lelõtt ellenfél után visszamaradó kulcs kártyát.

A ley vonalak (azok a körkörös szimbólumok a földön) a varázslóknak segítenek csak és lényegében megnövelik az esélyt a nagyobb sebzésre mikor úgy varázsol a delikvens hogy rajta áll, valamint az újravarázsláskor (mikor hamarabb akarja újra elsütni a varázslatot mint lehetne és emiatt sérülne) kicsit kisebb lesz az elszenvedett sebzõdés. Adeptusok és sámánok, idézett szellemek nem profitálnak a ley vonalakból. Kizárólag a direkt varázslatok.

Bezárt ajtókat gondolom dekással lehet meghekkelni, a másodikra még én sem jöttem rá.

Calver
leírnád pontosan, h mit csináltál? másodszor futok neki, másodszorra bugol be,
pedig kiirtottam már mindent a csajon kívül, visított is h "you have ruined everything!", majd... semmi. futrázozik fel-le neutral turn alatt, és már erõteljesen baszcsizza a csõrömet.
bár másik amit gyanítok, h AOE varázslat elkapta egyik pillart, és attól bugzik. gáz.

Ah.. és egen.. gyorsan lett lelõve, így bebugolt.

Hello. Az insect pillaroknál mi a trükk? Az probléma lehet, hogy hamarabb szétkaptam a leányzót és nem tudta kiszipkázni õket? Se elõre, se hátra. Nem lehet useolni se semmit.

gerey
Én adtam nekik KS-n, és minden centje megérte már eddig is.

Sziasztok!

2 kérdésem lenne. Elõször is a lezárt ajtókat hogy lehet kinyitni?
Második kérdésem pedig hogy a földön levõ runák mit csinálnak? Elvileg ha ráállok a sámánommal azt mutatja h van vmi buffja de nem találtam meg h mit add.

Bucser
Kivancsi vagyok mennyit adtal hozza a KS kampanyhoz😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

wedge31
<#eljen>

Torzonborz
KS nélkül még ennyi se lenne vagyis inkább semmi...

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

jarlaxxe
Az autosave tényleg zavaró de ezt leszámitva rég kötött le igy játék. Tartalom meg lesz böven talán még jobbak is mint ez az elsõ story.

PiszkosFred
Minoseg > Mennyiseg

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

DarkHorSe
Majdnem 2 millio dollarbol, kaptunk 12 ora gameplayt meg autosavet. Koszi kickstarter

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Shiwo
ezt wiki szerint a Harebrained Schemes fejlesztette az Online-t meg a Cliffhanger Productions

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Torzonborz
Hmm igazad van tényleg lesz SR online . De nem ugyan ez a csapat csinálja , nem ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

wedge31
Volt már olyan helyzet de full "pacifista" mint a falloutban egyelöre nem lehetsz.

Maximum olyasmi multi érdekelne a témában, mint régen a NWN-os PW-k.

Amúgy nagyon jól hozza a Shadowrun hangulatot, plusz elég Falloutos lett, ami számomra pozitívum. Most mágussal vagyok, következõ végigjátszásom vagy egy melee vagy egy dekás lesz.

Van lehetõség "pacifista" karaktereket csinálni, mint anno a Falloutban, vagy még ez korai kérdés?

Shiwo
úgy tudom, hogy ez lényegébe single player módra lett kihegyezve, és készül hasonló elvekre / grafikára a Shadowrun Online is, ami viszont multi/coop/pvp témát fedi le

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

+1

wedge31
Detto, eddig ez az egy ami nem jött be nekem se.

Rohadt jó a játék, nagyon rég várok már egy ilyenre! De ez a checkpointos save kikészít.. Most meghaltam és kb fél órányi játékom veszett kárba. <#gun>

PiszkosFred
Le se kell tiltani, csak elinditod offline modban a steamet, es csokolom. Amig nem kattintasz a "go online"-ra, sosem akar meg felcsatlakozni sem. Igaz, ilyenkor nem is peccsel, nem tolt DLC-t, vagy barmit, ami esetleg idokozben erkezett, nem tolt achikat, screeneket, semmit sem csinal, csak van (es eszik nemi memoriat) 😊.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lehet, hogy ezt a kompromisszumot meg megfontolom.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Sir Quno Jedi
Amúgy a steam is megyen offline, ergó ha a tûzfaladon letiltod, nincs vele több problémád, mert ami már fel van installva azzal játszhatsz ítéletnapig. Kb. ennyi.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ruhellem az egesz szisztemat.
Megvettem. Enyem. Nem pofazol bele, mikor jatszhatok, nem tavolithatod el a polcomrol, ha eppen ugy gondolod, vagy ugy sikerul.

wedge31
Akkor lehet várni kell...mondjuk én már 6 éve használom a steamet gond nélkül, egyszer te is kiprobálhatnád, kárt nem fog tenni a gépedben.

En ennyit tudok az ugyrol: "Now, that may prompt the question, “What about DRM-free?” To honor our original promise of a DRM-free version of the game, the Harebrained Account Website will also contain a downloadable version of Shadowrun Returns that does not include Steam integration."

Kickstarter link