• levente68
    Miért kellene nekem bármilyen érvrendszert felsorakoztatnom?

Ha te hülye akarsz maradni, az is maradsz, bárki bármit is csinál.

Mivel szépen láthatóan ez a helyzet, kár a mögé bújnod, hogy én nem érvelek.
    Nem az a te sötétséged oka és ne is takarózz vele.

Olyan 20 évvel ezelőtt valami hasonló USA-buzi voltam én is, majd kinövöd te is talán.

"az itt kopkodok legnagyobb resze az eleteben nem volt ott es csak a kuruc.info-rol tajekozodik vagy pedig azert teszi mert mostanaban divat az USA-t szidni. Persze azzal mar nem tudnak mit kezdeni, hogy megis az USA a vilag egyik vezeto gazdasagi hatalmas es a bolygo legpotensebb hadseregevel rendelkezik. Valahol vicces ezzel MO-ot szembeallitani."

Amíg leírod (továbbra is ékezetek nélkül, persze egy magyargyűlölő amerikafaszátszopkodó szartól mit is várjunk...) ezeket a szép nagy szavakat USA-ról, egy kicsit be is vizelsz, mesélj?

"mostanaban divat az USA-t szidni"

Igen? És hol a legnagyobb divat? Mert nem itt, az biztos, hanem éppen USA-ban, ha figyelnél. Csak amennyire ostoba a nép (ott is), leszarnak mindent, csak a kis pénzük meglegyen aznapra és ne bántsák őket. Minden hülyeséget megetetnek velük és a kongresszussal is, akik aztán szépen megszavazzák a jó kis pénzeket a te kedves hadseregednek, te buta. Előre szólok, nemigen olvasok kuruc.info-t, de én nem azért nem, amiért te, aki fél a kicsit talán túl markánsan előadott IGAZSÁG-tól...
    És nem is magyar filmek mutatják be sokszor a várható "szép új világ" rémképét, hogy avval szép lassan meg is alapozzák azt, csak hát, aki a popcorn majszolása mellett a szemébe szökő igazat se képes látni, annak ez a világ elsőként fog eljönni. Nem muris ez, koma? Sorolj fel erről szóló Hollywood-i filmeket, van jó pár. Ugyanúgy nem zavarja a hígagyú jenkit, ahogyan a Youtube-os video-k, amik aztán kurvára nem Magyarországról kerülnek feltöltésre és fel kellene ébreszteni az embereket. Vagy Michael Moore is magyar? Őt is leszarják, pedig aztán elég komolyan igaza van és be is bizonyítja. Van érvrendszere, ami neked kell annyira. Nos, ő is kuruc.info olvasó és sosem volt Usákiában?

A magyarellenességedre pedig semmilyen magyarázatod nem lehet, elkönyveltem, hogy az vagy és kész. Nem örömmel, de lassan elárulhatnád, milyen nemzetiségű anyukád, hátha megvilágosodik a dolog végre...

Okosodással pedig csakis önmagadnak tartozol, itt hiába hazudod le az eget és játszod az értetlent, csakis te szenvedsz miatta.

Az USA-beli fegyvertartás egy érdekes dolog amúgy. Sajna, semmi köze a bűnözés visszaszorításához, ahogyan azt remélné az ember, hogy visszatartja a bűnözőt az, hogy a jelenlévő emberek talán legális fegyvert hordanak maguknál.

Egyszerűen az USA alap jogainak egyike volt és két lobbi is van, egyik ellene, másik mellette. Sajnos, tök mindegy az eredmény, de azért az látható, hogy a visszaszorítására vannak lépések ott is.

Semmi több az, mint a nagy amerikai álom egy része. Na most, a nagy amerikai álom már annyi sebből vérzik, hogy ez csak egy tényező és nem is a legfontosabb.

Amúgy, süttyőkém, az alkalmazásboltot te hogyan reformálnád tökéletesre, hogy a cikkre is kitérjünk? Mert az biztos, hogy te tudod a tutit, mint mindenben, háhá...