Salem Crafting MMO
  • Blackthorn
    #89
    Remélem minden kis p*csnek leszárad a jobb keze, aki azzal szórakozik, h más játékát tönkreb*ssza! És nekem ne jöjjön azzal senki, h ez egy ilyen játék! 2 hetet b*szot el az életemből egy b*zeráns, aki se szó, se beszéd, odajött, lenyomott, majd mindent szétrombolt! Semmi se maradt! Pedig majd másfél óra alatt visszataláltam a régi helyemre, és nem csak elvitte a dolgaim, de mindent lerombolt!
    Megtalálni nem tudom, és ha meg is találom, mit kezdek vele... Ez így nem játék, hanem egy átverés. Gyere játsszál, építs, áldozd rá az idődet, esetleg fizess, majd valaki úgy is kicsinál, ha épp ahhoz van kedve.
    Volt egy "szomszédom" aki halál normális volt. Ha arra járt letett pár dolgot, ami neki nem kellet, sokat segített. Azt hittem itt ez a mentalitás. De nagyot csalódtam!
    Sajnálom ezt a játékot, mert jó ötletnek tűnt, és magával ragadó volt a hangulata, de az emberi rosszindulattal nem lehet mit kezdeni.
    A készítőknek, pedig csak azt kivánom, érezzek magukat hasonlóan a játékuk üzleti sikertelensége miatt, mint ahogy én most!