Salem Crafting MMO
  • Petko
    Nem játékempátia:) Empátia a vitázáshoz, a másik érvei mögött rejlő problémák megértésére való igény.
    Igen a devek a tulajdonosok. De én mikor mondtam nekik ellent? Milyen alapon áll ki x vagy y, hogy ÉN vagyok az aki a devek elképzeléseit képviselem, te pedig a véleményeddel annak ellent mondasz? Mivan ha a devek eljutnak odáig hogy elolvassák, amit beírtam a forumban és úgy döntenek, hogy ebben lehet valami és aszerint alakítják a játékot? Mivan ha ők velem értenek egyet?
    Másrészről pedig ráadásul piacgazdaságban élünk. (elvileg). A Devek, ha profitot akarnak realizálni akkor a saját öncélú elveik szerint nem fejleszthetnek játékot, hisz ez már eleve bukásra van ítélve. A vásárlók határozzák meg mit fejlesszenek. És vásárló vagyok én is, te is, a forum trollok, és azok is akik lehet hogy megnézték de már letörölték vagy le fogják. Mi határozzuk meg együtt. És a másik véleményét is el kéne fogadni, nem pedig érzelmileg reagálni, mintha én belenyúlnák az ők kis játékába és le akarnám rombolni. Eddig még senki se kezdett el érdemben vitatkozni velem, hogy miért is rossz az amit írtam.

A sakktáblás példának meg az volt a lényege, hogy egyszerűen nekem abszurd, hogy amiben ennyi munkát fektettek a kraftolásra, építés kidolgozására, stb. és látszólag egy igen összetett termelés orientált játék, azt egyszerű izomból akarják egyesek nyomni, mint a COD-ot vagy egyéb ember ember elleni harcra épülő játékot. Szóval ez inkább ponthogy azt sugallja nekem, hogy a deveknek egyáltalán nem ez volt a koncepciója. De ebben persze tévedhetek. Biztosat viszont senki se tudhat (a deveken kívül)