ratgab#809
- Irányítás: Tényleg problémás volt a lövés, de azért ennyire nem volt katasztrófális mint ahogy leírod.
-Lopakodás: Sose értem, hogy mit szeretnétek milyen legyen a lopakodás? Be tudsz bújni fal mögé, onnan le tudod őrni a közelben lévő őrt, akit füttyel odacsalogatsz, vagy megmérgezheted távolról, vagy ráereszted az assassinjaidat (egyik esetben sem vesznek észre).
"Ha meglátnak véged van" Szar a lopakodás, de ha meglátnak véged van.... Logikus...XD Viccet félretéve ne lássanak meg, leírtam néhány módszert, hogy hogy csináld (akár szalmásszekérből is megcsinálhatod ugyanezt). Tervezni kell és akkor nem lesz vérfürdő. De be tudsz venni erődöket, csak mint mondtam tervezni kell és jól időzíteni, ha meg észrevesznek ne csodálkozz, hogy vérfürdő van.
Egyértelműen nehezebb lopakodva játszani az AC-ket, de aki vérengző alkat az is megtalálja a számítását a harcrendszerben.
Ha meg már kitört a káosz, ne a tetőn próbálj meglépni, hanem váltogasd a helyszínt. Tetőről hirtelen leugorva és bevágódva egy rejtőzködő helyre biztosan megoldja az üldözési problémát, de csak akkor ha éppen nem látott senki mikor elrejtőztél előlük.
Amúgy az AC sosem volt lopakodós játék. Már az első részben is úgy volt, hogy a cserkészést kellett csöndben megoldani, ha már elkaptad a célpontot mindig rohanás vagy harc volt a menetrend.