ggbuffon#764
az egész Ubi fórum tele volt tavaly AMD-s userek gondjaival, sőt ugye az fps drop elsősorban őket érintette, pedig nem x2 250-en akarták működésre bírni a játékot, mint én és nem is ócsó VGA-kkal..
nemnagyon vagyok otthon már mostanában ezekben a hw dolgokban, így csak hallomásból tudom, h az Intelek jobban kezelik a dolgokat, ha csak 1 magra vannak szorítva, ahogy a játék is rejtélyes módon jobban szereti..
ebből kiindulva ugye az ember maradna az Inteles dolgoknál, nem lutriznék, viszont ugye nemkevés plusz költség, ami egy olyan konfig összeállításával jár..mert ugye meg már ha vesz az ember, akkor nem egy i3-at fog beszerezni, hanem legalább egy i5öt..ebből a szempontból ha veszem, akkor egy használt box ára lenne csak maga a proci, és nincs akadás meg fog-e menni, nem fog-e menni stb..
ettől függetlenül a tavalyi kiadás optimalizálás szempontjából tragédia volt, gyakorlatilag leszarták a PC-sek igényeit, kaptunk 3féle graf opció választékot aztán jónapot.. a régiek se voltak túlzottan eleresztve configolhatóság terén, de azért jóval testreszabhatóbb volt a dolog..
értem én h új gépet vegyen az ember, de azért az mégiscsak pofátlanság volt..