13460980771376987028.jpg
  • bajgunar
    #3361
    Igaz itt a soft high vs very high különbséget látod.
    Nekem normal-on bőven elég volt. Nem nagyon figyelgeted úgysem az árnyékot játk közben. Ellenben, ha benyomsz ilyen soft shadow árnyék élsimítást, meg ilyen HDAO "dinamikus" árnyékot, akkor az atomra visszafogja a sebességet. Főleg ha nem egy bivaly vga-d, cpu-d van.
    Szerintem a felbontás full HD legyen, aztán textúra minél nagyobb, aztán látótáv, AF, környezeti bizgentyűk sűrűsége, tükröződsé, víz, effektek (mint pl fénypászmák) amennyire lehet max-ra. Számomra az árnyék med-en minden game-ben elég, élsimítás OFF, (full HD-ra nem "bivaly" vga-mnak totál kicseszés és engem sem izgat, max 2xAA, ha még játszható fps marad, de még úgy is inkább kikapcsolom.
    Kinek hogy jó. Láttam olyat, h full hd-ba tolta gyerek a gamet, ment neki ~20fps-el. Mondom mi van veled? Atom gép és ennyi?? Nézem, hát nem felrakta űber ultra max-ra AA-t és AF-et. Levettem neki 2x AA-ra, meg 8xAF-re, egyből kiakadt game ~80fps-el. Gyerek meg nézett, hogy: -'Jah...' Minek? rondább lett? Észre sem veszed, h nem 86xAA van, hanem csak 2x. PFf. És a géped sem izzad.