13460980771376987028.jpg
  • ratgab
    Egyrészt az amcsi polgárháborús és a francia forradalom olyan messze van egymástól mint Makó Jeruzsálemtől. Előbbinél függetlenségi harc folyik más nemzet ellen, utóbbinál belső konfliktus van az egyeduralom ellen. Utóbbi szerintem sokkal izgalmasabb, sokkal emócionálisabb, és sokkal erőszakosabb dolog. Lehet csak azért érzem én, mert francia események európaibbak, mint az amcsi ph. (ami azért tőlünk elég idegen esemény).

Másrészt ha megnézed többé kevésbé azért időben előre haladunk (igaz most ezzel a résszel némileg visszaugrunk 70 évet, de azért mégse több százat).
    Szerény véleményem szerint egyiptom nem lenne megfelelő választás (lehet akkor még nem is volt templomos és asszasszin harc). Japán sem biztos, hogy jó választás lenne. Ott ugye folyamatos harcok folytak a sógunátusért, így a templomos konfliktus gyakorlatilag elsikkadna. Mondjuk egy nindzsás játékot AC feature-ökkel szívesen vennék én is mondjuk a második rész szellemében. AC résznek szerintem egyik kor sem megfelelő.

Szerintem előbb lesz 1. vagy 2. vh-s AC, mint egyiptomi vagy japán.