13460980771376987028.jpg
  • MerlinW
    Végigjátszottam a főszálat (~30 óra, 68%), a szubjektív véleményem következik:

- Sztori: Nekem ugyanúgy hiányzik valami, mint az AC3-ból. A történet ismét lassan indul el, gyakorlatilag a 8-9. seq-tól kezd el érdekessé válni. Érdekessé, nem jóvá. Mert a sztori egy nulla.

- A főhős: majdnem ugyanolyan jellemtelen, mint Connor, nem sokat tudunk meg róla, csupán annyit hogy egy célok nélküli naplopó köcsög, akit elhagyott a felesége, kemény legény akar lenni, de gyomra nincs hozzá. Ennyi. Részemről ismét zéró szimpátia. Míg az AC3-ban volt 1-2 szimpatikus karakter, ebben a részben egy sem volt. Mind felszínes, jellemtelen.

- A küldetésekről volt már szó, repetitívek, semmi fantázia. 1-2 jópofa volt, főleg a vége fele, de egyikre sem fogok emlékezni 1 hónap múlva. Az Abstergo-s részek és a Desmond szál folytatása tetszettek, azokkal nem volt különösebb gondom, max ez egyes szám, első személlyel.

A fentieken kívül minden más a helyén volt. Éveztem, jó volt, de nekem nagyon hiányzik az Ezio trilógia írógárdája. Remélem a következő rész forgatókönyvét valaki más kapja meg.

- zene: Ismét zseniális
    - grafika: Pont lesz*rom

Az AC4 egy teljesen kellemes kalózos playground lett, minden percét imádtam, de Assassin's Creed-nek kevés.