3496
-
#2215 a karakterre magára értette,de egy tipikus kalóz milyen legyen mégis ha nem ilyen:) -
#2214 Én ezt a "célok nélküli naplopó köcsög-öt" nem értem csak.
Hát mi magunk vagyunk karaktert azt éljük át amit ő anno.
És hát ez a rablás fosztogatás hajócsatás kincskeresős stb lét nekem nem tűnik semmiképpen se cél nélküli unalmas dolognak!
Az egyedüli valóban unalmas dolog az a szaladgálás a 100%-ért hogy minden fost összeszedjem az ember (ez viszont csak egy mellék dolog nem kötelező) -
#2213 persze ez így van játékos függő de azért ekkora hülyeséget mondani mint ő,edward egy faszkalap kb így irta le de az abstergos cucc az meg tök király.hát jólvan:) -
#2212 Edward nekem is jobban bejön, mint Connor de továbbra is Ezio az etalon, bár ez is játékos függő, mert van akinek meg Altair. -
#2211 érdekesen látod a dolgokat,kezdjük ott egy kalóztól mit vársz milyen legyen ha nem egy naplopó és mindig részeg?:D nem kicsit jobb karakter edward de a többiek is jók főleg james kidd nem akarok spoilerezni de tudjuk miért érdekes ő főként.mint AC játék tényleg 0 ebben igazad van de a többi főleg hogy az abstergos részeket bírtad,számomra is érthetetlen.mi a fasz tudott azon tetszeni most komolyan? -
#2210 Neked tetszettek az Abstrego-s részek, én azokat meg alig várom ,hogy végük legyen, persze van benne némi rejtély faktor de totál idegesítő a fazon aki parancsolgat, mikor felajánlotta, hogy ugrás vagy hackelés én le akartam ugrani de nem lehetett :) -
#2209 Végigjátszottam a főszálat (~30 óra, 68%), a szubjektív véleményem következik:
- Sztori: Nekem ugyanúgy hiányzik valami, mint az AC3-ból. A történet ismét lassan indul el, gyakorlatilag a 8-9. seq-tól kezd el érdekessé válni. Érdekessé, nem jóvá. Mert a sztori egy nulla.
- A főhős: majdnem ugyanolyan jellemtelen, mint Connor, nem sokat tudunk meg róla, csupán annyit hogy egy célok nélküli naplopó köcsög, akit elhagyott a felesége, kemény legény akar lenni, de gyomra nincs hozzá. Ennyi. Részemről ismét zéró szimpátia. Míg az AC3-ban volt 1-2 szimpatikus karakter, ebben a részben egy sem volt. Mind felszínes, jellemtelen.
- A küldetésekről volt már szó, repetitívek, semmi fantázia. 1-2 jópofa volt, főleg a vége fele, de egyikre sem fogok emlékezni 1 hónap múlva. Az Abstergo-s részek és a Desmond szál folytatása tetszettek, azokkal nem volt különösebb gondom, max ez egyes szám, első személlyel.
A fentieken kívül minden más a helyén volt. Éveztem, jó volt, de nekem nagyon hiányzik az Ezio trilógia írógárdája. Remélem a következő rész forgatókönyvét valaki más kapja meg.
- zene: Ismét zseniális
- grafika: Pont lesz*rom
Az AC4 egy teljesen kellemes kalózos playground lett, minden percét imádtam, de Assassin's Creed-nek kevés. -
Gary #2208 Nem szereti a klasszikusokat az SG, megette a linket!
Röviden a fekete foltról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Részlet R. L. STEVENSON - A KINCSES SZIGET-ből:
- De mi az a fekete folt, kapitány? - kérdeztem.
- Az egy intő jel, cimbora. Meg fogom mondani neked, ha elhozzák.
A padlón, közel a kapitány kezéhez egy kis kerek papírdarab feküdt, mely egyik oldalán be volt kormozva. Nem kételkedhettem benne, hogy ez volt a fekete folt; és mikor felemeltem, a másik oldalon írást láttam, nagyon szép és tiszta kézvonásokkal, ezt a rövid üzenetet: "Ma este tíz órára!"
-
Gary #2207 Kifejtem:
Én: sírok a multiban történ változás miatt és kedélyállapotomhoz mérten, fölvázolok egy sötét jövőt.
Te: vessek magamra, ha azt a részét is próbálom élvezni a játéknak, amiért pénzt adtam. (egyszerűbben: a multiban megölnek, tehát most is forduljak föl! :Ð)
Én: történelmi fordulatokkal céloztam arra, amit Te elővetítettél nekem (halál). Először az Oszmán Birodalomban szokásos selyemzsinórral, de inkább átváltottam a kalózos fekete foltra, hiszen úgy is ez az aktuális most!
Egyébként, csak több együttérzést vártam volna. Ennyi. -
#2206 Na ezt mintha angolul írtad volna fingom nincs mire gondolsz!
Más:
Ahogy haladok a kősztoriban szigetről szigetre minden szart összegyűjtök.
És hát itt is azt érzi az ember mint a Far Cry 3-ban ,hogy bármennyire is jó a maga a single ezeket a gyűjtögetések elvszik a kurva unalmas kategoriába szóval csak mértékkel! -
Gary #2205 Oh, dobozolnál nekem selyemzsinórt is? Vagy, hogy a környezettől ne térjünk el nagyon, küldd a fekete foltot! -
#2204 Aki multira adja a fejét viselje a következményeket! -
xido #2203 csodálatos húzás lenne egy megvett játékhoz grátiszból csatolt multiban mikrotranzakció és egyéb pénzes előnyök :) -
Gary #2202 Multiban megváltozott a kés hatása, jó párszor öltek meg, mert az AC3-ban bevált knife-stun módszerrel akartam leütni az üldözőmet.
A pisztoly megszerzését már magasabb szinthez kötötték, de a fizető vendégek már első szinten megkaphatják. Néztem is, hogy első szintű üldözőm, csodálatosan pofán lőtt, kb. 2 méterről! Hiába no, ezek vágják a játék lényegét!
Hamarosan eljutunk oda is, hogyha elég sokat fizetsz, akkor Erudito kreditért, semmi képesség nem hat rád és minimum halhatatlan leszel!
Hála néked UBI, hozd el a fizetős kánaánt!
-
#2201 Meg van a Lost Memories rész, ahol kérdésekre kell válaszolni, úgy hogy egy google térképen állítható évszámmal meg kell mutatni a helyes választ/helyszínt. Pl ha a kérdés Lucy halála, akkor a dátumot 2010-12-re állítod és megkeresed a Juno templomot Rómában, stb. -
#2200 Mondjuk elég érdekes hogy van amit már megcsináltam a játékban (ettől függetlenül) és egyből "érzékelte" hogy kész és adta érte az xp-t.De van ahol ugyanugy megvan amit kért de számolja vissza az időt hogy csináljam meg.Érdekes!
Majd ha végeztem a single-vel elbohóckodok ezzel is! -
#2199 Leírja mit kell tenni a játékon belül ,hogy teljesüljön a küldetés. -
xido #2198 de ez csak ilyen inasküldős szöveges küldetés,nem rendesen megrajzolt játszható,nem? -
#2197 Alapból uplay profillal kell belépni és a küldit berakja az eredeti játékba! -
Hunor1 #2196 gondolom virágboltival ezt nem lehet kipróbálni? -
#2195 egész megtetszettek ezek a búvárkodós szarok.már megcsináltam párat:) de a kúria fullra fejlesztésnek nem látom értelmét.százalékban sem vettem észre változást,de a szobrok vásárlása. -
#2194 Új küldetéseket ad a játékba amikért kapsz xp-t és fejlödsz.Bár azt nem tudom mi járt érte ha mindent megcsinálsz de biztos ilyen kis fosokat zászló stb. -
Hunor1 #2193 ezmiez tulajdonképpen?? Nekem nem játsza le a videót... -
#2192 Frankó kis küldetések! Jóféle! -
#2191 Ez az AC Initiates jópofa:) -
Keveqiah #2190 :) -
#2189 Tegnap este láttam először a játékban olyat amit eddig máshol nem nagyon, nevesül, hogy Kenway arcán esőben csorgott a víz de nem ám csak úgy 1 textúrás valami formájában, hanem teljesen élethűen. -
#2188 Köszi szépen a segítséget. Elolvastam, így is, úgy is cselekedtem, mégsem megy! :(
#2115 Maxtreme kollegának is ez a problémája. Pedig Ő aztán nagyobb guru, mint én, és a gépe is egy atomerőmű.
És ha bennt van a dxgi.dll és dxgi.fx file, akkor meg nem indul a game! -
bendáj17 #2187 nem a boltban lehet megnézni hanem a menüben (Esc) Edward fejlesztései menü pont alatt, meg találod miket lehet feloldani. Kardokat, pisztolyokat, meg öltözékeket. -
#2186 nagyon szívesen:) és a kardoknál is ugyanez van:) -
krisztajo #2185 Akkor ezt még nem vettem észre, köszi megnézem. -
#2184 mert ott van vagy csak egyszerűen a menüben nézd meg a pisztolyok között,kiírja hogyan lehet feloldani:) -
krisztajo #2183 Na ezt most nem értem, ha nem kapható a boltban akkor hogy tudom ott mégis megnézni??? -
#2182 igen a legjobb pisztoly:) és jól is néz ki nézd meg a boltban -
krisztajo #2181 Köszi, akkor majd megpróbálom.
Bár a vadászhajó a sárga mezőikkel eléggé megnehezítik az életemet.
A pisztoly jobb mint amit venni lehet?
-
#2180 van olyan is hogy védeni kell hajót.de van olyan hogy le kell vadászni hajókat,vagy összekell gyűjteni vászont vagy fát és csak odakell adni .sok féle van de megéri őket megcsinálni igazából nem nehezek és egy jó pisztolt kapunk cserébe:) -
Conqvistador #2179 Nem világos a kérdésed.
Torrent vagy Streamről Orosz verziót vásároltál? -
Metontour #2178 Három napos vért izzasztó letöltés után kiderült hogy full orosz. Persze ahonnan vettem a kódot csak nemrég tették ki hogy ruszki az egész.Hogyan tudnák angolt csinálni belőle? -
Party Hard #2177 Valaki tudja hogyan vagy hol lehet fehér bálnát vadászni? -
krisztajo #2176 Az elfoglalt erődökben lévő hajós küldetések milyenek?
Azok lennének, amiben úgy kell kísérni a hajókat, hogy senki se vegyen észre?
Csak azért kérdem, mert ha az, akkor hanyagolom, azt olvastam eléggé frusztrálóak lettek.