Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A kalózos hangulat abszolút viszi elõre a játékot a harc casual, gyalog és hajóval is egyaránt de ez egyáltalán nem zavaró, szvsz.
Összeségében az egész játék egy könnyed szórakozás érzését kelti és annak maradéktalanul meg is felel.
A rengeteg sunyogást meg én spec kimondotan élvezem mert kedvelem a lopakodós játékokat.
A vadászat/craft is bejön eddig fc3 felling az egész.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szóval bocsi, ha nagy lámaságot kérdezek.
Csak az a kis térképünk van, ami balra mindig látszik vagy van valami nagyobb is amin lehet látni az egész várost? Jó lenne, hogy tudjam hová kell mennem és mit hol tudok összegyûjteni. És esetleg világtérkép? Ezeket hogyan lehet elõhozni?
Zárjuk be megint de most 2 hónapra mire lecseng az õrület!<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
Tudom, nem realisztikus. De van benne kihívás. Menj neki szarul fejlesztett hajóval és szenvedj. De vedd videóra mert szivesen megnézném egy szar hajó vs Legendás hajó küzdelmét, úgy hogy az elõbbi nyer.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Ööö, nem mehetsz max sebességel. Jó sok órám benne van és érezhetõen belassul szembe szélbe, sõt bedönt vagy oldalra sodor iránytól függõen.
- Itt is rongálódik a vitorla!!! Nem tudom mit néztél.
- Igen, valóban már nem választható a lövedék. Adva van a helye. Orr rész láncos, oldalsó az a sima és a nehéz lövedékek, hátul robbanóhordók és külön gomb a mozsárra. Szerintem rendben van így de nem vagyunk egyformák.
- Újratöltési idõt rövidnek találod? Lehet, én még nem töltöttem ágyút. De a F1-ben is elég gyorsan cserélnek kereket a profik. De biztos igazad van, nem értek az ágyútöltéshez.
A többit nem kommentálom mert relatív (nekem pl a "gentle push" marhára nem hiányzik, sose használtam). Szerintem a templomos vadászat küldik kifejezetten ötletesek voltak s a sztori is rendben volt (bár a rohadt sok kövesd XY, halgasd ki stb küldiket NAGYON túlzásba vitték). Az assassin meg tengerészeti küldik valóban 0. De a tengeri csata, hajókázás az egész hangulata kárpótol mindenért.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ha az AC3ban is kidolgozottabb volt a rendszer akkor itt, miért is nem sikerült azt megvalósítani?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A hajózástól sokkal többet vártam, de csak lõsz és lõsz… nincs szél irány, nem érzem a különbséget a nagy hajók és kis hajók között, mindegyik rohadt gyors, fordulékony...
Jó lett volna ha valami más cég csinálja meg ezt a kalózos témát, illetve remélem valaki még rá fog harapni, és csinál egy fasza kalozos játékot.
sajnos a bálna vadász ruhát nem lehet a virágboltival elérni mert online kapcsolatban tûnik fel csak a nagy fehér bálna...
Nem néztem még ,de itt is végig lehet tolni majd utólag bármelyik küldetést ha már vége a játéknak?
1866: Irigy vagyok most,hogy nektek rendesen mûködik a fraps<#rinya>#rinya>
LOL de így nagyon nagy betûkkel! Egy játékban mikor számított a realizmus? Kb mind a filmekben soha! Ha ezt várod mindegy egyes játékot csak fikázni fogsz!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nah én ezt nem bírom. Idáig elég könnyed a game, 1-2x legyilkoltak, 4-5x hajó, vagy erõd lõtt szét, de itt??? 30x reloadolni? Ez a checkpointos mentés a halálom. És újra ott a 20 ember, várd ki míg odaér, hogy elkaphasd, végigszenveded, erre egy meglát (mert hátul is van szeme), és már jön is a deszinkron... PFf. ÁÁHÁHhhhh Ez most felidegesített.
Miért nem lehet csempészni, és menekülni kellene. Valami igényesebb hajó fejlesztés, különbözõ kaliberû ágyúk pl. Realisztikusabb hajó fizika, súly, fordulékonyság. Ha már ennyire kalózos hajós játékot akartak akkor illett volna ilyesmikre figyelni, nem telibeszarni.
Az összes eddig játék ami kijött ebben a negyed évben akkor csalódás...
Biztos találsz olyan játékot, ami szórakoztat is.
Tengeri harc az AC3hoz képes jócskán le van butítva.
-széllel szemben is gond nélkül mehetsz max sebességgel.
-AC3ban volt vitorla rongálódás. Szóval volt érelme a láncos golyónak.
-Én dönthettem el szabadon, hogy mi legyen az ágyúkba töltve... nem pedig úgy mint most. Fixen láncos golyót lõsz az orrágyúkból (ami most vitorla roncsolás helyett STUN-olni tud... omg, tiszta wow... kinek az ötlete volt ez a hülyeség?)
-Oldalsó ágyúkkal meg lehet normál ágyúgolyót lõni ha célzok, viszont ha nem akkor meg bombát lõ...(amikkel semmit nem lehet így eltalálni. Milyen igénytelen megoldás ez?
-Újratöltési idõ kb 3 mp... még az ellenfél hajóinak is... tiszta árkád...
A harc, de még a gyaloglás is hülyére van egyszerûsítve, funkciók kihagyásával vagy összes vonásával. Elrejtõzök egy csoport ember között és beszorulok közéjük, mert nincs "gentle push" gomb amivel arrébb lehetett volna tolni õket.
Assassinate küldetések, (még a fõ küldetés is) olyan egyszerû mint a fa ék. Torony iránt fel lehet szaladni a célponthoz mert alig van õr és 20 mp mire észre vesz. Az észrevétlenség most már nem kritérium, hanem opcionális +500R-ért.
Azt hinné az ember, hogy ekkora nagy területen (ami megint becsapós, mert hiába tûnik nagynak, fele annyira van kidolgozva mint AC3-ban pl) sok lehetõség van, de nem. Összességében 3 fajta küldetés van: sztori, lõdd szét a cél hajót, nyírd ki a célpontot. Városokban is csak annyit lehet tenni, hogy gyûjtögeted a sok hülyeséget. Vannak kirabolható ültetvények(raktárak), de azok megint kb 5 percesek, csak be kell rohanni és annyi.
Nekem az a véleményem az 1 év baromi kevés, pláne mivel van multiplayer is. ...és már késül a következõ AC is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Bocs, de nem maradhatott ki. <#vigyor>#vigyor>)

A medve nem játék.
Minden maxon, HBAO high, TXAA4x:
Minden maxon, HBAO high, SMAA:

A medve nem játék.
Többnyire 20 fps volt (az elsõ szigeten), az alap #1276 beállításokkal. Ha mindent kikapcsoltam és minimumra vettem, akkor ment föl 30-ra.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A beállítások ugyan azok, mint az elõzõ konfigon: #1276
Hmm... az elõzõn a 9. valahányas driver volt...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"