13460980771376987028.jpg
  • Rayden02
    #198
    "Assassin's Creed IV - ez nem egy gyerekmese lesz"

    "A Black Flag egy komoly, realista ábrázolása lesz a kalózéletnek, ami tele lesz drámai pillanatokkal. Mintha csak egy HBO sorozatot néznénk - állítják az alkotók.

    A Ubisoft vezető tartalmi felelőse, Carsten Myhill elmondása szerint az Assassin’s Creed IV: Black Flag egy komoly kalóztörténetet mesél majd el, ami nem való a gyerekeknek. Már az eddigiek alapján tudni lehetett, hogy nem egy szivárványos hajókázás vár ránk a Karib-tengeren, de Myhill nyilatkozata szerint érdemes lesz felkötni a gatyát morális értelemben.
    „Szeretnénk távol tartani magunkat a kliséktől, a falábtól, a papagájtól, meg a kampós kéztől. Úgy meséljük el a kalózok életét, mintha az egy HBO sorozat lenne, teljesen realista ábrázolással. Reméljük, ezzel megreformáljuk a kalózokról alkotott képet a szórakoztató iparban. Ez már nem gyerekeknek való” - teszi hozzá. Már láttuk a főhőst, Edward Kenwayt, aki nem tűnik egy békeszerető figurának. Ha Myhill igazat beszél, akkor a sorozat történetének legsötétebb része várhat ránk."

    Forrás:SG