13460980771376987028.jpg
  • Hoz_Hun
    A legendás hajók nem realisztikusak. Na és. Nem is az a céljuk. van belőlük összesen 4 db (na jó 5 db). Totálisan opcionálisak.

- Ööö, nem mehetsz max sebességel. Jó sok órám benne van és érezhetően belassul szembe szélbe, sőt bedönt vagy oldalra sodor iránytól függően.
    - Itt is rongálódik a vitorla!!! Nem tudom mit néztél.
    - Igen, valóban már nem választható a lövedék. Adva van a helye. Orr rész láncos, oldalsó az a sima és a nehéz lövedékek, hátul robbanóhordók és külön gomb a mozsárra. Szerintem rendben van így de nem vagyunk egyformák.
    - Újratöltési időt rövidnek találod? Lehet, én még nem töltöttem ágyút. De a F1-ben is elég gyorsan cserélnek kereket a profik. De biztos igazad van, nem értek az ágyútöltéshez.

A többit nem kommentálom mert relatív (nekem pl a "gentle push" marhára nem hiányzik, sose használtam). Szerintem a templomos vadászat küldik kifejezetten ötletesek voltak s a sztori is rendben volt (bár a rohadt sok kövesd XY, halgasd ki stb küldiket NAGYON túlzásba vitték). Az assassin meg tengerészeti küldik valóban 0. De a tengeri csata, hajókázás az egész hangulata kárpótol mindenért.