Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
értelek nos így tényleg para a dolog.megértelek
Gabisan666
Assassins Creed IV Black Flag-RELOADED

Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆

TBTPumpa
Nem tudom. Ami korábban kiszivárgott az a kóreai Uplay verzió volt (ALI + 3DM), a scene változat pedig a Steam-es amerikai (náluk a mai napon megjelent) változatból készült. Nem tudom mennyi eltérés lehet a két "változat" között.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Viccen kívül a crack általában az uplay-t szétbarmolja, így akinek van eredeti uplayes játéka annak ez eléggé gázos dolog. Nekem ennyit nem ér egy játék sem, hogy a meglévõ eredetiekkel is bûvészkedjek.

Jövõ hétig nem oldódik meg a dolog, akkor megveszem dobozosban, de legközelebb Ubi letehet a pénzemrõl. Ezt a kalózos témát egyszerûen nem tudom kihagyni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
rendben van,te tudod.😊
Nem kínzás, kibírom. Ha már ennyit vártam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
van gentle push,a harc meg néha fura,de nem lett szarabb.😊
Myselor
nem mész a büszkeséggel sokra pajti,ne kínozd magad,kapd le és teszteld le 😊 basszál ki az ubival akkor is
Shep
Ja amúgy a játék kezd érdekesedni de a harc mintha bénább lenne, nem? Meg a gentle push, gyors séta meg ilyenek már nincsenek ,vagy csak én bambáskodtam?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem, most bojkott van.

Ha most rendberaknák se indítanám el se. Büszkeség is van a világon <#schmoll2> <#nevetes1>

Shep
Hát ha a crack-et elég cserélni akkor ok, de ha nem akkor marad ez, nem szedek le azért 23 gigát 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
próbáld ki addig a reloaded verziót😊
Majd írd már le, hogy az Uplay-es megy-e már. Elõre is köszönöm!

TBTPumpa
Már van belõle Scene wrz verzió is. Nézd meg azzal. Ez már nem orosz/japán (3DM) tákolt cucc lesz.
Reméljük, hogy csak a béna crack miatt futott rosszul a játék nálad!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Myselor
de úgy volt.de nekem is megvan😊
Shep
Csak olyan helyeken lassú ahol sok a növény, pl Havannában semmi akadás pedig minden maxon és még sweetfx-et is raktam rá.

A nagy büdös helyzet az gyerekek, hogy az orosz deluxe verzióm nem indul. VAlami okos megcserélte a run restriction bejegyzést a sima és a deluxe között, így a sima most fut mindenkinek, én meg itt ülök a deluxe elõtt és nem indul.

Valószínû valami hiba lehet és majd megoldják ,de eddig csak szívok ezzel a játékkal... Talán péntekre, amikor meg kellett volna jelennie már sikerül is vele játszani. Amúgy kezd felmenni bennem a pumpa mostmár.

rage
Az Aveline DLC nem úgy volt, hogy csak PS exkluzív lesz?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Nekem is csak az a kérdésem, hogy így érdemes-e megvenni az elsõ részt, hogy a próbaverzió szarul fut?
Arra válaszoljon valaki, hogy az normális-e, hogy az AC III maxon futott hibátlanul, ez meg very low-on is szaggat néha és a hang siet?
Armagedown
Milyen lett az optimalizálás ?Jobban sikerült mint az elõzõ résznél ?

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

OFF

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PC-Spiel 19.11.13 20:41 Uhr Assassins.Creed.IV.Black.Flag-RELOADED
19070 MB
Myselor
megnézem majd köszi xd de am voltam bent, malacok vannak meg ilyenek igaz?
enlightened
Az elso sziget a legegyszerubb be kell menni leghátra a barlangba és ott van.

Myselor
csak nem jelenik meg,de annyira nem érdekel majd lesz patch😊
Myselor
érdekes pedig megcsináltam mindet elsõre😊 amit nem az újra jó volt.1 volt ilyen
Myselor
hát gondolom az indulási pont xd passz.igazából arrol a szigetrõl van szó ahol kezdünk.ott van a kincs😊 egyszerüen annyit mutat hogy valami patakba bemegyek és van ilyen hosszúrész benne és a végén az x,de hát én az összes vizet végigjártam .na mindegy majd próbálom értelmezni még.
enlightened
Egyébként meg tudod csinálni. Én is végigcsináltam õket, persze harmadszori ujrajátszásra. Az a lényeg, hogy elsõre meg kell csinálnod mindet, ha elrontod bármelyik asszasszinküldetést az bebugol nagy eséllyel és utána már nem tudod megcsinálni. De ha elsõre letolod mind a 30 at akkor nincs gáz, csak ha elrontod és elmenekul a célpont mert akkor fujhatod örökre ngy eséllyel.

enlightened
A hajódat miért mutatná a rajzolt térkép??? Általában mindig mutat valami jellegezetes dolgot amirõl megtalálni, amibõl csak egy van a szigeten. Elég jol megvannak csinálva.

Myselor
hehe,én azért nem vagyok tök mérges csak jólett volna a kard amit kapnék érte,de így nemtudom megcsinálni még,na mindegy tudok várni😊
enlightened
Nem tudjátok mikor lesz legközelebb community challenge? Utoljára volt ez hogy meg kellett ölni kollektíve 20,000,000 embert és aki 20 at megölt az megkapta a felfedezõi öltözéket, de lemaradtam pont és most nincs community challenge épp, szal nem tudom megszerezni azt a ruhát, most már hirdethetnének mégegyet mert csomó embernek még csak most jött ki a játék azoknak esélyük sincs megszerezni így.

Myselor
hát de figyi addig tényleg nincs gáz hogy melyik sziget,de a térkép van amikor nem egészen értelmezhetõ,sõt ebben az esetben totál nem mutatja a hajómat,hogy vonalak a szigeten,és egy kis vízet ami végén van az x ,na most az egész rohatt szigetet bejártam és eddig semmi, a többi megvolt,de van amikor tök máshogy mutatja vagy én nem nézem jól nemtudom.nem pontos az fix😊
enlightened
A legendás hajót azt még fullra fejlesztett hajóval se könnyû lenyomni nem hogy kettõt. Olyan mozsárágyú sorozatot kaptam tõlük meg nehéz löveget oldalról, hogy fél percig bírta kb a fullra fejlesztett hajó. :S

enlightened
Még mindig nincs hivatalos info a patchrol csak hogy jon! Múltkor eléggé berágtam kaptam is egy figyelmeztetés az uibosft moderátortol hogy ki leszek tiltva ha káromkodok a hivatalos fórumon pedig kicsillagoztam na mindegy 😄

enlightened
Kiírja a térkép alul a koordinátákat hogy melyik szigeten kell keresni, azon belül meg nagyon könnyû megtalálni õket.

enlightened
Miért ne lenne? Kimész a fõmenübe kilépés->kilépés az emlékbõl és ennyi. Úgy kezeli ezeket a tengerész küldiket mint a main missionoket ugyanugy kilehet lépni beloluk és késõbb visszamehetsz és felveheted újra amikor akarod.

Csak az asssasszinküldetések vannak elcseszve de azok nagy eséllyel be is bugolnak ha elsõre nem sikerül megcsinálnod õket

Gubberx
Uplay-en is megjelent már töltöm 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Elméletileg steamen kijött az AC4, sokaknak már megy is.

A legendás hajókat nem mindig mutatja a térkép? Csak azután láttam hogy elfoglaltam az erõdöt, utána már keresni kell?

CroftManor
Mi a koordináta?

Nothing is True, Everything is Permitted

Myselor
amúgy ezek a térképes kincskeresések tudnak elég nehezek lenni.eddig mind megtaláltam de most van olyan aminél lövésem sincs a térkép olyan mintha a falat nézném,0 segítséget nyújt.na mindegy majd csak meglesz a többi is meglesz😊
nno alakul ez! már a 2. man-o-wart foglaltam el! itt már azért kemény a fedélzeti harc!+ több a célpont is.
közben beleakadtam a nagy fehér cápába... no gondoltam ez nem lehet gond mivel a többi cápát már könnyen levadászom... no ez egy kicsikét más mûfaj! 😊) de nem spoilerezem le...
igen ezeket én is tapasztaltam. az a "baj" ezekkel a tengerész küldikkel hogy pl kiváncsiságból interact lettem az egyikkel és beadta a küldetést(30 vásznat szerezni) ezenközben hiába akartam mást csinálni nem engedett mert ez a küldi volt akkor aktív. kár hogy nincs opció arra hogy vissza utasítsam ha nem tetszik.
kastil
az

Myselor
pc-n is bugos az assasin küldetés sorozat az utolsó 2-t nem adja be.2 kis halászfaluban lenne,amúgy az összes város és falu teljesen kész😊
Az a két hajó nagyon összedolgozik, vigyáz velük. Általában köröznek egymással ellentétes irányba. Ha az egyiket kilövöd a másik bedurvul. Nagyon... bedurvul. Ezzel együtt én az El Impoluto (Sir Legyúrlak A Tenger Mélyére) legendás hajót találtam a legnehezebbnek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Onnantól fogva kiköthetsz ott és vannak tengerészeti küldetések is általában. Ja meg lövig az arra járó hajókat, úgy hogy ha jót akarsz ne ott kalózkodj mert kilövik a célpontjaidat.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Minden egyes alkalommal vigyorgok, amikor leírjátok, hogy vannak nehéz elemek a játékban. Ilyen még egy AC-ben se volt talán.

A "nehéz" szinonímájaként akartam használni, de valószínüleg nem jól. 😊

ha elfoglalunk 1 erõdöt az a pénzen kívül mit ad? ok azt látom a térképen hogy más lesz az area + bemutat még nem szereplõ ládákat. de nincs olyan hogy akkor ezen a területen nem számít a körözés?
Nem volt video.Sz.tem még kellõ távolságból kiszúrtuk õket így sikerült lehagyni.Nem támadtak be olyan volt a szitu,hogy csak rámilyeszteni akarnak vagy elkergetni.
Nagyon szabályosan mozogtak együtt nem is bontották a formációt.

Visszamegyek hozzájuk😄
Azt hiszem arra voltak ahol írtad de nem biztos