3496
-
#1895 nem hajószimulátort vártam, hanem több kihívást :) Nem nagyon érzem a hajócsaták súlyát! -
Hoz_Hun #1894 A legendás hajók nem realisztikusak. Na és. Nem is az a céljuk. van belőlük összesen 4 db (na jó 5 db). Totálisan opcionálisak.
- Ööö, nem mehetsz max sebességel. Jó sok órám benne van és érezhetően belassul szembe szélbe, sőt bedönt vagy oldalra sodor iránytól függően.
- Itt is rongálódik a vitorla!!! Nem tudom mit néztél.
- Igen, valóban már nem választható a lövedék. Adva van a helye. Orr rész láncos, oldalsó az a sima és a nehéz lövedékek, hátul robbanóhordók és külön gomb a mozsárra. Szerintem rendben van így de nem vagyunk egyformák.
- Újratöltési időt rövidnek találod? Lehet, én még nem töltöttem ágyút. De a F1-ben is elég gyorsan cserélnek kereket a profik. De biztos igazad van, nem értek az ágyútöltéshez.
A többit nem kommentálom mert relatív (nekem pl a "gentle push" marhára nem hiányzik, sose használtam). Szerintem a templomos vadászat küldik kifejezetten ötletesek voltak s a sztori is rendben volt (bár a rohadt sok kövesd XY, halgasd ki stb küldiket NAGYON túlzásba vitték). Az assassin meg tengerészeti küldik valóban 0. De a tengeri csata, hajókázás az egész hangulata kárpótol mindenért. -
#1893 nem az ubi a nagy király,de nem véletlen nem csinálták meg még jobban.és ez nem egy hajószimulátor meglett mondva:) -
#1892 De mondok egy nagyon egyszerű dolgot: mi lett volna ha vannak tengeri útvonalak és a hajók nem csak ugy kolbászolnak körbe körbe mindenfelé mint akik turistákat szállítanak a karib tengereken... -
#1891 Ha a célközönség a 10 éves hülyegyerek tábora, akkor érthető.
Ha az AC3ban is kidolgozottabb volt a rendszer akkor itt, miért is nem sikerült azt megvalósítani? -
#1890 Persze… de ha már készítek egy játékot a hajozásról, akkor valamilyen szintű fizikát ( szél ) már csak beletennék, mert ezek így motorcsonakok :) De oké, értem, a célközönségnek jó ez is, mert ettől több gondolkodás már ártana és rontana a csihi puhi élvezhetőségen. -
#1889 Ez aztán kurvára kalandjáték... és az hogy igénytelenül össze van csapva a hajózás annak semmi köze a műfajhoz. -
#1888 igen? és? :D Azt mondtam, remélem majd más megcsinálja jobban… ha.. és milyen kérdés már az, hogy mégis ki csinálna ettől jobbat? Mert az UBI a nagy király vagy mi? -
#1887 Úgy látom ezt már nem az uborkáék csinálják. -
#1886 Talán mert ez még mindig egy árkád platform-kalandjáték és nem hajószimulátor? -
#1885 azt mondod hogy milyen béna meg szar,de majd más megcsinálja jobban,így jött ide. -
#1884 most hogy jön az ide hogy nincs más játék? :) tudom, hogy nincs, attól ez még tele van hibákkal. -
#1883 beszéled itt a hülyeségeket,kezdjük ott nincs más játék amiben lehet hajózni és ilyen jó lenne.mégis ki csinálna ennél jobbat?ravens cryt meg hagyjuk grebber ránézésre is elég vacak -
#1882 Jövőre érkezik egy.Nagy reményeket fűzök hozzá->Ravens Cry -
#1881 Teljesen egyetértek… annyira jó téma ez, de nagyon sok hibája van, túl árkád lett már… a lopakodás is egy vicc.
A hajózástól sokkal többet vártam, de csak lősz és lősz… nincs szél irány, nem érzem a különbséget a nagy hajók és kis hajók között, mindegyik rohadt gyors, fordulékony...
Jó lett volna ha valami más cég csinálja meg ezt a kalózos témát, illetve remélem valaki még rá fog harapni, és csinál egy fasza kalozos játékot. -
Hunor1 #1880 bepróbáltam egy legendás hajót.... 3X is elpicsázott. igaz a csóka nem 100% maxos még. persze a tatja mögé akartam navigálni de ez a hajó ha közelebb megyünk mindig szemből jön ránk. ráadásul iszonyú köd is van. 5-6 szor tudtam csak kb. rálőni-ami neki szinte nem okozott sebzést- ő meg 1 sortűzzel a fél csókát ledarálja! ott is hagytam aztán.
sajnos a bálna vadász ruhát nem lehet a virágboltival elérni mert online kapcsolatban tűnik fel csak a nagy fehér bálna... -
#1879 VIP-ért nem fizetünk de a rák álljon bele,hogy nincs szerkesztés:(
Nem néztem még ,de itt is végig lehet tolni majd utólag bármelyik küldetést ha már vége a játéknak?
1866: Irigy vagyok most,hogy nektek rendesen működik a fraps
-
#1878 "Ennyire nem számított a realizmus?"
LOL de így nagyon nagy betűkkel! Egy játékban mikor számított a realizmus? Kb mind a filmekben soha! Ha ezt várod mindegy egyes játékot csak fikázni fogsz!
-
ratgab #1877 Ettől neked jobb lesz, hogy ezen idegesíted magad? Nem jön be, uninstall, kuka, elfelejt. -
#1876 Viharban nem tudsz max sebességre "kapcsolni".
-
#1875 Az első assassin küldiben, mikor észrevétlenül kell eljutni /nemtommostkihez/ eléggé szenvedős lett. Vagy 30x deszinkronizált, mert észrevettek. Aztán fennt a fán szembe az őr vesz észre mindíg. Most megpróbálom lelőni, hátha nem vesznek észre.
Nah én ezt nem bírom. Idáig elég könnyed a game, 1-2x legyilkoltak, 4-5x hajó, vagy erőd lőtt szét, de itt??? 30x reloadolni? Ez a checkpointos mentés a halálom. És újra ott a 20 ember, várd ki míg odaér, hogy elkaphasd, végigszenveded, erre egy meglát (mert hátul is van szeme), és már jön is a deszinkron... PFf. ÁÁHÁHhhhh Ez most felidegesített. -
#1874 Mert szerinted kihozták ebből a játékból amit lehetett? (kellett volna) AC3 érte sok negatív kritika, amit máig nem értek. Itt a sztori is elég lagymatag eddig. Meg azok az igénytelenségek amiket leírtam lentebb.
Miért nem lehet csempészni, és menekülni kellene. Valami igényesebb hajó fejlesztés, különböző kaliberű ágyúk pl. Realisztikusabb hajó fizika, súly, fordulékonyság. Ha már ennyire kalózos hajós játékot akartak akkor illett volna ilyesmikre figyelni, nem telibeszarni.
Az összes eddig játék ami kijött ebben a negyed évben akkor csalódás... -
ratgab #1873 Nem jön be ne kínozd magad vele. És ezt most mindenféle rosszindulat és célozgatás nélkül mondom.
Biztos találsz olyan játékot, ami szórakoztat is. -
#1872 Szerintem is. -
#1871 Ez biztos, hogy sweetFX. Elfelejtetted oda írni. -
zool1981 #1870 Sziasztok!Tudom,hogy nem teljesen ide tartozik,de lenne egy kérdésem:sikerült ma megvennem kedvenc játéksorozatom legújabb részét(Assassins Creed IV),és a grafikai menüben az élsimításnál van minden,de nekem ezek nem sokat mondanak: FXAA,SMAA,MSAA,CSAA,TXAA.Szóval a kérdésem az lenne,hogy melyik élsimítás adja a legszebb képet,melyiket használjam?Ismerősöm szerint az SMAA a tuti,de nem tudom,ez igaz-e?Válaszotokat előre is köszönöm! -
#1869 Kihívás? Inkább egy kibaszott nagy baromság. Végig sem viszem ezt a fos játékot amit 10 éves konzolhülyegyerekeknek csináltak. Egy 3500 tonnás hajó ne gyorsuljon már széllel szemben 100 m/s-mal. Ennyire nem számított a realizmus? Kibaszott nagy parasztvakítás ez a játék, nem pedig a legjobb AC.
Tengeri harc az AC3hoz képes jócskán le van butítva.
-széllel szemben is gond nélkül mehetsz max sebességgel.
-AC3ban volt vitorla rongálódás. Szóval volt érelme a láncos golyónak.
-Én dönthettem el szabadon, hogy mi legyen az ágyúkba töltve... nem pedig úgy mint most. Fixen láncos golyót lősz az orrágyúkból (ami most vitorla roncsolás helyett STUN-olni tud... omg, tiszta wow... kinek az ötlete volt ez a hülyeség?)
-Oldalsó ágyúkkal meg lehet normál ágyúgolyót lőni ha célzok, viszont ha nem akkor meg bombát lő...(amikkel semmit nem lehet így eltalálni. Milyen igénytelen megoldás ez?
-Újratöltési idő kb 3 mp... még az ellenfél hajóinak is... tiszta árkád...
A harc, de még a gyaloglás is hülyére van egyszerűsítve, funkciók kihagyásával vagy összes vonásával. Elrejtőzök egy csoport ember között és beszorulok közéjük, mert nincs "gentle push" gomb amivel arrébb lehetett volna tolni őket.
Assassinate küldetések, (még a fő küldetés is) olyan egyszerű mint a fa ék. Torony iránt fel lehet szaladni a célponthoz mert alig van őr és 20 mp mire észre vesz. Az észrevétlenség most már nem kritérium, hanem opcionális +500R-ért.
Azt hinné az ember, hogy ekkora nagy területen (ami megint becsapós, mert hiába tűnik nagynak, fele annyira van kidolgozva mint AC3-ban pl) sok lehetőség van, de nem. Összességében 3 fajta küldetés van: sztori, lődd szét a cél hajót, nyírd ki a célpontot. Városokban is csak annyit lehet tenni, hogy gyűjtögeted a sok hülyeséget. Vannak kirabolható ültetvények(raktárak), de azok megint kb 5 percesek, csak be kell rohanni és annyi.
Nekem az a véleményem az 1 év baromi kevés, pláne mivel van multiplayer is. ...és már késül a következő AC is. -
#1868 Minden maxon, HBAO high, SMAA:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
(Bocs, de nem maradhatott ki. )
-
#1867 nem kell megint elkezdeni,játszál vele te is meg mindenki.kúrvára nem érdekel senkit már a grafika és hogy kinél hogy megy maxon lowon :| játszatok -
#1866 Minden maxon, HBAO high, SMAA:
Minden maxon, HBAO high, TXAA4x:
-
ratgab #1865 5770-el az I7 képességeit szerintem nem tudja maxmiálisan kihasználni. -
#1864 Érdekes ez a játék. Elvileg ugye Nvidia kártyán a TXAA antiali kellene, hogy a legszebb legyen.
Minden maxon, HBAO high, TXAA4x:
Minden maxon, HBAO high, SMAA:
-
Gary #1863 Nem 800x600-ban, hanem 1980x1200-ban, mint most.
Többnyire 20 fps volt (az első szigeten), az alap #1276 beállításokkal. Ha mindent kikapcsoltam és minimumra vettem, akkor ment föl 30-ra. -
Gary #1862 Driver a legfrissebb, NEM béta 13.9
A beállítások ugyan azok, mint az előző konfigon: #1276
Hmm... az előzőn a 9. valahányas driver volt... -
#1861 Ennyi baromságot 4 perc alatt. C2D 30-sel vitte a játékot? Full lowon 800*600ba? esetleg. Videokártya visszafogja a procit? Ezt honnan veszed? Fordítva működik a dolog. integrált gpu-t használni? omg -
ratgab #1860 Ám nem lehet, hogy az kártya visszafogja azt az I7-et? Drivert raktál rá újat? -
ratgab #1859 Jó, de milyen beállításokkal mérted ezeket az értékeket? -
Gary #1858 Nem akarom felújítani a framepersec vitát, csak érdekességként:
A RAM és VGA ugyan az a lap és proci változott.
Core2Duo-n a "demo" 20-30 fps-sel ment, i7-en az eredeti 13 fps. Lehet, érdemes lenne a Radeon HD5770 helyett a proci saját Intel HD4600-át használni? A "demo"-t Fraps-szel mértem, most BandiCam-mel.
-
Hoz_Hun #1857 Konzolon ugyan ez volt, sőt még most is néha ez van. Az Ubi szerverek rettentő sz*rok. Amúgy nyomd át, attól a single még megy csak egy-két opció nem elérhető (legalább is konzolon így van). -
#1856 Megjött a játék...