13460980771376987028.jpg
  • Kongy
    Fiacskám, emlékeztetnélek mit írtál. Kb annyit, hogy ez a játék egy unalmas szar. Na most, nem ezzel van a baj. Nem kell, hogy mindenkinek tetsszen, nekem sem életem játéka. DE azért az, hogy szar, az nem vélemény bazdmeg. Fejtsd ki, hogy miért szar, nem egy mondatban kell ide beugatni, hogy szar. Talán erről szólna a fórum. Chaten ez simán elmegy.

A másik elég durva dolog, hogy te letöltötted ezt a játékot valahonnan, vagyis gyakorlatilag elloptad. Ezzel sincs semmi baj, de akkor meg jogod nincsen ugatni, hogy szar. Majd akkor ugathatsz, meg pattoghatsz, ha kiadtál érte 14 ezer forintot, és szarnak tartod, meg nem élvezed. Addig tartsd meg magadnak a véleményedet. Lehet azt mondani, hogy a Ubisoft évről évre rókabőrt ad, de neked nem mindegy, elvégre te nem fizettél érte.. :D

Ezt kéne már itt feldolgozni pár embernek. Itt nem az lenne a lényeg, hogy alázzátok a warezolt szarotokat, hanem hogy szépen elbeszélgessünk a játékról, mint anno a régi szép időkben kb egy hete. Akit érdekelt a játék megvette, PC-re meg az utolsó söpredék is le tudja tölteni, aztán meg jön ide anyázni.. :D Erre itt nincsen szükség gyerekek. De megmondtam, én kiszálltam ebből, mert piszkosul beleuntam abba ami itt megy.

Sajnos belesült a Ubisoft a DRM-be, és letudjátok warezolni megjelenés előtt jóval... Bezzeg anno a 2. résznél.