Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A viharokra kitérve nálam sehol sincs,komolyan még az elején volt egy és azóta semmi😞
Ez miért van,nálatok van sok vihar a nyílt tengeren?

Másik,hogy Andreas szigetén megint nincs 1 assassin megbizatás és tényleg csak egyet csináltam meg azt is kb.20 perce mert most jöttem a szigetre
CroftManor
#1397-es hsz. Pont tegnap raktam fel egy erõdös videót. Nézd meg ha még nem láttad 😊
Fejleszd a mozsárágyúkat, meg az oldalsó ágyúkat. Igen, viharban elég szívás, mert ott az utazási sebességet nem engedi, így nehezebbem tudsz kitérni a golyózápor elõl.

Nothing is True, Everything is Permitted

Kongy
Én 65%-os Jackdaw fejlesztéssel nem mertem még nekiállni a nehéz erõdöknek 😄 Bár a közepeseket is egész simán lenyomtam, viszont van ahol egy vihar nehezíti a dolgokat.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Lesz mikor erõdöket kell elfoglalni,hogy szinkronizáld a környéket.Ott azért már van kihívás.Fõleg ha betámad közben akár csak egy Brigg is😊

Vannak úgynevezett közösségi ládák,vadászatok stb.ami nem látható CSAK akkor ha felfedezted és ezt a barátlistádba lévõ emberek játékba való belépésnél megmutatja.Ezek már több 1000 Real-t is adhatnak de ez csak online mûködik.
Szerencsére egyik fórumtársunk Kongy juttatott már ilyen dolgokhoz de sz.tem én is õt😊
legyen negatívum is
sok az elõny már az elején..sima kilátó szinkronizálás láthatóvá teszi az összes gyûjteni valót,amit ráadásul feltörni sem kell..
Havanna se szaggat semennyit sem...
<#eljen>
elsõ benyomások
4890es kártyám van..minden automatikusan magas,igaz csak 1680*1050
még csak elsõ helyszín,de az akadás mentesen,gyönyörû optimalizálás..bár még akkor derül ki,ha városba jutok majd😊
ami pozitivum...rögtön lootolható kezdés..a nyúzás nem az általam utált vakító fehér villanás,hanem fekete képernyõ..jóval szembarátabb,fõleg sötétben játszva😊
a susnyásba bújás tényleg bújás,elsõre én se tudtam hol vagyok😊
a hangok gyönyörûek,a színek mesések,a növények tényleg mozognak
a warez noha teljesen magyarrá váltható a menüvel együtt,aki AC fan,úgyis megveszi😊
Zsír ez kell😊
*Csak lestem volna, mit meg nem engednek maguknak.
JA azt hittem hogy minden elérhetõ meg minden..."azért néztem volna jobban".
MerlinW
Az warez AC3-ban is lehetett játszani offline a multis módokkal. Nem értem mi ebben a nagy dolog. Egyszerûen csak csináltak egy törést a multiplayer exe-hez is, ennyi. A szerverek továbbra sem lehet használni, másokkal nem játszhatsz.

[merlinw.org]

Bebaszna azért ha leszedném.Ehhez már kell egy pofa is alapból is, hogy kiadták.
CroftManor
Végre betörtem az utolsó erõdbe is, hangulatosak ezek a részek és még acsi is járt érte 😄 King of the Castle

Nothing is True, Everything is Permitted

MerlinW
Offline játszatsz a training-el és a Wolpack-el. Értelemszerûen nem fogsz online játszani vele.

[merlinw.org]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez a nem semmi, biztos lesz is belõle kisebb botrány.

Assassins.Creed.IV.Black.Flag.Cracked.MultiPlayer-ALI213
DarkSector
Most ugye csak viccelsz!?

Nézd meg a videómat, mire számíthatsz! 😄
GoW 3 EPIC trailer

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Engem annyira ez nem zavar,hogy nem mozog a növényzet.Talán egy update segíthet majd ezen vagy a PS4-es beváltó kupon,ez utóbbi biztos megoldja😄
poén kérdés azokhoz,akik már végig játszották a fõszálat,ahogy olvastam volt ilyen...eljutunk idõben Haytham születéséig?😊
Köszi mindenkinek!

A videoteszt után Prince Of Persia: The Sands of Time feelingem volt. Csakmert sokak szerint az sikerült a legjobban - de a reboot is 90 fölötti értékelést kapott mondjuk 😊
Kongy
Igen, konkrétan a 2. rész óta nem voltam ennyire elégedett 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

JaSoN HuNTeR
Nem szükséges 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Szerintem nem igazán. Ez már egy külön sztori, már nem Desmond a fõszereplõje sem. Nyugodtan vágjál bele én csak azt tudom tanácsolni. Szerencsére eddig kevesen csalódtak, sõt sok régi rajongó is elégedetten tért vissza a 4. részhez.

Én meg tûkön ülve várom a pénteket, amikor végre én is belefogok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
Vannak kisebb utalások, ilyen tisztelgések inkább a régi rajongóknak, de maximálisan élvezhetõ ezek ismerete nélkül is.

Kongy
Abszolút nem.

Aha és a II. rész, a Brotherhood és a Revelations ismerete végülis szükséges ehhez vajon?
NagyiBMX
Kinek másnak lehet ilyennel "menõzni"? <#gonosz1> Mi az új vas?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

OFF
Ja, t'om, hogy a kutyát se, de megrendeltem a zújgépem darabkáit :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Kongy-t kiegészítve: az AC3-ban, amíg Haytam áll az irányításunk alatt, valahogy élvezetesebb volt a sztori, késõbb csak a hajókázás, amivel össze tudnád hasonlítani. Mintha, ebben a részben nehezebb lenne. Persze ez nem baj! Érezhetõen, az AC3-ban egyszerûbb volt a tengeri élet! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Aha, értem. Csak azért kérdeztem, mert 2007-ben volt utoljára nálam gépen az elsõ rész 😊
Az is veszettül jól nézett ki akkor.

No majd még meggondolom, köszi szépen.
Kongy
Esetleg a 3. rész ismerete szükséges lehet, mivel az abban szereplõ Haytham Kenway apjával vagyunk.

Örömmel látom, hogy a The Otherworld mennyi pozitívumot mondott a játékról. Lehet ki is próbálom.
Kérdés, hátha tud ebben segíteni: kell a játékhoz az eddigi részek ismerete vagy önmagában foglalja?

Az a hajós rész baszottul tetszett a videotesztben mellesleg oltárian néz is ki.
Kongy
Na, én is kipróbáltam a virágbolti demót.. 😄 PS3 után kicsit élesebb minden, plusz a növényzet MOZOG. Valljuk be azért PS3-on kicsit gázul néz ki, hogy lopakodás közben abszolút nem mozog a növényzet, és a szél sem fújja. De ettõl eltekintve nagyjából ugyanaz a látvány. Elégedett vagyok az optimalizálással is.

huhh, akkor nem veszítek sokat vele... köszi.
Kongy
Csekély pénzszerzési lehetõség, mint anno mikor az assassinjaidat küldhetted különbözõ küldetésekre, csak most hajókkal, és ilyen gagyi gif-animációs hajócsatákkal.

ok, köszi én is ezt gondoltam.

a "demo" változatban akkor nem orvosolható az a probléma hogy a kapitányi kabinban a térképen nem lehet a flotta menüt(?) elérni mert szerverhez akar kapcsolódni, és ugye az nem elérhetõ?

amúgy mirõl maradunk le ebben az esetben?
Szerintem, csak utóbbi. Rögtön az elején is talál(hat)sz egy Maja "kisplasztikát", de sehol sem jelenik meg a tárgyak listájában.

Kongy
Húha, akkor gyorsan pótold, mert olyan szinten EPIC, hogy besza-behu 😄

a kis kincseládákból szerzett tárgyak eladhatóak? vagy az csak mint numerikus érték adódik hozzá a pénzünkhöz?
Úristen ezt meg kell vegyem,durva még nem is láttam😊
Kongy
Kedvenc játékom! All Time Favorit nálam! 😄 Nálam így vannak a játékok: van a God of War 3 és

Itt van minden más játék.

JaSoN HuNTeR
GW-ok unalmas hengergetõs játék.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Kezdem feladni a multit.Most is volt egy meccs ahol semmit nem tudtam csinálni csak sétálni.Még leütni se.Ennek így mi az értelme?Az ellen lõtt,leütött mindent.
Néztem menüben,hogy az én csapatomnál szinte minden ki volt kapcsolva.
Ilyenkor ki állítja be ezeket a dolgokat?Fura ez így nekem
DarkSector
Uh nekem a 4 + Ascension van vissza, a 3-ba mentem 2-3 órát, hát az eleje eléggé felkorbácsol hogy lekössön a képernyõ elé, és brutális ahogy a videóban is mondják.
Nem nagyon láttam olyan pontot a játékban amirõl azt láttam volna hogy elhanyagolták volna.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Itten figyel a polcon, még nem jutottam hozzá. De majd jól kielemezzük ám egyszer...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Tény hogy nehéz belekötni.

Na ezt speciel nem láttam...

DarkSector
Most kapásból mindet nem tudom fejbõl de a kedvencem pl annyi kritikát kapott hogy csak 9 órás, persze ez is szubjektív.
God of War 3

Lehet rossz a memóriám, de én nemigen emlékszem ilyenre.

DarkSector
Dícsért hát, sokat csak azok ritkán multiplatformok.