Assassin's Creed IV: Black Flag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez miért van,nálatok van sok vihar a nyílt tengeren?
Másik,hogy Andreas szigetén megint nincs 1 assassin megbizatás és tényleg csak egyet csináltam meg azt is kb.20 perce mert most jöttem a szigetre
Fejleszd a mozsárágyúkat, meg az oldalsó ágyúkat. Igen, viharban elég szívás, mert ott az utazási sebességet nem engedi, így nehezebbem tudsz kitérni a golyózápor elõl.
Nothing is True, Everything is Permitted
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Vannak úgynevezett közösségi ládák,vadászatok stb.ami nem látható CSAK akkor ha felfedezted és ezt a barátlistádba lévõ emberek játékba való belépésnél megmutatja.Ezek már több 1000 Real-t is adhatnak de ez csak online mûködik.
Szerencsére egyik fórumtársunk Kongy juttatott már ilyen dolgokhoz de sz.tem én is õt😊
sok az elõny már az elején..sima kilátó szinkronizálás láthatóvá teszi az összes gyûjteni valót,amit ráadásul feltörni sem kell..
4890es kártyám van..minden automatikusan magas,igaz csak 1680*1050
még csak elsõ helyszín,de az akadás mentesen,gyönyörû optimalizálás..bár még akkor derül ki,ha városba jutok majd😊
ami pozitivum...rögtön lootolható kezdés..a nyúzás nem az általam utált vakító fehér villanás,hanem fekete képernyõ..jóval szembarátabb,fõleg sötétben játszva😊
a susnyásba bújás tényleg bújás,elsõre én se tudtam hol vagyok😊
a hangok gyönyörûek,a színek mesések,a növények tényleg mozognak
a warez noha teljesen magyarrá váltható a menüvel együtt,aki AC fan,úgyis megveszi😊
[merlinw.org]
Nothing is True, Everything is Permitted
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a nem semmi, biztos lesz is belõle kisebb botrány.
Assassins.Creed.IV.Black.Flag.Cracked.MultiPlayer-ALI213
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A videoteszt után Prince Of Persia: The Sands of Time feelingem volt. Csakmert sokak szerint az sikerült a legjobban - de a reboot is 90 fölötti értékelést kapott mondjuk 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Én meg tûkön ülve várom a pénteket, amikor végre én is belefogok.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Ja, t'om, hogy a kutyát se, de megrendeltem a zújgépem darabkáit :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Az is veszettül jól nézett ki akkor.
No majd még meggondolom, köszi szépen.
Kérdés, hátha tud ebben segíteni: kell a játékhoz az eddigi részek ismerete vagy önmagában foglalja?
Az a hajós rész baszottul tetszett a videotesztben mellesleg oltárian néz is ki.
a "demo" változatban akkor nem orvosolható az a probléma hogy a kapitányi kabinban a térképen nem lehet a flotta menüt(?) elérni mert szerverhez akar kapcsolódni, és ugye az nem elérhetõ?
amúgy mirõl maradunk le ebben az esetben?
Itt van minden más játék.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Néztem menüben,hogy az én csapatomnál szinte minden ki volt kapcsolva.
Ilyenkor ki állítja be ezeket a dolgokat?Fura ez így nekem
Nem nagyon láttam olyan pontot a játékban amirõl azt láttam volna hogy elhanyagolták volna.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
God of War 3