3496
13460980771376987028.jpg
  • Skyline
    Pont az kéne ide, egy hülye aki privátban faszozik és nyomja a konzolfanatikus baromságait mert szöveget értelmezni nem tud.:)
  • Hunor1
    ja kurva unalmas már ez a vita itt...
  • CroftManor
    Kár, hogy most nem jelentkeztem házigazdának, mint eddig. (De még lehetek) Repülne pár hsz az biztos!
  • Skyline
    Én indítottam a konzol vs PC flame-et?? Olvasd már el mire mit reagáltam te szerencsétlen idióta.... Abban nem volt sem flame sem konzol szídás semmi, ezt csak a te csökött konzolfanboy agyad látja....
    Idióta....
  • Kongy
    És az AC4-gyel mi van "te szerencsétlen"? Nem annak a topikjában vagy világtalan barátom? :D Te indítottad itt a konzol vs PC flame-et.
  • Kongy
    :DDDDDDDDDDD Azért annyira nem ocsmány egy konzol grafikája, már elnézést kérek :D Aki grafikabuzi az költsön milliókat a gépére, mint Tirexi, áldásom rá ! :D

Most fejeztem be ezt, mert már tényleg nevetséges... Konzol vs PC topik tudtommal van...
  • Skyline
    Itt aki blablabla blablabla haladzsázik az egyedül te vagy te szerencsétlen...
    Nem azt írtam hogy a konzol szar lenne, nekem tökéletesen elvan a pc mellett....A szokásos sületlenséget cáfoltam meg miszerint a pc-t fejleszteni kellene akár évente....
    Van évente 4-5 exkluzív emiatt megéri a konzol mert jó címek. De multiplatform tekintetében bizony erősen véreznek főleg amikor egy generációt 6-7 évig elhúznak.
    Ha játszani akarok az AAA címek 95%-ával akkor az exkluzívokat tolom konzolon a többit meg pc-n jóval élvezhetőbb látvány/fps szám mellett, ennyi.
    Az hogy ez a konzolfanatikus szemednek (ezzel vitázhatsz teljesen nyilvánvaló hogy egyből azt fröcsögöd hogy a konzolt szarozom holott semmi ilyenről nem volt szó) nem tetszik egy dolog de ettől még tény.
  • Myselor
    és amúgy a játék kinek hogy tetszik?bocs ha offolok...
  • grebber
    "csak azt akartam kiemelni, hogy a PS3 mennyivel jobb vétel egy high-end vga-nál"

Azoknak jobb akinek nem számít a grafika.És mivel a pc-s játékosok 99,8%-át csak a grafika érdekli kár a pc-sekkel szembeszállni!Mert csak a vita lesz belőle ugyse tudja egyik se meggyőzni a másikat!
  • Kongy
    Mert mint alattad is látni lehet, bizonyos nolife kockáknak nem elég az élsimítás nélküli játék. :) Én személy szerint sosem kapcsolom be, csak azt akartam kiemelni, hogy a PS3 mennyivel jobb vétel egy high-end vga-nál.
  • CroftManor
    Sztem marhára rossz topikba írtok.
  • MerlinW
    A konzolon tudsz élni élsimitás nélkül, PC-n miért ragaszkodsz hozzá?:) Tök felesleges effekt, ami megeszi a hardver erőforrásának 20%-át. "24+-os megjelenítő mellett totál felesleges. Én nem kapcsoltam be AA-t, nem is tudom... talán 5 éve. Minél magasabb a felbontás, annál kevésbé van szükség élsimire.
  • grebber
    Igen ám csak 2013-ban sokunknak nem elég a konzolos pixelhalmaz.(Szerencsére most a next gen végre már olyan lesz hogy nem kell pc-t fejleszteni elég a 2 konzol)
    De sajna aki spur és nem öli minden pénzét a pc-be csak ez a csira konzolos grafika jut :(
  • Kongy
    De persze ebben is csak a színtiszta üzlet van. Az exkluzív címek azért készülnek, hogy vegyél konzolt. A MS exkluzívjai igencsak multi-orientáltak, elég csak a Halo-t és a Gears of War-t venni, amik igazán a többjátékos módban ütnek. Miért? Hát azért, hogy fizess elő Xbox Live-ra. :) Ennyi.
  • Kongy
    Ezt mindenki maga dönti el, hogy mi érdekli és mi nem. Nekem felejthetetlen élményt okoztak ezek a felsorolt címek, és akkor még a maradék 10-et nem is említettem, mint Journey, meg ilyenek.. :)
  • Kongy
    PS3 most a legjobb üzlet. Újonan hozzá lehet jutni már 50 ezerért, és brutális játékfelhozatal van hozzá. Inkább vennék 10 PS3-at, mint 50 ezerért egy új VGA-t.. :D Felteszem ennyiért nem is kapok épkézláb VGA-t, ami mindent max élsimítással visz még évekig.. :)
  • MerlinW
    Én egy ilyen igénytelen gamer vagyok, akit teljesen hidegen hagy az összes általad felsorolt játék. Ha nem így lenne, vettem volna konzolt:) De az elmúlt 10 évben semmi sem volt rám olyan hatással, hogy nekem most vennem kell egyet. A környezetemben van jó pár, játszom néha velük pár percet, azt nem lehet mondani, hogy nem tudom mit hagyok ki:)
  • Kongy
    HD6950-em rohadtul nem mai csirke, én is 2011 szeptemberében vettem, de i5-ös procival még a BF4 sem nagyon tudta agyondolgoztatni.. :) Szval lehet benne valami, amit mondott. Ezen a téren igazat adok neki. De ettől még jobbak a konzolok :D
  • CroftManor
    Pont erről beszéltem, hogy inkább megveszem a konzolt 60k-ért és evekig elvagyok vele, minthogy 150-200k-t belefeccöljek a pcbe. Dehát ki hogy gondolkodik...
  • grebber
    "Egy erős középkategória évekig visz mindent fullban" Évek óta látja a világon még a vak is hogy ez kurvára nincs így.
    Köszönhetően a PC világnak hogy száz felé ágazik és még véletlenül se fog össze senki hogy ne ez legyen.

Aki meg más mond egy mocskos hazudozó.

• Kongy
    Ez így igaz, és nem is hiába. Akárki akármit mond, de egy valamit magára adó gamer nem hagyja ki az Uncharted-szériát, esetleg a Heavy Rain-t, de a Halo-t sem. Ehhez pedig konzol kell. Ezek azért elég meghatározó címek, és nemigazán tették tiszteletüket PC-n, és nem is fogják ezután sem. (jó, Halo 1-2 kijött PC-re, na de milyen hanyag portolással:D)

Lehet, hogy csak 720p, lehet, hogy recés, lehet, hogy nem úgy fut, ahogy egy high-end PC-n, na de a God of War 3 pl sehogy sem fog high-end PC-n futni :)
  • MerlinW
    Valamiért még mindig azt gondoljátok, hogy a PC fő felhasználási területe a játék:) A konzol az játék és multimédia platform. A PC-t a tulajdonosok 80%-a másra használja, nem multimédiára.

Egyébként 4-5 évente ha vesz az ember egy közép-felső kategóriás vasat (150-250k) akkor semmi gond vele.

Az pedig már saját ízlés, hogy konzolon van kb 4-5 cím, ami exkluzív és érdekel, valamint 2-3 ami érdekel és korábban jelenik meg, mint PC-re. Mondjuk engem sosem zavart ez, türelmes ember vagyok:)
  • Kongy
    Ja, mondom ezt fél évtized PC-only játszás után :)
  • Kongy
    jajaja... blablabla.. Mégis mindig előbb játszhatunk mi konzolosok az AC-vel, plusz jópár exkluzív és multiplatform (csak Xbox meg PS) címmel, mint a PC-s játékosok :D Ne próbáld meg megmagyarázni miért szar a konzol, mert sokkal jobb, mint a PC, ez tény. A fejlesztők is így vannak vele. Ha játszani akarsz az AAA címek 95%-ával, vegyél konzolt.
  • Skyline
    " Pc-met meg évente fejleszthetném, hogy maxon elfusson rajta a legújabb csúcs játék is..."

Ha alsókategóriás gépet raksz össze ne csodálkozz, egy erős középkategória évekig visz mindent fullban.

Arról nem beszélve hogy ami pc-n egy év múlva a full az akkor konzolon már mégmesszebb lesz tőle, vagyis ne jöjjön már senki azzal hogy a konzol évekig jó a pc-t meg fejleszteni kell... Nem, a konzol avul és avul az idő folyamán, ahogy a pc is, konzolon a grafika egyre távolabb kerül a pc fulltól...Vagyis a "régi" gétől se várjuk hogy fullon menjen egy idő után, ahogyan a konzoltól sem várható hogy éveken át hozza a "full" szintet...

Arról már nem is akarok beszélni hogy a nextgenek már megjelenés napján nem tudnak annyit mint egy közepes pc.... Az egyik gép még az 1080P-vel sem nagyon bír el, a 60 fps is legtöbbször csak álom...Ráaádsul az eddig megjelent multiplatform címek nagy jóindulattal felelnek meg a pc-s "high" (vagyis mégcsak nem is ultra) beállításoknak...
  • MerlinW
    Amelyeket az Ubisoft oldalán látsz:)
  • ratgab
    Jól van nem izgat, te dolgod...
  • Shep
    Az a te problémád, hogy nem tudod azt elfogadni ,hogy azért, mert valaki talál hibákat egy játékban még ugyanúgy tudja élvezni. Ott van pl. a Crysis ami az én AC-m ha úgy tetszik, van benne sok hiba, amiket nem is tagadok de mégis élvezem újra és újra, vagy ott volt az Acélemberes film, hiába adtam rá 5-6 pontot mégis élveztem azt a 2 órát amíg néztem, de ez a 2 dolog úgy tűnik nálad nem fér meg együtt.

Kitiltás meg ja, már vártam, mindannyian tudjuk miért volt, szóval...
  • grebber
    Torrentről csemegézve:

Florentine.And.Crusader
    Kraken.Ship.Pack
    Passport
    Technology.Pack
    Resources.Pack
    Collectibles.Pack
    Activities.Pack.DLC
    Vessel.Pack.DL...
  • ratgab
    Még egy utolsó dolog: Másik topikban sem én voltam 2 hétre kitiltva....
  • ratgab
    Rendben fikázzál csak mindent, engem tovább nem érdekel, a te dolgod. Ha neked az kell ezentúl ignorálom az írásaidat.
  • CroftManor
    Amúgy tényleg arról szólt az elmúlt egy hétben a topik, hogy kinél hogy fut, meg mennyi az fps. Közben gyakorlatilag még meg sem jelent pc-re :D
    Én nem bántam meg, hogy 4 évvel ezelőtt megvettem az x360-at 60 ezerért es azóta nincs olyan gondom, hogy hány fps-el fut, mert marhára nem érdekel. Pc-met meg évente fejleszthetném, hogy maxon elfusson rajta a legújabb csúcs játék is...
  • Shep
    Csak tudnám miről beszélsz! Annyit írtam tegnap este, hogy a craft szerintem nem illik bele, erre jöttetek vasvillával, meg tüzes piszkavassal.
  • Kongy
    Lehet engem mínuszozni mindenkinek, kurvára nem érdekel. :D Csak rajta mínuszozzatok, ha nektek erre áll fel :D
  • Kongy
    :DDDD Már megbocsáss, de ki a fasz kíváncsi itt az anyázásra? Ebben a játékban van egy tömérdek sandbox tartalom, amiről évekig lehet itt beszélgetni, anélkül, hogy bárki is elkezdené fikázni, hogy hogyan fut, meg hogy néz ki.. :D
  • Shep
    Igen csak aki normálisan ír apró negatívumot azt is porig alázzátok. Legyen bevezetve az a szabály, hogy minden játékról csak pozitívat szabad írni és akkor nem lesz probléma.
  • Kongy
    Fiacskám, emlékeztetnélek mit írtál. Kb annyit, hogy ez a játék egy unalmas szar. Na most, nem ezzel van a baj. Nem kell, hogy mindenkinek tetsszen, nekem sem életem játéka. DE azért az, hogy szar, az nem vélemény bazdmeg. Fejtsd ki, hogy miért szar, nem egy mondatban kell ide beugatni, hogy szar. Talán erről szólna a fórum. Chaten ez simán elmegy.

A másik elég durva dolog, hogy te letöltötted ezt a játékot valahonnan, vagyis gyakorlatilag elloptad. Ezzel sincs semmi baj, de akkor meg jogod nincsen ugatni, hogy szar. Majd akkor ugathatsz, meg pattoghatsz, ha kiadtál érte 14 ezer forintot, és szarnak tartod, meg nem élvezed. Addig tartsd meg magadnak a véleményedet. Lehet azt mondani, hogy a Ubisoft évről évre rókabőrt ad, de neked nem mindegy, elvégre te nem fizettél érte.. :D

Ezt kéne már itt feldolgozni pár embernek. Itt nem az lenne a lényeg, hogy alázzátok a warezolt szarotokat, hanem hogy szépen elbeszélgessünk a játékról, mint anno a régi szép időkben kb egy hete. Akit érdekelt a játék megvette, PC-re meg az utolsó söpredék is le tudja tölteni, aztán meg jön ide anyázni.. :D Erre itt nincsen szükség gyerekek. De megmondtam, én kiszálltam ebből, mert piszkosul beleuntam abba ami itt megy.

Sajnos belesült a Ubisoft a DRM-be, és letudjátok warezolni megjelenés előtt jóval... Bezzeg anno a 2. résznél.
  • Shep
    Te meg előbb ismerj meg aztán magyarázzál!
  • bendáj17
    Előző hozászolásom neked ment volna, bocsánat.

Köszönöm gondoltam akkor addig nem is keresem azokat a helyeket. Megyek is kalózkodni, meg hajókat kilőni :D
  • Kongy
    Vedd meg a játékot, majd utána megmondhatod a véleményedet.