Alanti gépen nekem normal beállításokkal 1920x1200-ban, AA és megvilágítási izé nélkül, nameg az ocsmány blur kikapcsolásával játszható (igaz nem 60, de nem is diafilm) fps-el megy. Akadozni akkor szokott, ha kilépek anubisból és a nagy épületben kóricálok. Na ott aztán szokott lenni fps drop. Amilyen még egy atom dzsungel szigetvilágban sem jött még elő.
High és med graf közt külömbséget nem nagyon vettem észre, csak hogy kevesebb lesz az fps pár képkockával.
Mindenesetre a gépemhez képest elég jól megy. De azért egy új VGA mostmár tényleg elkélne.
Kapcsold ki az AA-t (minek felrakni 8x-osra? [magánvélemény, de amelyik game megy 2xAA-val játszható sebességgel, szerintem már az is bőven elég, felesleges a 4-8x-os, csak leszívja a vga erejét és szaggatni fog, szebb meg nagyon nem lesz, ha rángatod ide-oda a kamerát]), meg az árnyékot tedd normal-ra (az sem sokkal szebb high-on), és kapcsold ki a motion blur-t (nem vagy halszemű, hogy homályosan láss a játékban) és már egyből menni is fog a játék játszható sebességgel szarabb gépeken.