3496
-
#1575 Ahogy mi is a PC-vel, nem kell mindig ez a konzol a menő duma, kicsit unalmas már tőled ez a folyamatos, ha törik egyből veszem, meg a konzol az igazi, mert minden hú de jó rajta szöveg. Elhisszük ,hogy életed a játék és minden este imádkozol a törésért de megérthetnéd, hogy nem kíváncsi erre mindenki, napról, napra minden egyes topicban ahol megfordulsz. Nyugodtan besértődhetsz, meg tarthatsz bunkónak, nem izgat. -
#1574 Vagyunk még ezzel pár millióan igen, és köszi jól megvagyunk velük! -
#1573 Hát, hogy neked nagyszerű címek az lehet ... :) -
#1572 Olcsóbb és időtállóbb megoldás a konzol az biztos.Én ki nem hagynám őket annyi fasza cím jön rájuk ami sajnos pc-re soha! -
#1571 Úristen, mintha DS-el társalognék. Asszem elég is nekem ennyi mára tőled :D -
#1570 Ez így van..meg ott ugye előny hogy egy APU-n van a GPU meg a CPU. Nem vagyok ebben nagy szaki, de ez azt eredményezi, hogy a kettő között elhanyagolható az adat átvitel. Ennek köszönhető hogy a PS3 - mint 6 éves hardver - a fél giga ramjával is olyanokat tett le az asztalra, hogy besírsz. Meg ott nem tudsz kitenni egy FRAPS overlay-t, hogy frusztráljon. Azért Eurogémeren megnézed a teszteket ps4 xbox one kapcsán, a játékok sokszor 26-30 FPS között ingadoznak. Csak amikor otthon játszol pont leszarod. Én maradok PC-s amíg élek, de azért ebben nagyon irigylem a konzolosokat :) -
Ndre77 #1569 Azért némiképp könnyebb egyféle konfigra optimalizálni a játékot, mint 600000 féleképp' összeállítható pc-re! -
#1568 Szerintem ez karakter kérdése. Én alapvetően józan, normális ember vagyok, ellenben képes vagyok órákig elszüttyögni a grafikai settingben és utána meredten nézem az FPS számlálót.
A lényeg, hogy te is gémer vagy én is gémer vagyok...ez a lényeg. :) -
TomStorm #1567 Viszont megírják rá a játékokat normálisan és szépen fut minden.
Tudod ha beteszed a lemezt akkor játszani fogsz nem FPS-t nézni meg idegeskedni és állítgatni tesztelgetni:) -
ratgab #1566 Most abból látod, hogy szaggat, hogy 21 fps?
Meg akkor már szarul van optimalizálva ha 21 fps?
Nem attól optimalizálatlan valami, ha annyira rosszul megy hogy érezhetően megakasztja a játékmenetet? Az én olvasatomban ez a lényeg, az hogy mennyit mutat a számláló pont totál lényegtelen.
Ismétlem nálam nem is lassú. -
#1565 Ebbe az elavult dologba ne menjünk bele,mert kár vitatkozni.
-
#1564 Jó, nem érted miről beszélek. -
Skyline #1563 Annyira szeretnek dobálózni a "nextgen" jelzővel, csak közben kár hogy a "nextgen" perpillanatban megjelenés napján elavult egy közepes pc-hez képest... -
ratgab #1562 Mennyivel könnyebb az élet, hogy pont lexarom hogy mennyi az FPS-em....
Szemem van, látom ha valami akadozik és ha nem. -
ratgab #1561 Még mindig nem tartom kizártnak, hogy warez probléma a rosszul futás... -
ratgab #1560 De épp ezaz, hogy ez sokkal jobban fut, mint 3 futott, szóval no para. -
#1559 Köszönöm a segítséget, sajnos nagy defektem a grafikaérzékenység. "Bevilágítás izé" nélkül elkezdek szorongani. :)
Ideje egy GTX660Ti3GB-re upgradelni. -
#1558 Alanti gépen nekem normal beállításokkal 1920x1200-ban, AA és megvilágítási izé nélkül, nameg az ocsmány blur kikapcsolásával játszható (igaz nem 60, de nem is diafilm) fps-el megy. Akadozni akkor szokott, ha kilépek anubisból és a nagy épületben kóricálok. Na ott aztán szokott lenni fps drop. Amilyen még egy atom dzsungel szigetvilágban sem jött még elő.
High és med graf közt külömbséget nem nagyon vettem észre, csak hogy kevesebb lesz az fps pár képkockával.
Mindenesetre a gépemhez képest elég jól megy. De azért egy új VGA mostmár tényleg elkélne.
Kapcsold ki az AA-t (minek felrakni 8x-osra? [magánvélemény, de amelyik game megy 2xAA-val játszható sebességgel, szerintem már az is bőven elég, felesleges a 4-8x-os, csak leszívja a vga erejét és szaggatni fog, szebb meg nagyon nem lesz, ha rángatod ide-oda a kamerát]), meg az árnyékot tedd normal-ra (az sem sokkal szebb high-on), és kapcsold ki a motion blur-t (nem vagy halszemű, hogy homályosan láss a játékban) és már egyből menni is fog a játék játszható sebességgel szarabb gépeken. -
#1557 igen, mondjuk soha nem laggol csak érezhetően lassabban reagál. Lehet ha nem az FPS számot bámulnám, kevésbé zavarna :) -
#1556 Azóta már észleltem és töltöm is!
Ez is az uplayt minősíti amúgy hogy uplay storba vett játék nem adódik hozzá automatice a fiokhoz hanem serialt ad csak.Vicces!
Mindegy lényegtelen szedi gyök 2-vel az a lényeg.
Remélem csutka low grafikán elfut majd! -
Newfronter #1555 Az email címedre kellett hogy kapjál egy levelet az Ubitól(tegnap), abban van egy kulcs, azt kell beaktiválni Uplayben. Nem automatikus. -
#1554 Kezdő szigetnél nekem is jelentkezett, utána Havannában nincsen gond, gyanítom a kisebb sok növényes szigeteken jön elő a probléma, persze van akinek fel sem tűnik, hogy mondjuk csak 21fps-el megy a játék, ezért nem lehet igazán az olyan hsz-ekre mit adni ,hogy hát nekem nem akad. Ja, 21 fps-nél sem akad, csak érezhetően lassúbb az egész. -
#1553 Én értem, hogy sok a dudva ami mind mozog, meg árnyékot vet. De az összkép közel sem olyan meggyőző, mint mondjuk a Tomb Raidernél. BF4, NFS:Rivals teljesen jól fut magasabb beállításokkal 1080p-ben. Nem szeretek nagyon sokat játszani virágbolti verzióval, csak az optimalizálás miatt szedem le, mielőtt megvenném. A lényeg, hogy borzasztó rosszul fut a játék: 25 FPS-re is leesik néha. Máshol olvastam, hogy ez csak a kezdő szigetnél jelentkezik.
Ez tényleg így van, vagy inkább felejtsem el a vásárlást mert végig ilyen lesz?
Még annyi, hogy ha visszaveszek a grafikából, látványosan rosszabb az összkép, ami szerintem(!) egyébként sem túl meggyőző. -
#1552 Hát ez nem mostanában lesz tesztelve Uplay-en még mindig nincs ott nekem az nvidia promo után.
-
#1551 Ezeket már mind végigjátszottam!
De az öröm hogy végre majd kimondhatom max grafikán is felbecsülhetetlen! -
#1550 új nvidia driver van akit érint az fps drop nvidián -
#1549 Ezeket konzolon nem tudtad játszani? Ugyanaz a élmény, habár a grafika gyengébb de ez TÉNY és egy egér el kellene szerény véleményem szerint őőő pl az FPS játékokhoz, de nem értem a logikádat. -
#1548 Nem tudom mit generálod a negatív kommenteket h szarul van optimalizálva[Tény h vannak problémák pl nálunk PS3-on is leesik az FPS AC3/AC4be is],de visszatérve nem egy mai darab a géped. -
#1547 Csak reggel jutok nagygéphez,hogy megnézzem hogy fut az AC4 a pcmen!
Mivel a 3 is világbajnok okádmányul ment ez még ugy se fog.
Az biztos addig nem fejéesztek amig valami be nem hal a pc-n.
Addig ezzel szüttyögök ,vagy törik a next geneket és akkor veszem mindkettőt.
Azt ha gépet fejlesztek akkor legalább évekre visszamenőleg végigtolhatom végre maxon azt a sok game-et ami most nem fut maxon.Sajnos van egy rakás.(Csak hogy párat említsek:Crysis összes, Metro összes,Far Cry 3,Battlefield 3-4,Ghost Recon,Sleeping Dogs,GTA 4,Tomb Raider,Witcher 2, Batman AC,ARMA 2-3,Mafia2,....stb)
De ha kiadok majd 300k-t legalább lesz értelme,mert akkor végre elmondhatom ,hogy 7 év után tudok maxon játszani a Crysissal.
Biztos megkönnyezem majd. -
#1546 na sikerült megcsinálni az összes assassin küldetést megjavult magától.jó ez a kard:) -
ratgab #1545 Ha Nextgen miatti gépigény emelkedésre gondolsz az engem marhára nem tud érdekelni.
Jövőre engem a Witcher 3 és a Dragon Age 3 mellett a Gta 5 érdekel és ennyi. Ami nem fut majd azt meg kihagyom. 3 évig nincs most gépfejlesztés az biztos. -
#1544 Igazi next-gen játék lesz az Assassin's Creed 5 -
#1543 Ez elég komoly szakmai megközelítés volt. Remélem nem publikálod ezeket az észrevételeket! :D -
#1542 Majd fogsz te még sírni hamarosan :D -
#1541 Persze. A 2 giga videomemória miatt nem akad neki, mert van elég hely hova tölteni a dudvákat. -
mester1987 #1540 *Jólvan sikeresen elkúrtam, nem ide jött volna :DDD -
mester1987 #1539 Ennek proci kell. Aki már nagyon régóta az iparban van tudja, hogy melyik az a bizonyos szaggatás ami GPU miatt és melyik prociterhelés miatt.
Míg ha a proci van terhelve, akkor nagyobbakat, ha a videókari, akkor kisebbeket. -
ratgab #1538 Akkor innentől ne mond, hogy szarul van valami optimalizálva ha kenyérpirítón próbálod futtatni...XD -
#1537 Jó gyerek azzal persze ,hogy nem lassult be. :D -
#1536 Nálam Boston úgy működött, hogy a földet kellett nézzem, akkor tudtam normálisan előrehaladni :-DD
Az első patch viszont óriásit dobott rajta.
Utána döntöttem el, hogy mégis megveszem, ha már az összes előző rész is megvan.