Assassin's Creed IV: Black Flag

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Én már végigvittem a játékot pár napja, de visszajárok fosztogatni, erõdöket elfoglalni 😊 Még nagyon sok tennivalóm van. Közben multizok is, jelenleg 14-es szintû vagyok.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Én asszem 11. fejezetnél járok, szóval nem sokkal elõbbréb. Mindig van mit tenni. 😊
A flottát már kezdem nagyon unni. Mire biztonságossá teszem az összes utat kinõ a "fekete"szakállam. Mondjuk még mindig hozzák vissza semmire sem jó csecsebecséket.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Már most sokan presztizs 3-4 szintûek multiban. A legbosszantóbb az egészben az, hogy sokszor aránytalanul osztja el a játékosokat pl manhuntban, dominationban, így meg elég kevés esély van rá, hogy nyerj. Tegnap is 3 presztizs szintû ellen játszottam jómagam meg egy kezdõ játékossal...

Nekem most jött össze 100.000 R. Most tartok a 10. szekvenciánál de péntek óta nem haladtam vele, hajókat foglaltam el, zsákmányoltam, szigeteket fedeztem fel. Ma ránézek a flottára is.

Nothing is True, Everything is Permitted

Ha még neked is ez a véleményed a multiról akkor tuti hanyagolom. Azaz orrdísz szerintem úgy is azokért a közösségi eventekért jár mint ami most megy éppen.
Amúgy országos szinten a 3. legsikeresebb kalóznak jelölt (tegnap még). Nem tudom hogy kalózkodtam össze azt a rakás mennyiségû lét amit kiír, de lehet benne valami, mert most majdnem 300.000R-rem van és már mindent, de mindent megvettem, az öltözékektõl kezdve a fegyvereken át az összes Csóka fejlesztésig.
Közben megszereztem a Templar meg a Maja öltözéket is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én erõt vettem magamon és nekiáltam a bugos Assassin küldetésnek és szerencsére nekem nem lett bugos. Most már csak pár van hátra és eddig még rendben vannak.

enlightened
Engem csak az zavar, hogy még mindig bugos a legtöbb assassin contract és ha elcseszed elsõre akkor nem jelenik többet meg a célpont... Állitólag javítják, de holnap van a PS4-es kiadás és semmi hír. Kiadják simán PS4-re is a buggal együtt, amikor tudják hogy benne van. Szemét egy bagázs...ez az Ubi. Így nem lehet a 100% syncet elérni semmiképp a buggal pedig nekem kell az a pistolblade ami jár érte.

a.carkey
Assassins Creed Heritage Collection PC-re. Nem egy Anthology, de legalább PC-re is kiadtak valamit ami tartalmazza az összes eddigi részt.

A medve nem játék.

Kongy
Hát igen! A csapatmunka hiányzik 😄 Ha sikerül is ellopnom az ereklyét akkor is a többiek valahol a pálya másik részén szarakodnak, így csak a becsukódó ajtókra hagyatkozhatok... Manhunt-ban ugyanez 😄 Nem együtt bújunk el, rohan a gyerek az ellenfél elõl, ellefél meg rushol és megöl 100 pontért... EZ NEM COD BASSZUS, és ezt még mindig nem értik meg. Itt nem a bodycount a lényeg... Egyetlen normális mód a Wanted meg az Assasinate, bár ott is a hülyék gyakran rohangálnak, de utóbbiban ritkább. És igen, ez ugyanaz a multi csak új pályákkal, karakterekkel. Nekem a BH jobban tetszett, mert ott fel lehetett oldani fejlõdéssel minden perket, itt meg még nem elég, hogy feloldod, aztán meg is kell venni... Persze ez kellett a mikrotranzakció miatt, de nekem baromira nem tetszik..

Mindegy, el lehet vele lenni ideig-óráig, de a single sokkal jobb idõtöltés.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Sajnos az AC4-ben a teleport szinte csillog, mikor használod. A 3ban nem volt annyira feltûnõ a láthatatlan kombóval. Próbáltam azzal is itt, de egybõl kiszúrták. Én most AA-ban láthatatlan+firecrakckert használok, meg csali+idõtörést. Az utóbbi az egész jó, lelassítja az idõt körülötted egy rövid idõre, így el tudsz menekülni, viszont arra nem mindig jó, hogy leüsd az üldözõdet, mert attól még a kill gombot tudja nyomogatni, hogy le van lassítva.

Nagy nehézségek árán, ma feltudtam venni egy AA meccset
..de korántsem ment túl jól.

Multi Brotherhood óta haldoklik sajnos ez van. Pisztoly és a dobóeszközök betétele hatalmas hiba volt. Ki kéne venni, akkor lenne értelmes multi az AC-kben.

Addig amíg futkosó majmok játsszák, akik 50 Ft-ért is megölnek, addig ebbõl nem lesz értelmes játékmód.

Brotherhoodba még beletoltam 60 órát. Revelationsben még kevesebbet, AC3-ban meg már az 50-es szintet se értem el. Eluntam. AC4 multira ezek után lehet rá se nézek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hmm... pedig az AC3 topikban nem is rég mutattál be egy AA trükköt. Láthatatlanság + teleport. Itt már nem jön be?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

CroftManor
Tegnap szinte egész délután a multival játszottam, és azt kell mondjam, hogy egy nagy szar! Arról szól mint eddig: rohangálnak a tetõn a majmok, üldöznek 100 pontért, kést dobálnak 50-75 pontos killért. Az egész multi csak a game labor móddal egészült ki, de az legalább jó. Minden más ugyanaz, csak most éppen kalóz karakterekkel játszhatunk. Az Artifact Assault meccsekrõl már nem is beszélve, ott aztán mindenki nagyon védi a területét, elõszeretettel használják itt is a pisztolyt, szinte lehetetlenség elrabolni az ereklyét. Sokszor inkább csak védõ vagyok, minek ölessem meg magam 10x...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Nekem ez a kedvenc dalom:

OFF
Ne haragudjatok az offért de AC-hez kötödõ kérdésem lenne és remélem tudtok segíteni.Asszonypajtásnak megvettem a cd galaxisból az ACB ACR közös dobozt. A gond az hogy felrakja peccsel meg minden de a playre nyomás után semmi nem történik egy kis gépi gondolkodáson kívül se hibaüzenet se semmi. Mi lehet a gond?
Elõre is köszi a segítséget és bocs az offéer.
CroftManor
Kalózcsajjal még nem találkoztam, na de majd most hétvégén 😄 Megyek segítek felgyorsítani a hajóidat, reggel 6kor nem igazán volt kedvem bekapcsolni a boxot 10 percre 😊

Tudod mit szeretek még nagyon? A Templar Hunt küldetéseket. Sajna már csak egy van belõle hátra, de azok nagyon jól összerakot kis küldetés sorozatokból állnak. Tetszett amikor a benszültt csajnak segítünk, vagy mikor a kalózcsajt húzzuk ki a bajból az is nagyon jó. 😊

Az is jó. Még bírom a "Drunken Sailor"-t is.

De meg tudod venni boltba is ami kell, de kb 5x áron, vagy még több.

CroftManor
Nekem ez a kedvencem: Lowlands Away

naa..csak nem végre saját nyersanyag kell fejlesztéshez,nem csak úgy bemész a boltba és csá?😊
enlightened
Persze ahhoz, hogy 4 et lõhess elõtte meg kell dolgozni, mert össze kell szedni a pisztolytáskához a nyersanyagot, krokodilbõrt meg nem tudom mi kell a másikhoz.

enlightened
Az hogy 4 -et lehet lõni egyszerre, szerintem a legkirályabb dolog a játékban. Tökre ilyen mátrixos, amikor nem célzol rendszeresen hanem csak nyomkodod a lövésgombot és akkor Edward úgy forog a pisztolyokkal hogy 4 célpontra rálõ egymás után, de nem simán hanem ilyen pózokat vesz fel. Egyet jobbra egyet balra egyet elõre. Aztán persze töltögetni kell õket az jó sok idõ, de 4 lövéssel bármilyen ellenfelet le lehet teríteni.

CroftManor
Ez egy összevágott videó. 😊 Annál a résznél, ahol Edward lövöldözik a hajón, majd újra "Ezio", azzal csak azt akartam bemutatni, hogy egyszerre 4 embert tudunk leteríteni a pisztolyunkkal. Konzolon még acsi is jár érte.

Nocsak, 3:00-tól 3:05-ig fõhõsünk ruhát váltott? Majd 3:25-tõl megint? :Ð
Ez BUG vagy vágás?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Én onnan rendeltem és ezek a cuccok, amiket most is látsz + póló és kulcstartó is volt ígérve.
Most kérdeztem rájuk, és aki akkor rendelte, mikor még póló is volt, az fog is kapni. Mindenesetre, van egy másik pólós elõrendelésem is vész esetére :Ð

Ez a kedvenc kalóz nótám!
Fish in the Sea
Neked melyik?

Itt egy videóban látszik is érdemes megnézni. Kb 1:41 perctõl nézd meg, mert ez egy hosszú videó, de kb ott átvált és mutatják az órát kézben, kinyitják, stb.
Az óra kb 1:41:32-nél.

Húú, ez tényleg komoly!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

HeadHunter86
Eddig Konzolok szervízétõl akartam rendelni, mert ott póló, kártya, meg poszter volt pluszba. Viszont úgy látom póló már nem jár. Kártya, meg poszter nem ér annyit mint ez az óra. Úgyhogy szerintem bepróbálkozok egy ilyen GS rendeléssel.

Kongy
Van benne Altair, Ezio (Brotherhood-os), és Connor outfit is 😄D

Zegi Norbi HUN
Állati jóóó!!!!😄 Látom még Ezio outfit is lesz benne megint😛 Megõrülök, annyira várom már, de még 2 hét😞 Szerencsére jövõ héten jön a fél éve várt Bioshock DLC, azzal talán kihúzom Nov 22.ig😄

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Kongy
Hat nem erdemes hanem muszaj😄 sztorimod megkoveteli h fejleszd a hajot ahhoz pedig nyersanyag kell😊 a jatek legkivalobb resze szerintem, pedig ac3ban utaltam a hajozast😄

CroftManor
Talán a hajós csatákról még annyira nem esett szó. Érdemes az ellenséges hajókat elfoglalni a nyers anyagok miatt (fa, vászon, fém), ami a fejlesztésekhez kellenek, meg az eladható cuccok miatt (cukor, rum) másrészt sok pénzt is zsákmányolhatunk egy-egy szívósabb hajó elfoglalásakor. Felvettem pár hajós csatát. 😊

az egész nyelvet át lehetett volna állítani olaszra,ha nagyon hiteles akar lenni az ember,csak ott meg a jelenkor is olaszul ment,az vert volna csúfot a hangulatba 😊
Kongy
Annak aki multizik: ha gyorsan akartok fejlõdni menjetek farkasfalka meccsbe, én 10 perc alatt fejlõdtem 5 szintet! (Y) Aztán maxosan lehet menni pár óra játék után a többiek ellen 😄

Kongy
persian0077 néven vagyok fenn, és elég aktívan játszok AC4-el 😄

Az grazie, nem grazia (olyan is van csak az nem köszönöm-öt jelent). Az egész a feeling miatt volt és mûködött. A játék angol szinkronját angol nyelvterületre készítették és a feeling miatt van az olasz akcentus és néhány olasz kifejezés (fottiti). Eddig még erre soha senkitõl nem hallottam kritikát aki játszott a játékkal. De ezek szerint semmi nem lehet tökéletes😊 Tényleg jobb lett volna ha kifogástalan oxfordi angolsággal beszél Ezio?? Azt meg, hogy olaszul beszéljen és amerikában feliratot kelljen olvasni te sem gondolod komolyan. Ha meg olaszul beszélne az lenne baj, hogy nem a reneszánsz kori firenzei dialektust használja, szóval ez úgy jó ahogy van.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

A színésznek, aki Ezio-t megszólaltatja, nagyon jó hangja van, az RE6-ben is szerepel, mint Chris Redfield.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

enlightened
Nincs itt olyan aki PS3-on nyomja és felvehetném barátnak?

Ne csináljátok már, PS3-on jobban megéri a game van hozzá 1 órás Aveline mission aki a PS VITA-s assassin creed liberation fõhöse.

PS3-as aktív játékost szeretnék barátnak felvenni, a kenways fleethez.

Viszont ezt nézd!! A GameStar-os megrendelésnél, PCs változathoz EZT adják!! Egy FÉM zsebóra! Szerintem állatjól néz ki. Már most irigylem azokat akinek ilyenje lesz...

CroftManor
Igen a játékhoz adták. Nekem a Special Edition van és ahhoz meg nem járt Jumbo fémdoboz 😛

Neked honnan van ez a térképed? Hozzáadták a játékodhoz? Nekem a Skull Edition van meg és ahoz nem járt térkép sajnos.

Myselor
jaja.mindig jókedvû és barátságos csávó volt ezio én is nagyon bírtam.jó karakter volt,utána edward aki nagyon szimpatikus,igazi kalóz😊)
Nekem is tetszet, kifejezetten jó szinkron hangja volt. Meg én csíptem Ezio-t, tán õt legjobban.

Kongy
Hát igen 😊

Meg mindig olyan jókedvû és barátságos volt a csávó, én azért bírtam 😄

Myselor
nekem is nagyon bejött az ál olasz dumája.de szerintem kb mindenkinek csak vannak fanyalgók mindig😊
Kongy
Én nem tudok olaszul, de az az ember úgy szinkronizálta Ezio-t, hogy azért simán megmondhattad, hogy na ez nem angol, hanem olasz.

Kongy
Szerintem marha jó volt az ál-olasz akcentusa, de ez csak az én véleményem.