Lapcsaládunk: Sg.hu PROHARDVER! Mobilarena IT Cafe GAMEPOD.hu LOGOUT.hu

Informatika és tudomány

bejelentkezés RSS hírlevél tárhely impresszum
Főoldal Tudomány IT/Tech Film Játék Autó
Fórum Tudományos hírek fóruma
Oldal:

Cikk olvasása: 2018 lesz az első Mars-utazás éve?
Ugrás a topicra
  • ManoNegra
    #137 2013.03.02. 08:47
    Én a szakdolgozatomat az őssejtekből írtam. Ennek a témának a mai napig a legnagyobb kerékkőtője a keresztény egyház

Akkor dobhatod a kukába a "szakdolgozatodat, mert nem kerékkötője az egyház...

Szklerózist gyógyíthatnak őssejtekkel – egyházi támogatással

A Vatikánban ezekben a napokban zajlik a felnőtt emberi őssejtekről szóló konferencia. Vincenzo Paglia, Terni-Narni-Amelia püspöke november 10-én forradalmi kezdeményezésről számolt be, hozzászólását a L’Osservatore Romano is közölte. Terniben már klinikai kísérletek zajlanak az amiotrófiás laterális szklerózisban (ALS) szenvedő betegek kezelésére őssejtek felhasználásával, egyházi támogatással.

Egyébként meg nem kell az egyház ellenzése, aki ilyet csinál mint alant olvasható, az beteg.

Ember és állat keresztezése a science-fiction írók perverz ábrándjának tűnhet, de nem az. A génmanipulációk és a klónozás fejlődésének robbanása idején nem meglepő, hogy az ötlet túl van a tudományos viták szintjén: máris több ilyen embriót kreáltak.

Csak azért kerülhettek a nyilvánosság elé az ember és állat keresztezésének az Egyesült Államokban és Ausztráliában folytatott eddigi kísérleteiről szóló hírek, mert a hibrideket létrehozó tudósok megkezdték találmányuk szabadalmi eljárását. Az eddig elkészült ember-szarvasmarha, ember-disznó hibridek nem éltek sokáig, mert néhány nap múltán elpusztították őket.

A gyomrom fordul fel tőle.
    Válasz 'karesz6' üzenetére (#129)
    „Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
  • # válasz privát
  • Főoldal Tudomány IT/Tech Film Játék Autó
    Adatvédelmi tájékoztató E-mail: © 1998-2026 SG.hu Kiadói Kft. - Minden jog fenntartva! Adatvédelmi beállítások

Bejelentkezés