karesz6#126
Én egyébként borzasztóan szurkolok a spaceX nek. Pont azt valósítja meg amit én az űrsikló programban kritizáltam(persze ez a saját ízlésem)Sosem értettem mi értelme az űrsiklónak ha egy kapszulát kb egyszerűen ledobsz orbitális pályáról leesik és kész... Egyszerű, kevesebb hibalehetőség míg az ellenkezővel minimális előnyöket érsz csak el (megjegyzem ellenben (sory) de kurvajól néz ki értsd: politika) És tudom itt térek el az átlagembertől mint itt a legtöbben én szeretem ha valami egyszerű ugyanakkor gyönyörködtet ha ilyen egyszerű technikával képesek vagyunk elérni olyan bonyolult dolgokat mint a holdraszálás.... Ne a technikáért rajongjatok hanem azért a leleményességért amit ezzel el lehet érni. Féreglyuk meghajtásról tök jó parttalan vitákat folytatni azokkal akik a fizikát és a matekot egy az egyben elvetik és megmosolyogtat a totál sötétség egy olyan témában ami még az unokáim életében is sci fi lesz. Egy valós küldetés szépsége az egyszerűség. Ne bonylítsd túl. Így is épp elég bonyolult és ugymond "vagány" egy kapszula mint egy űrsikló.
Pont ahogy lentebb írták már.
Tele rakhatod az egész űrhalyót detektorokkal meg sugárzás érzékelőkkel sugárvédelemmel meg kutyapénisszel, de le is egyszerűsítheted a dolgokat úgy hogy olyan embereket válogatsz a küldetéshez akiknek az időskáláján már nem számít a normálisnál némivel nagyobb sugárzás.