• NEXUS6
    #24
    Bocs, bocs, no offence, mert az egyik legjobb fejnek tartalak itt az SG-n!
    De had kérdezzem meg, és még egyszer no offence, jársz te emberek közé, nem nézel túl sok sztártrek filmet???

    Kedvenc mondataid, idézem:
    "Egy ido utan az emberek is meg fogjak erteni, hogy egy lassan halado robotautot ...."
    "Egy ido utan a tobbi autos el fogja fogadni, hogy a szoftverrel se vitatkozni, se uvoltozni, se verekedni nem lehet."
    Dehogynem! Én naponta szoktam.:D

    Ezeket, amiket írsz soha nem fogják elfogadni az emberek!!! Ha az robotautó, ugyan úgy, ahogy a villany, nem hozza ugyan azokat a pozítív tulajdonságokat, mint a hagyományos, megspékelve egy csomó pozitívval, akkor az emberek SOHA nem fogják elfogadni! Egy lehetőség van a bevezetésére a központi döntés, jogszabályi korlátozás.
    Az un demokráciában nincs más út. Miért fejlett viszonylag Mo-n a tömegközlekedés? Mert abból élünk, amit az átkos rendszerben úgymond a lakosságra eröltettek. Meg tehette volna, az állam akkor is, hogy nem a BKV-t fejleszti, hanem támogatást ad a gépkocsivásárlásra. Csakhogy akik döntöttek azok szakmailag úgy döntöttek, hogy a tömegközlekedés fejlesztése hatékonyabb. A demokráciában ha esetleg van is erre forrás, akkor is hiába döntenek így, ha a sok "birkaautós" xarik az egészre. Demokráciában mi van? Pl kitiltják az autósokat a belvárosból, mert máshogy nem tudják kezelni a dolgokat.

    Egyetértek azokkal az előnyökkel, amiket írsz, meg a hátrányokkal is. A legtöbb nagy tervvel azonban az a gond, hogy a cél nagyon pozitv, meg kívánatos, csak a hozzávezető út járhatatlan!