• liberty2
    #26
    De emberek. az Intel Core i sorozat az szerintetek CPU? Dehogy is. Az is egy CPU+GPU processzor, úgy ismerhetitek a GPU részét mint Intel HD Graphics. Eleinte külön volt ez a vidikártya, de a Core i sorozatban már egy processzor.

    Komolytalan: A körítés gyak. ugyanaz, igen...... és nem CPU vs APU teszt, hanem a fent írt mondatomnak megfelelően AMD-s APU kontra Inteles APU, csak az Inteles változatnak a neve Core i3-5-7 akármi.

    Petko: Örülök, hogy utánanéztél, legalább valaki veszi a fáradtságot és nem lékből kapott dolgokkal játszik a hozzászólásokban. Igaza van, nem ugyanaz a generáció egyik APU sem. Azonban vedd figyelembe a fent leírtat és, hogy az a Core i3 !!! M !!! 380, tehát a laptopokba szánt változat.

    Félre ne értsetek, használtam mindegyik fajta notit, elsősorban hálózati alkalmazásokkal, de elő fordultak már a komolyabb játékok is. Az AMD még nem elég jó. Kész, ezzel nincs vita. Remélem jobb lesz és vannak erre utaló jelek, de a jelenleg, hasonló árkategóriás mobil APU-k versenyében az Intel Core i sorozat nyert. Mert az is CPU+GPU!!! Azt hiszem ez volt amit sokan nem tudtatok.