torreadorz#39
Mint említettem (szövegértés) nagyon nagyon környezet specifikus az hogy mivel járunk jobban: egy levegőben széteső aszteroidával vagy egy becsapódóval.
Ugyanakkor a legtöbb aszteroida igen magasan esik darabjai és épp ezért gyakorlatilag úgy ég szét hogy annak semmiféle hatása nincs az emberekre, olyanannyira hogy észre sem veszik. Ez viszont az amiről beszéltem. Egyébként ha nem igy lenne, akkor hetente lenne egy egy hiradás az oroszhoz hasonló esetről.
Sehol nem mondtam hogy ugyanaz a helyzet egy 1-2 km magasan szétrobbanó több száz méteres aszteroidával, ezt már ti vizionáltátok ide.
Az viszont teljesen nonszensz hogy az én álláspontomban kötözködtök mindenféle extrém eseteket idecitálva, azt viszont elfogadjátok hogy egy apró meteor (hisz ha csak 1 km-res krátert hagy maga után akkor nem lehet nagyobb néhány tiz méternél) az egy egész kontinens felett 200 fokra melegiti a levegőt és halálra éget mindenkit... Meglehetősen furcsa az ide kommentelő közösség ha ez a baromság csak nekem tünik fel...