sanyicks#96
Ez megértem, hiszen te is ilyen analfabéta vagy(a hozzászólásaid alapján), ezen kívül sarkítasz kiforgatsz, mindig úgy állítod be hogy a kedvencedet a legkedvezőbb színben tűntesd fel, a másikat pedig a leghátrányosabb feltételek közé állítod. Ezt úgy hívják kettős mérce, (ugyan ezt alkalmazod amikor politizálsz egyébként).
pl németországi ármkimaradásoknál leszarod hogy az az agyatlan atomerőmű leépítés miatt van (és ugyan ez lenne ha nem megújulóra hanem mondjuk szénre akarnák cserélni), nem a zöldenergia miatt. Összekeved a szezont a fazonnal, méghozzá direkt.
Zöldenergiánál felhozod a karbantartást, építési költséget, míg a kedvenceidnél nagyvonalúan kihozod ezeket az "apróságokat".
Üldözési mániád van, ha meghallod hogy valaki azt mondja hogy jó az xy zöldenergia termelés, akkor nálad megjelenik a gyűlölt sötétzöld képe aki minden atomerőművet le akar rombolni, még akkor is ha az illető mást mond. Lásd amikor rám is rám lett fogva hogy atom ellenes vagyok, mert azt mondtam hogy lehet használni a megújulókat. (közben pedig én az atom kiegészítéseként képzeltem el mindig is, én a szenet, gázt, olajat száműzném a francba, atomerőműből többet szeretnék)