• Nailboy
    #216
    Értem én, csak te mindenképpen másról akarsz beszélni.
    Csak te nem érted hogy rajtad kívül ez senkit nem izgat mivel irreleváns, offtopic.

    Továbbá a költség sem ide tartozik, tartalékkapacitásnak alapból lennie kell, ezek beruházási költségeit ideszámolni egy vicc (különösen a jelenlegi napelem részarányi szinteken, és ne gyere szándékosan végletekkel mert senki nem arról beszél, csak te szeretnél).

    Továbbá a naperőmű pont akkor termel, amikor többletáramigény van, tudod nyár-napfény-hőség-légkondi összefüggés, de nyilván erre is van valami őrült zsinóráramos/madzagos és "bárcsak meghalna mindenki aki napelemet vesz, mert miattuk pusztulnak az erdők" szintű kirohanásod....

    Szóal szándékosan ferdítesz és direkt idekevered a szélerőműveket jellemző áramprofilokat.
    Barom vagy nem vitás.

    Te korábban szívesen káromkodtál így majdnem én is megtettem mikor frappánsan válaszolni akartam hogy mit rángatnak a naperőművek miatt... Magas volt a labda...

    1.) Ha szerinted magyarországon a nemlétező naperőművek miatt bármit is rángatnak, meg a tartalékkapacitásokat épitenek az önmagában is egy vicc.

    "Igazad van", CSAK az miatt teszik, semmi más miatt... Bármennyit ismételgeted, akkor is hazugság.

    2.) De ha nem magyarországról lenne szó akkor sem a napelem az indikációja az általad leírtaknak, és ha a megújulókról lenne szó akkor is maximum a szál az.