• asgh
    #5
    Ha valamit nem sajnálok, az a magyar webshopok helyzete. A többségük egy weboldalból áll, ami a nagykerek árukészletét copy-pasteli a saját oldalukra, aztán futárral kiszállíttatják. Nem ellenőrzik a minőséget, nem adnak korrekt tájékoztatást a termékről, mert nem is ismerik a termékeiket, hiszen sosem látták. A webshopok nagy része abban különbözik csak egymástól, hogy mennyi felárat raknak egy adott cuccra és mennyibe kerül náluk a futár.
    A másik kategória a rendes kereskedelmi tevékenységet végző cégek webes megjelenése. Na az az esetek többségében egy vicc. Van olyan elektronikai alkatrész kereskedés, ahol .xls formátumban kell letölteni az árlistájukat, onnan kikeresni a termék kódját és azt emailben elküldeni nekik. 2013-ban!
    A másik meg tök jól kirakja a cuccait, fotók, részletes, letölthető leírások, stb. csak éppen árat nem közöl, mert azt külön kell igényelni emailben.
    Szal az egyik oldalon ott vannak az "egy titkárnős" kamu cégek, a másikon meg az őskövületek. Ha ebbe belerondít egy külső szereplő, ami megmutatja hogy is kell ezt csinálni, akkor tegye, nem kár értük.