• kukacos
    #42
    Elolvastad egyáltalán, amit írtam? Felfogtad-e, hogy folyamatosan kutatjuk és keressük az ilyen kavicsokat, máris nagyon szépek az eredmények, de egyelőre itt tartunk, de amúgy nem is kell nagyon sietnünk vele? Úgy tűnik, nem igazán.

    A te adódból mennyit fizetsz amúgy aszteroida-kutatásra, hogy úgy érzed, kioszthatod, ki mit csináljon? Miért nem inkább a képviselődnél lobbizol, hogy lőjünk fel műholdat, ami detektálja az ilyen kis kavicsokat, ha már ennyire aggódsz a hülye tudósok miatt, akik feleslegesre költenek a fontos helyett?

    Látványos apokaliptikus vízióid vannak, csak kár, hogy zsírkrétás irkabirkák. Ez nem atomcsapás, amit optimális magasságban robbantanak, fákat pedig minden szélvihar csavar ki a városban, aztán mégis egész jól megvagyunk.

    Kiszámoltad-e már amúgy, hogy New York területe hogyan aránylik a Föld egészéhez képest? Nagyjából egy a négyszázezerhez, azaz egy lottó négytalálatosnál nagyjából négyszer alacsonyabb az esélye, hogy egy ilyen százévente bekövetkező esemény kárt tegyen New Yorkban. Hát ettől tényleg nagyon fosni kell, érdemes lenne miatta bazi sok műholdat fellőni most azonnal, nem megvárni, amíg a mostaniak pár év alatt megtalálják mindet, mert hiszen ez tutira a legnagyobb veszély, sőt, Veszély, amivel számolnunk kell jelenleg a jövőnkre nézve.