• Vol Jin
    #114
    "Túl sokat tévéztél-fogyatékossá tévézted magad, te perverz buzigyerek. Menj és verd bele apádba a faszod, ahogy szoktad... Nem tudom mi az anyádra vered magad, te azon emberszabásúak közé tartozol akiket már az óvodában is elnyomtak a társaik-bizonyára azért lettél ilyen deformált , de semmi baj-mer a "zinterneten" ki tudod magad élni. Te itt vezeted le afelgyülemlett feszültséget? Sok a munkahelyi stressz? Itt vagy, szarságokat pofázol-mindenkinek beugatsz valamit. Akiről meg tudod hogy fényévekkel előtted jár minden tekintetben-annak meg hízelegsz."

    A kifestőkönyved egy pszichológiai könyv mellett van a polcon, hogy ilyen magabiztosan lélekbúvárkodsz?

    "És képzeld faszfej hogy tényleg van bizonyíték az idegenek ittjártára, de megértem hogy te erről hallani sem akarsz, mivel egy kikúrt zsidó geci vagy, akik különbnek tartják magukat a gójoktól...."

    Na most látom, hogy van ott még pár Daniken és a Mein Kampf is az Arany Lacika összes előadása az ideggyogyóból DVD-k mellett. Mond, festegettél már hitlerbajuszt a cirmoscicának és tapsifülesnek a kifestőkönyvben? Egyébként hogyan vezetted le ezt a forradalmi elméletet, hogy kizárólagosan csak a zsidók nem hisznek az UFO formálta történelemben? Csak jelzem, hogy nem zsidóként megingatom a puszta létezésemmel ezt a zseniális vélt elméletet.