• levente68
    #71
    Egész jól látod a dolgokat, a lényegtől eltekintve, miszerint pont az az előny morzsolódik fel, amit te ma is tetten érhető óriási különbségnek tartasz.


    Komolyan mondom, nem piszkálódásból.


    Nagy fejlődés van az Android mögött, így amiben kezdetben valóban gyengélkedett, abban sem annyira már.
    Vedd észre, pont ezért tartunk ott, hogy hetente több erről értekező cikk jelenik meg.
    Semmi mágia, egyszerűen a lemaradások megszűnése és a hype egyre gyengülő hatása nyomán a nagy felütés kiegyenlítődik.

    Ezek nem először történnek meg a világon, szinte rendeltetésszerű, hogy így alakul a dolog.

    Remélem, nem kell abba megint belemenni, hogy temetné Apple-t bárki, egyszerűen a nagy előny nem tartható már sokáig fenn a most ismeretes tendencia mentén. Ha nem tudnak valami újabb előnyt hozó dologgal kirukkolni, akkor ami bekövetkezik, az teljesen logikus és várható volt.


    "Azok számára tehát, akik hardver-szoftver-tartalom hackelésben, warezolásban érdekeltek, vagy csak nem tudják/akarják megfizetni egy jól összerakott, integrált rendszer árát, hanem helyette hajlandóak az idejüket és energiájukat egy olcsóbb eszközökből saját rendszer építésére áldozni, az ő számukra az apple termékek mindig is túlárazott divatcuccok maradnak."

    Se hackelni, se warezolni nem kell ahhoz, hogy egy hasonlóan jó ökoszisztémát tudhasson magáénak egy Android használó ma. Továbbra is vannak előnyök egyiknél, más előnyök a másiknál, ez mostanra kiegyenlítődik.
    Tehát, legálisan olcsóbban igenis megkaphatja kb. ugyanazt az ember.
    Az Android-on viszonylag drága programok megfelelői ugyanúgy drágák iOS-re is és ezek többségére inkább csak power user-nek van szüksége, az általad említett és valóban létező ökoszisztémát szinte ingyen megkaphatja egy átlag felhasználó.