dyra#3
Viszonylag normális áron hozzá jutottam egy 7" Samsung Galakxy 7.0 táblához. Személyes véleményem, hogy baromkodáson kivűl semmire sem jó. A kijelzője annyira kicsi, hogy nem lehet rajta netezni. A gyerekeknek nem lehet oda adni mert szanaszét karcolódik a kijelző és a hátlap is. Olvasni rajta sokat megint nem jó mert kiég az ember szeme pláne sötét szobában.
Ettől az nevetséges méretkategóritáól felsleges tojnia az almának. Ilyen táblákát csak az idióták vesznek meg én. Megjegyzem a gyerekek egy hét aladt meguntánk de ennyi idő alatt komplett hátlap csere és előlap csere kellene neki ugyanis tele van karcokkal. Most én használom arra, hogy ha mail érkezik akkor fütyűl. Így le tudok űlni a laptop elé és eltudom olvasni a levelet. Használhatatlan szar...
Nagyon kétlem, hogy a 8" táblák használhatóbbak lennének. Utazásra baromkodásra biztos jó. Meg a futároknak. És kb ennyi. Egyébként az egész tábla mizériának az előbb felsoroltakon kivül szerintem nemsok értelme van. Hamarosan visszatérnek az emberek a használható méretű kijelzős cuccokhoz. Bukó lesz ez is mint a netbook.
Egy e-tintás cuccal többre mentem volna, venni is fogok egyet.