Az Android javára dõl el a mobilháború
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudod nem biztos hogy mindenkinek megéri a csillagászati árú villamos energiánál ki-be kapcsolgatni,illetve egész nap járatni a pc-t illetve laptop-ot.De te ugye nagy király lehetsz egy SZAROS 4 magos pc-vel,mert ugye az senkinek sincs....Csak gratulálni szeretnék hogy egy több százezres laptop kell neked az e-mail olvasásához,persze ssd-vel!!!!mert csak ezt leírva lehetsz fölényes és lekezelõ.
Mindezt úgy írtam le hogy kb kilóra megvehetném a pc-det meg a laptopodat csak normális ember nem költ ennyit mûszaki cikkre.
Ja a szemüveg olcsóbb mint a:'Thinkpad T60-as (IPS 15" 4:3) notim boot idö SSD-vel kb 10 másodperc' :D:D:D
Mindezt úgy írtam le hogy kb kilóra megvehetném a pc-det meg a laptopodat csak normális ember nem költ ennyit mûszaki cikkre.
Ja a szemüveg olcsóbb mint a:'Thinkpad T60-as (IPS 15" 4:3) notim boot idö SSD-vel kb 10 másodperc' :D:D:D
Itt is van! Árban még felette van az elvárásaidnak, de az csak idõ kérdése...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Egy hete vettem iPad Mini-t, roppant elégedett vagyok vele, meg a munkahelyemen is tudom használni munkára. A legjobb tulajdonsági hogy 4:3-as kijelzõ mellé a súlya és a mérete is pont annyi amennyinek lennie kell. Nexus-t is nézegettem de mostanság igyekszem szabadulni mindentõl ami android. Sok csalódást okozott mar nekem az a rendszer. WP vagy iOS.... Nálam már csak ez jöhet szóba. Pedig szinten egy hétig volt anno nálam egy androidos tablet is de visszavittem a boltba mert rengeteg baja mellett az akku és a súly is probléma volt.
Én nem akarok 500 féle kütyüt. Egy olyan tabletet akarok, amin ha akarom kihajtom a billentyûzetet, és laptopként használhatom, ráadásul elmegy rajta mondjuk a skyrim, vagy a civ 5.
Ha ilyen lesz 200 e közelében, akkor veszek, de egyelõre még horror árban vannak, és alig gyártja valaki. Szóval 2-3 évet még ki kell bírnia az asztali gépemnek.
Ha ilyen lesz 200 e közelében, akkor veszek, de egyelõre még horror árban vannak, és alig gyártja valaki. Szóval 2-3 évet még ki kell bírnia az asztali gépemnek.
Jó oké. Használd egézséggel. Nem akarok én ezen vitázni. Szép napot!
Ugyanezt hallgatam pár éve a netbooknál :D Akkor is megmondták nekem a tutit.
Manapság netbook sehol, tán már nem is gyártják. Én meg úgyanúgy bekapcsolom a Thinkpad T60-as notim mint akkor és röhögök egy nagyot az egészen.
Tényleg jó utazásnál nem vitatom. De, hogy otthon egy 7" hülyeséggel szopatják magukat az emberek sajnos már több mint vicces. Én a szánalmas kategóriába sorolnám.
Manapság netbook sehol, tán már nem is gyártják. Én meg úgyanúgy bekapcsolom a Thinkpad T60-as notim mint akkor és röhögök egy nagyot az egészen.
Tényleg jó utazásnál nem vitatom. De, hogy otthon egy 7" hülyeséggel szopatják magukat az emberek sajnos már több mint vicces. Én a szánalmas kategóriába sorolnám.
Nálam most kb 2 hete van egy Nexus7, tesztelésre (erõsen filózom egy tableten, csak még nem döntöttem el hogy ájped mini vagy nexus7). Céges gépem egy laptop, bent dokkolóval, 2 monitorral, wireless egé/bill-el. Amióta nálam van a tábla, otthon nem kapcsoltam be a gépet. Kénylemesen cirkálok vele a neten, fórumozok, olvasgatok, zenét hallgatok. Totál rendben van, nekem bejön. Persze ha rám tör a játszhatnék, akkor bekapcsolom a nagygépet, de a sima mindennapi netfüggésre bõven több mint jó (nekem) a 7es tablet. Neked nem. Nabumm :)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Vegyél szemüveget papi. Tablet van és lesz is még jó darabig, neked kell majd alkalmazkodnod a többséghez.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
És ezen a tyúkbél kijelzõn látsz is valamit? Vagy idegbeteg módjára a két újaccskáddal folyamatosan dolgozol a kijelzõn, hogy a weboldalon oda navigálja ahova szeretnéd és oda is nagyíts? Vagy élvezed a mobil nézet spártai funkcionalitását :D Egyébként annyira nem régi mert a 2.0-as verziója.
De ne akard már nekem beadni, hogy a vaksi világ majd ezeken a szarokon fog híreket olvasni. Miközben az újságot nem bírják nagyító nélkül elolvasni. Lehet te még fiatal vagy és nincs probléma a szemeddel. Na azt grarantálom ha ezen a 7" semmin fogod olvasni hamarosan lesz.
Semmire sem jó. Max utazásnál. Otthon bekapcsolom a Thinkpad T60-as (IPS 15" 4:3) notim boot idö SSD-vel kb 10 másodperc és kényelmesen elolvasom a híreket meg a leveleket. Ha dolgozni kell meg bekapcsolom a Dual 24" monitorom a 4 magos brutál géppemmel és melózok. Te meg bámúld a 7" hülyeségedet. Egézségedre :D
De ne akard már nekem beadni, hogy a vaksi világ majd ezeken a szarokon fog híreket olvasni. Miközben az újságot nem bírják nagyító nélkül elolvasni. Lehet te még fiatal vagy és nincs probléma a szemeddel. Na azt grarantálom ha ezen a 7" semmin fogod olvasni hamarosan lesz.
Semmire sem jó. Max utazásnál. Otthon bekapcsolom a Thinkpad T60-as (IPS 15" 4:3) notim boot idö SSD-vel kb 10 másodperc és kényelmesen elolvasom a híreket meg a leveleket. Ha dolgozni kell meg bekapcsolom a Dual 24" monitorom a 4 magos brutál géppemmel és melózok. Te meg bámúld a 7" hülyeségedet. Egézségedre :D
nevetséges ez az összehasonlítás.. Tábláknál látszik az ipad fölénye talán nem véletlenül és itt is az android ég de nem kicsit hiszen kb évente 500tipus harcol 1el.
Galaxy család legnépszerûbb azok eladásait elismerem, de almát fikázni túlárazással? Galaxy s3 se 30e ft :)
Galaxy család legnépszerûbb azok eladásait elismerem, de almát fikázni túlárazással? Galaxy s3 se 30e ft :)
www.icewebhu
"Itt egyedül a Google dobálózhat a számokkal, bár az nem világos, mennyi bevételük van belõle."
A Googlenek meg az iOS-bol is joval tobb bevetele van, mint az androidbol ;)
A Googlenek meg az iOS-bol is joval tobb bevetele van, mint az androidbol ;)
'amihez lehet vékony kapacitív ceruzát használni"
Szerintem az osszes capacitive kijelzohoz lehet ilyet hasznalni... resistive meg mar nem nagyon van.
Szerintem az osszes capacitive kijelzohoz lehet ilyet hasznalni... resistive meg mar nem nagyon van.
Ez így nem gyõzelem, mivel maga az Android ingyenes, hiába van több készüléken, az Apple egymaga produkál majdnem annyi eladást, a másik oldal nagy számai elvesznek. Itt egyedül a Google dobálózhat a számokkal, bár az nem világos, mennyi bevételük van belõle.
Szerintem olyat érdemes venni, amihez lehet vékony kapacitív ceruzát használni, vagy van rajta billentyûzet, és minimum 9"-os. Különben tényleg nem sok mindenre használható (kényelmesen).
Miért az iOS elterjedtségét vetik össze az Androidéval? Miért nem az iPad és a Nexus7 eladásokat hasonlítják egymáshoz? Aztán lehetne kongatni a vészharangot, hogy a Google elindult a leejtõn.
Biztos idióta vagyok mert nem kapcsolom be sem a pc-t sem a laptopot azért hogy elolvassam:a híroldalakat,e-maileket,tv mûsort,idõjárást....
Persze nem az egyik legrégebbi androidos megoldásról kellene véleményt alkotni,de az ilyen embereknek mint neked egy felhõ van az agyában.
Persze nem az egyik legrégebbi androidos megoldásról kellene véleményt alkotni,de az ilyen embereknek mint neked egy felhõ van az agyában.
Ezt inkább úgy mondanám az egyik oldalon van aki a platina áron adja a logoját és van a másik ami meg filléres áron van.
Next PC upgrade: 2022
Viszonylag normális áron hozzá jutottam egy 7" Samsung Galakxy 7.0 táblához. Személyes véleményem, hogy baromkodáson kivûl semmire sem jó. A kijelzõje annyira kicsi, hogy nem lehet rajta netezni. A gyerekeknek nem lehet oda adni mert szanaszét karcolódik a kijelzõ és a hátlap is. Olvasni rajta sokat megint nem jó mert kiég az ember szeme pláne sötét szobában.
Ettõl az nevetséges méretkategóritáól felsleges tojnia az almának. Ilyen táblákát csak az idióták vesznek meg én. Megjegyzem a gyerekek egy hét aladt meguntánk de ennyi idõ alatt komplett hátlap csere és elõlap csere kellene neki ugyanis tele van karcokkal. Most én használom arra, hogy ha mail érkezik akkor fütyûl. Így le tudok ûlni a laptop elé és eltudom olvasni a levelet. Használhatatlan szar...
Nagyon kétlem, hogy a 8" táblák használhatóbbak lennének. Utazásra baromkodásra biztos jó. Meg a futároknak. És kb ennyi. Egyébként az egész tábla mizériának az elõbb felsoroltakon kivül szerintem nemsok értelme van. Hamarosan visszatérnek az emberek a használható méretû kijelzõs cuccokhoz. Bukó lesz ez is mint a netbook.
Egy e-tintás cuccal többre mentem volna, venni is fogok egyet.
Ettõl az nevetséges méretkategóritáól felsleges tojnia az almának. Ilyen táblákát csak az idióták vesznek meg én. Megjegyzem a gyerekek egy hét aladt meguntánk de ennyi idõ alatt komplett hátlap csere és elõlap csere kellene neki ugyanis tele van karcokkal. Most én használom arra, hogy ha mail érkezik akkor fütyûl. Így le tudok ûlni a laptop elé és eltudom olvasni a levelet. Használhatatlan szar...
Nagyon kétlem, hogy a 8" táblák használhatóbbak lennének. Utazásra baromkodásra biztos jó. Meg a futároknak. És kb ennyi. Egyébként az egész tábla mizériának az elõbb felsoroltakon kivül szerintem nemsok értelme van. Hamarosan visszatérnek az emberek a használható méretû kijelzõs cuccokhoz. Bukó lesz ez is mint a netbook.
Egy e-tintás cuccal többre mentem volna, venni is fogok egyet.
Most komolyan ezen csodálkozni kéne? Az egyik oldalon van egy gyártó, pár termékkel, a másikon soktucatnyi gyártó sokezer termékkel. Nagy mûvészet kell így a "gyõzelemhez"... <#rolleyes>#rolleyes>
die apple!
← ElőzőOldal 2 / 2