Szefmester#24
Nézd.. az hogy szar a géped és a neted az nem az oldal hibája azt hiszem. Megnézem a kedvedért mennyi idő alatt nyitok meg egy levelet benne...
Az oldal betöltésének az ideje: 0,145másodperc. A teljes megjelenés sem volt több látszatra 1secnél. Nem egy modern és brutális gépem van, de a ramzabáló msn, és 10perces iwiw elég szar szöveg. Kb mint az hogy nem adnak el senkinek. Mégis mi a retek éri meg a befektetőknek a fészbukkban? Az a minimális reklám amit a többség leblokkol, letilt, vagy oda sem néz? kattintások után kapják a pénzt azok a reklámozók, az fb meg szintén.. jah hogy olyan tracking cookiekat rak a gépedre egy mai login után hogy lejárta: 2015.február? mennyi is egy átlagos süti lejárati ideje? egy hónap?
az hogy adathalmazként adnak el többszázezred magammal nem jobb mintha csak engem adnának el. De ha már törölni szeretnék valamit azt miért nem lehet csak külön kérésekkel, meg esetenként bírósági papírokkal? jah hogy amikor elfogadtad az eulát akkor gyakorlatilag lemondtál a privát szférádról az adott gépen, és minden amit feltöltesz, vagy írsz náluk az az övék!
De semmi baj.. majd jön a fészbukk2, aztán a fészbukk3 és te mész szépen az újabb és újabb oldalakra, újra és újra hasznot szerezve valakinek, miközben némi parasztvakító "újdonság" segítségével eladják neked ugyanazt a szolgáltatást. És te fizetsz.. mert hiába van ingyen látszólag.. fizetsz érte keményen, csak nem dollárokkal, hanem a személyes adataiddal.
Tudod az sem éppen kedves tőlük hogy anélkül csinálnak rólam profilt hogy bejelentkeztem volna, vagy megkértem volna őket. De hát ha egy olyan ember ír nekem rajtuk keresztül levelet akit ismerek, és gyakran teszi ezt azt elkezdi felvésni magának. És a vége az lesz hogy az email címem benne lesz az adatbázisban, esetleg a nevem mellett, meg amellett hogy kiket ismerhetek. És lőn megy az egyszeri ember a fészbukkra (mert azt mondják anélkül nem lehet élni, és aki nincs ott az nem is létezik!) regel, és megadja azt a mail címét ahova kapja a haverok leveleit, meg ott az IP cím, és az első 10 ember akit ismerhet... láss csodá ismeri is! Hát ezt meg vajon honnan tuggya' a kis mocsok? Kiszopta az ujjábú'?
naívabb és ostobább vagy mint hiszed... Nézhetsz sötétnek és baromnak, de csak a saját magadról alkotott véleményt próbálod más nyakába akasztani mintegy önmegnyugtatásra a tévedésed megmagyarázásáról.