9 éves a Facebook

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Van FB accountom, gyak. egyirányú a kommunikáció rajta, nekem írnak, de azon keresztül igen ritkán válaszolok, mert még mindig nem látom át. Kaptam havertól üzenetet és nem tudok rá válaszolni, nem találom a válasz gombot. Ennyire fostaliga. Nekem csak azért van, mert osztálytalálkozó miatt kért meg az ikertesóm, hogy csináljak.

Fel nem fogom, hogy ezen ki képes bármiféle közösségi életet élni. A röpicsapatos baráti körömmel még mindig levlistát használnuk. (Mert a mailt-t nem tiltja le pl. a melóhely...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Amen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Az édes anyád meg sajnos nem ejtett a fejedre a 8. emeletrõl. (csak ha már lebarmozol minket úgy gondolom ennyi kijár)

Nekem többszáz ismerõsöm van de haverom jóval kevesebb, és barátom alig tucatnyi, ellenben õk az ország több pontján vannak elszórtan hála a sulinak. Jó mi?

Mondok egy vicceset (szánalmasat). Rengeteg ember azért törölte az msn/skype/icq és egyéb IM elérhetõségét mert jött a fosbúk és "úgyis mindenki ott van". Aki meg nincs ott azt leszarja a nagyvilág -ahogy én tenném a síroddal-, viszont ha mondasz nekik egy olyan varázsszót hogy Trillian", akkor csak bambán bámulnak a képedbe értetlenül, majd rövid magyarázat után: "jah hgy az olyat is tud?" Az emberek 99% nem is hallott olyanról hogy egy alternatív Instant messenger miket tudhat. Ennek a 99%-nak az online beszélgetés az régen msn/skype, ma már csak fészbukk. Most akkor én vagyok a retardált vagy õk? És nem csak a haverjaim ilyenek, vagy az ismerõseim. Ha egy új emberrel találkozok, vagy egy munkatárssal akarnék megbeszélni valamit akkor õk is csak pislognak, holott ahol melózom nem éppen hülyék debugolják a laptopokat és a szervereket! 😉

Engem nem érdekel ki a pöcsöm öccse vagy, de látatlanban is meg tudom mondani, hogy amint megjelenik egy hm.. fészbúk2 te azonnal törlöd majd magad az elsõrõl (miután minden lehetséges infót megszerzett rólad egy cég, és ami el is adta azokat akinek csak tudta) csak azért hogy ismét elvegyülhess a "barát" vadászatban. Tudod.. ezek a barátok olyanok mint a pokémonok.. szerezd meg hát mind!
fergusonpapa
+1

www.icewebhu

Vaszilij Artyom
Ez egy dolgot jelent, teljesen nyomorékok, sötétek, barmok, agyhalottak a "barátaid", az ÖSSZES!

Fura nekem van 240 ismerõsöm (ebbõl 80 külföldön él és ritkán látom), de a maradékkal akármikor el tudok menni normálisan bulizni, sörözni akármi és senki nem nyomogatja..

Nem az Fb hibája, hogy nyomorék a baráti körötök barmok..

Petka
Narumon: #8

Szefmester: egyetértek, töröltem is magam (felfüggesztettem), mert már nagyon idegesített, hogy még egy normál sörözésnél is mindenki a mobilját nyomkodja. Persze tisztelet a kivételnek, akik normális célra is tudják használni, de ez annyira elenyészõ százalék volt, hogy nem tartottam érdemesnek tovább nézegetni az üzenõfalon ömlõ szart. Az meg hülye kifogás, hogy csak ott lehet elérni mindenkit. Ha kell valami felhívom az illetõt, ha nem tudom a számát, akkor úgyse vagyok olyan kapcsolatban vele, hogy szükségem lenne a segítségére. Ugyanez fordítva is. Ja, hogy a telefonálásért fizetni kell? Másik hülye kifogás, mert egyesek képesek a mobilnetért 2-3000ft-ot is fizetni és tényleg csak facebookra használják. 😄

De vajon mennyi tag az aktív? És mennyi a törölt reg?
Lehet visszakapná a haverjait. Én sok ismerõsömmel már nem tudok beszélni másutt csak ott. De ott meg nem vagyok, mert nem vagyok agyhalott olasz herceg, vagy olyan beteges retardált aki azt is közzé teszi hogy elment kullantani, majd azt is hogy mire hasonlított... Amíg nem volt ennyire elterjedt ez a fosbúk addig meglepõ módon heti rendszerességgel találkoztunk is többekkel, mára már azt is alig, mert inkább a fészbúk elõtt élik szánalmas kis életüket.

A médiából sem öntik utána az ember képébe hogy "lájkojjá g*ci mert az neked k*rva jó, nekünk meg még inkább!!!!" Mert ez megy.
ugye 1 milliárd légy nem tévedhet... 😄
csak 2k dolgozó? nem elírás ez?

A szar ilyen sokáig eláll?

Roger6
Attól nem lesz jobb neki, de ha neki nem jó, másnak se legyen.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

narumon
Az miért lesz neked jó?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Akkor az jubileum lenne (10 év).<#hehe>

Petka
Remélem ez lesz az utolsó éve... <#hehe>

← ElőzőOldal 3 / 3