Szefmester#13
Az édes anyád meg sajnos nem ejtett a fejedre a 8. emeletről. (csak ha már lebarmozol minket úgy gondolom ennyi kijár)
Nekem többszáz ismerősöm van de haverom jóval kevesebb, és barátom alig tucatnyi, ellenben ők az ország több pontján vannak elszórtan hála a sulinak. Jó mi?
Mondok egy vicceset (szánalmasat). Rengeteg ember azért törölte az msn/skype/icq és egyéb IM elérhetőségét mert jött a fosbúk és "úgyis mindenki ott van". Aki meg nincs ott azt leszarja a nagyvilág -ahogy én tenném a síroddal-, viszont ha mondasz nekik egy olyan varázsszót hogy Trillian", akkor csak bambán bámulnak a képedbe értetlenül, majd rövid magyarázat után: "jah hgy az olyat is tud?" Az emberek 99% nem is hallott olyanról hogy egy alternatív Instant messenger miket tudhat. Ennek a 99%-nak az online beszélgetés az régen msn/skype, ma már csak fészbukk. Most akkor én vagyok a retardált vagy ők? És nem csak a haverjaim ilyenek, vagy az ismerőseim. Ha egy új emberrel találkozok, vagy egy munkatárssal akarnék megbeszélni valamit akkor ők is csak pislognak, holott ahol melózom nem éppen hülyék debugolják a laptopokat és a szervereket! ;)
Engem nem érdekel ki a pöcsöm öccse vagy, de látatlanban is meg tudom mondani, hogy amint megjelenik egy hm.. fészbúk2 te azonnal törlöd majd magad az elsőről (miután minden lehetséges infót megszerzett rólad egy cég, és ami el is adta azokat akinek csak tudta) csak azért hogy ismét elvegyülhess a "barát" vadászatban. Tudod.. ezek a barátok olyanok mint a pokémonok.. szerezd meg hát mind!