Kövezzetek meg, de én tök jól elvagyok a 8-al. Igaz a csempés felületet én sem nagyon használom, de különösebb problémám nincs vele. A régi startmenüt egy kis okosítással vissza lehet rakni. :) Nem mellesleg atomstabil és atomgyors, bár én nem játékra, hanem leginkább zeneszerkesztésre használom, de az is igencsak erőforrásigényes időnként. Nálam jobban kihasználja az SSD winyó adottságait, mint a 7.
Amúgy a cikkben említett gép annyira nekem sem tetszik. Nemigazán látom értelmét az érintőkijelzőnek. De most komolyan írja már le valaki, hogy mire használná legszívesebben! Ja és miért lehet kényelmesebb az egér/touchpad, bill. kombónál? Hülyét kapok, ha valaki azt mondja, hogy könnyebb vele ágyból facebookozni... :D
OFF: a régi laptopom (MSI VR600X) egy win xp-vel 90 napot üzemelt folyamatosan, mire berottyant, de csak újra kellett indítani. A következő progik futottak rajta:
Weather Display (időjárás állomás kezelőprogramja) - Percenkénti adatmentés és grafikonok generálása
Időkép Uploader
Icecast server
NGINX server
Streamripper (folyamatosan rippel egy netrádiót)
FTP szerver
VNC
Szóval kíváncsi lennék arra, hogy a mai gépek hozzák-e ezt a stabilitást egy win7/8 esetében.