Dell XPS 12 - a legjobb ok a Windows 8-ra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várj? Akkor olyan alma logós notim miért nincsen? Nem vagy te egy kicsit paranoiás.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy a cikkben említett gép annyira nekem sem tetszik. Nemigazán látom értelmét az érintõkijelzõnek. De most komolyan írja már le valaki, hogy mire használná legszívesebben! Ja és miért lehet kényelmesebb az egér/touchpad, bill. kombónál? Hülyét kapok, ha valaki azt mondja, hogy könnyebb vele ágyból facebookozni... 😄
OFF: a régi laptopom (MSI VR600X) egy win xp-vel 90 napot üzemelt folyamatosan, mire berottyant, de csak újra kellett indítani. A következõ progik futottak rajta:
Weather Display (idõjárás állomás kezelõprogramja) - Percenkénti adatmentés és grafikonok generálása
Idõkép Uploader
Icecast server
NGINX server
Streamripper (folyamatosan rippel egy netrádiót)
FTP szerver
VNC
Szóval kíváncsi lennék arra, hogy a mai gépek hozzák-e ezt a stabilitást egy win7/8 esetében.
Forgatható kijelzõ... Talán még jó dolog is lenne, csak nem felejtsük el ennek a hátulütõjét: Elõbb vagy utóbb elfárad az anyaga, tippre 2-3 év rendszeres használat után majd hullik szét, recseg ropog, örülsz ha egybe van. Plusz a cikk írja, hogy a szerkentyû elég lassan fogja fel ha forgatják, mert ratyi a giroszkóp.
Bill: Hol az í? Pici enter. Oké, angol kiosztás, nekem nem gyerebe, de ez egyéni. Pirospontos mondjuk a világítás, sötétben nagyon kellemes kis extra.
Tapipad: Csak alul érzékeli a kattintást, pedig nincsenek külön gombjai. Nálam ez is negatív, bár gondolom a dupla koppintást érzékeli, és a legtöbben úgyis így használják, szóval nem tragédia.
Szegényes I/O: Se dokkoló esély, se ethernet, 2 usb is elég vékony, bár belegondolva én se használok a laposnál egyszerre 2 usb-nél többet. De ennyi zsetonért nyugodtan adhattak volna többet is.
Összességében: Ez egy korcs, ami szerintem kb semmire sem jó, azon kívül hogy 1 hónapig nagyon menõn néz ki, oszt annyi. Táblának nehéz mint a dög, keveset bír akksiról. Munkaállomásnak jó lenne, de arra meg mi a tökömnek kiszórni fél misit, ha töredékébõl lehet venni arra megfelelõt, sõt, akár sokkal erõsebbet is.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
start menü
legalább 14 colos kijelzõ
Ez így nem ok.
Azért fél milláért többet várnék...
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
Az, hogy a 8-as rendszer gyors, nagyon tetszik, az eddigi legjobb Windows lehetne, de még nagyon sokat kell vele a fejlesztõknek dolgozni és az applikációk fejlesztõinek is. Amíg legalább az általánosan használt progik nem mûködnek tökéletesen rajta, addig nem lett volna szabad kihozni. Ha valami miatt bukta lesz, akkor ez lesz az alapvetõ ok. (A "METRO" és a kinézete ehhez képest már semmiség.) Mire kijavítják, addigra mindenki lemond róla. A táblagépeknél az Android (azaz a Google) röhög a markába, A desktop gépeknél meg némiképp terjedni fog a MAC, Linux. És persze maradnak a régi Windows-ok. Ezzel a félmiliós XPS öszvérrel is alaposan befarag majd a DELL. Ugyan nem szeretnék jósolni, de szerintem nem lesz (lett) nagy üzleti siker. Ennyi pénzért inkább kisebb Macbook-ot választ az ember. - Core i5 ide vagy oda, Ti szeretnétek így, össze-vissza forgatni? Szerintem kicsit úgy néz ki, mint egy régi gombsoros számláló..... :-)
Azért kíváncsi vagyok rá, eddig is delleket használtam, valószínûleg a következõ (céges) cserénél ezt fogom berendelni, hacsak nem hoznak ki jobb cuccot. A többieket még mindig veri (pl. az ASUS kiad 100 megás ethernettel bíró cuccot 2013-ban? LOL?)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Pedig a HW erõs, csak az a design...
A sör olyan cigi nélkül mint a cigi sör nélkül.
Ugyanez a firkász mit írna egy másfél kilós táblagépre?