• mousee
    Hát, ha ez a kütyü a legjobb ok a windows8-ra, akkor nekem tuti kimarad a későbbiekben is. Kapásból a win8 eléggé elcseszett koncepció, de ezt már kitárgyaltuk jó pár topikban, szóval akkor jöjjön ez a gép:

Forgatható kijelző... Talán még jó dolog is lenne, csak nem felejtsük el ennek a hátulütőjét: Előbb vagy utóbb elfárad az anyaga, tippre 2-3 év rendszeres használat után majd hullik szét, recseg ropog, örülsz ha egybe van. Plusz a cikk írja, hogy a szerkentyű elég lassan fogja fel ha forgatják, mert ratyi a giroszkóp.

Bill: Hol az í? Pici enter. Oké, angol kiosztás, nekem nem gyerebe, de ez egyéni. Pirospontos mondjuk a világítás, sötétben nagyon kellemes kis extra.

Tapipad: Csak alul érzékeli a kattintást, pedig nincsenek külön gombjai. Nálam ez is negatív, bár gondolom a dupla koppintást érzékeli, és a legtöbben úgyis így használják, szóval nem tragédia.

Szegényes I/O: Se dokkoló esély, se ethernet, 2 usb is elég vékony, bár belegondolva én se használok a laposnál egyszerre 2 usb-nél többet. De ennyi zsetonért nyugodtan adhattak volna többet is.

Összességében: Ez egy korcs, ami szerintem kb semmire sem jó, azon kívül hogy 1 hónapig nagyon menőn néz ki, oszt annyi. Táblának nehéz mint a dög, keveset bír akksiról. Munkaállomásnak jó lenne, de arra meg mi a tökömnek kiszórni fél misit, ha töredékéből lehet venni arra megfelelőt, sőt, akár sokkal erősebbet is.