• end3
    Éppen tegnap futottam bele abba, hogy egy NET keretrendszer 4. 0-át igénylő programot a jó égnek sem tudtam a 8-asra telepíteni. Telepítő a keretrendszerre hiányára hivatkozva leált. Ráadásul a 4.0 alapból ott virit a helyén, ahová a 8-as telepítésével felkerül. Azután a Flash frissítés mondott csütörtököt, az IE-n, ott az Adobe telepítője dobta el magát, valami kompatibilitási telepítést szorgalmazva. (Túl sok időm nem volt vele kínlódni.) Ha ezek az egyszerű, bejáratott megoldások nem működnek a 8-ason, te jó ég, mi lehet a bonyolultabb szoftvereknél? Ráadásul 32 bites W8 volt. Csak nem kéne már inkompatibilisnek lennie a Win32 ősöreg szabványát tekintve...!?????? Ezek nem kisebb működési problémák, telepíteni nem lehet rá!

Az, hogy a 8-as rendszer gyors, nagyon tetszik, az eddigi legjobb Windows lehetne, de még nagyon sokat kell vele a fejlesztőknek dolgozni és az applikációk fejlesztőinek is. Amíg legalább az általánosan használt progik nem működnek tökéletesen rajta, addig nem lett volna szabad kihozni. Ha valami miatt bukta lesz, akkor ez lesz az alapvető ok. (A "METRO" és a kinézete ehhez képest már semmiség.) Mire kijavítják, addigra mindenki lemond róla. A táblagépeknél az Android (azaz a Google) röhög a markába, A desktop gépeknél meg némiképp terjedni fog a MAC, Linux. És persze maradnak a régi Windows-ok. Ezzel a félmiliós XPS öszvérrel is alaposan befarag majd a DELL. Ugyan nem szeretnék jósolni, de szerintem nem lesz (lett) nagy üzleti siker. Ennyi pénzért inkább kisebb Macbook-ot választ az ember. - Core i5 ide vagy oda, Ti szeretnétek így, össze-vissza forgatni? Szerintem kicsit úgy néz ki, mint egy régi gombsoros számláló..... :-)