lammaer#4
Hát, ha jól láttam a youtubeon a gameplay videókon, nincsen játékos által irányított kamerakezelés, ami PCn elég megszokott dolog.
Én pl nagyon szeretem PCn a hack n slash játékokat (Kingdoms of Amalur, Draksiders 1-2), de hiába próbáltam a DmC előző PCs részét megszeretni, egyszerűen ez a fix kameranézet nagyon taszított. Talán a negyediket próbáltam, beszereztem hozzá gamepadot is (billentyűzettel és egérrel az konkrétan játszhatatlan volt, hacsak nem volt polip vki), de 1-1.5 óra után feladtam. Valahogy nem feküdt nekem ez a jobbra ütök, balra ütök fixkamerás dolog.
A másik, hogy vhogy ezekben a capcomos játékokban (volt vmi ninjás is) nem érezni hogy a karakternek ereje van illetve hogy a karakterekre hata gravitáció. Amalurban vagy a darksidersben ha odacsap a kari egy kétkezes cuccal, az szól. Itt meg az hogy felugrok azt ha elég gyorsan kaszabolok fennmaradok a levegőben mintha vmi madár lennék, olyan mint azokban a kínai harcos filmekben, ahol egy kitartott kardon is fel tud ugrani valaki, vagy az ugrás az úgy néz ki hogy vizszintesen repül az ember :)
Ezek konzolon tudom hogy tök normálisak, PCn vhogy nem jön be :(
---
A Binary Domainban amúgy teljesen egyetértek - na az sikítófrász volt PCn.