Macropus Rufus#99
egy külföldi nem a cigókkal tlaálkozik elösszőr, hanem pl. az autósokkal. És már meg is van a véleménye. Szerinted egy átlagos turista mennyi eséllyel fordúl meg ott ahhol a kőkemény cigók is vannak? Hát nem sok. Sokkal hamarább fog találkozni a sok idióta autóssal és fogja levonnni a következtetést belőle. A cigók őket nem érdeklik ui. ők nem értik azt amit többnyire itt mindenki. Nekik törökök vannak.
"A különbség az, hogy ott a "köz" ": akkor ugye el lehet vonni tőled a vagyonod mert a köz érdeke ezt kívánja. Hát nem is tudom... én inkább élek egy nyomorgó kapitlaizmusban mint egy virágzó kommunizmusban.
Emléxem még a Hofira?
"Ez a rohadt mocskos kapitlaizmus, haldoklik! És ha meg hal nem ő fog feljérni kísérteni, me fogunk lemenni hozzá enni!"
és amióta a világon van ilyen barom eszme mint a kommunizmus azóta ez van. egyenlőre kommunista rendszerek dőltek dugába, és a rohadt mocskos imperialisták még mindíg jólélnek.
Rabszolga tartók ja. Vagy nem? Szerintem de. És ezt nem a kapitalista csinálja. Hanem ők, a profit miatt. Hogy lehetséges az, hogy egy kommunista ország túltermeléssel közködik? Ez a mocsok kapitalizmus rákfenéje, nem a kommunizmusé... Ott is csak a néphülyítés megy. Sőt, ott csak az megy.
Az ország annyira nincs egyben tartva. Vannak vagy 1.2milliárdan aminek a bő 80%-a szinte kőkorszaki szinten él. Igaz majdnem annyian élnek nagyon jól vagy még jobban mint fél eu lakossága ami nagyon sok. De közel 1 milliárd ember meg nyomorog. Egy ilyen országot csak erőszakkal lehet egyben tartani. Régen is ez volt a divat arra felé, most is ez.
Egy falusinak eléggé nehézkes beköltöznie egy kiemelt gazdasági zónába... ország az országon belül...
Mindenki ráadásúl teljes megfigyelés alatt van. Minden tartalom cenzúrázva van... stb..