• Balumann
  #270
  Az elmúlt időszakban nem olvastam erről a témáról, így nem tudtam arról, hogy elvileg lebuktatták, bár nem igazán látom, hogy ennek bármilyen következménye is lenne. Pedig ahogy te is írtad, az ilyesmit bűntetik elvileg. Most rákerestem én is, a helyzet természetesen úgy áll, ahogy annak állnia kell,
  "A bíróság azonban sem első, sem másodfokon nem foglalkozott Grüner dokumentumaival, a jogerős részítélet megfogalmazása szerint azoknak az értékelése a tudományra, illetve a különböző hatóságokra tartozik. Az ítélőtábla is csak abban a kérdésben foglalt állást, hogy Köves (Slomó) Máté a 2009-es írásában megsértette-e a felperes jó hírnevét."
  Elég vicces, hogy 2009-ben leplezik csak le, nade most a történészeké a feladat, hogy megítéljék... Nem fogják, vagy ha bizonyítják, nagy valószínűséggel csak a kurucinfón ill. más holokauszttagadó oldalakon fogunk olvasni róla attól tartok, de ne legyen igazam. Majd visszatérünk rá.

  "Tehát nem olvastál végig egy töri könyvet sem, de azért azt mondd "így a történészek írásaira tudok csak alapozni". Még egy nagyon szép önellentmondás. "
  Akkor úgy írom, hogy a történészek álláspontjára, azok alapján írt cikkekre, véleményekre tudok támaszkodni. Te azt állítod, hogy az összes holokauszttagadó csaló, buta, és nincsenek valódi érveik, én azok alapján, amiket olvastam, nem ezt látom. Ezzel, hogy kijelented, hogy rosszul látom, nem fogsz meggyőzni sem engem, sem mást, erre próbáltam első sorban utalni. Semmi olyat nem írtál, amivel egy cseppet is alátámasztottad volna a holokauszttagadók hamisságát. Nem az én tájékozatlanságomat kell bizonyítani, én ezzel tisztában vagyok.